Mandalorian harika bir final yaptı. Çok güzel dizi vallahi, yani ne desem bilemiyorum. Muazzam bi’ şey ya.
Ben son sahneden çok Darksaber olayına bayıldım. Din Djarin-Bo Kataan gerilimini yaşayacağız önümüzdeki sezon bence. Kimin fikriyse çok iyiydi bence. Hala hypeım o olaya. Bo Kataan’ın o hali falan…
Bo kaatan rolünde ki bayan battlestar galactica oyuncusu ve muazzam bir tarzı var dediğiniz gibi 3.sezonda büyük bir rekabet dönecek. Zaten bu sezonda çok az göründü Bo Kaatan doya doya verirler yeni sezonda oyuncunun hakkını inş.
Şunu da ekleyim kesinlikle bir sezonunda obi wan bu diziye eklenecek büyük ihtimalle.
How to get Away with a Murder izliyorum. İlk sezon 7.bölümü izledim en son. Bilemiyorum, ikinci sezona geçeceğim ama bazı şeylerin uzatılmış olması sinir bozucu. Flashback’ler sıktı açıkçası.
Big Mouth’a başladım, ilk sezon 4. bölümü izledim en son. Dizi tamamen cinsellik üzerine kurulu, ilk başta garipsedim çünkü beklemediğim seviyede cinsellik ve gönderme dolu. Ama alışıyorum sanırım yavaş yavaş, bazı esprilerini sevdim. Gençlerin cinsel dürtüleri sonucu ortaya çıkan yaratık favorim. Çerez niyetine birşeyler istiyordum buldum sanırım. Bunu sonuna kadar götürürüm diye tahmin ediyorum.
The Mandalorian’ın 2. sezon finalini an itibariyle izledim. Final beni fazlasıyla tatmin etti. Artık Grogu’yu geride bırakmamız lazımdı zaten. Sanırım her sezon bir gruba yönelecek dizi. Boba’nın hikayesi gelecek sezon. Ondan sonra da Bo-katan anlatırlar. Biz de yıllarca izleriz. Din Djarin’de Bo-katan’ın hikayesinde düşman olarak mı çıkacak acaba? Kafamda deli sorular.
The mandalorianın son bölümünü izledim. Ağlaya ağlaya bitirdim sezonu. Vizdansızlar bu kadar muhteşem dizi mi yapılır
Dark saberlı mandalorianımız hayırlı olsun. Tahmin etmiştim ama böyle olacağını.yanlız o ne güzel bir vs idi. Ayrıca jedi olarak luke görmek çok şaşıttı. Hiç tahmin etmemiştim. Çoğu kişi ezranın olaya dahil olacağını düşünüyordu. Endinginden sonra boba fettide gördük. Evren yan dizilerle genişliyor. Star wars için yapılan en iyi kararlardan biri bu evren genişletmesi. Diğer dizileride aynı heyecanla bekliyorum. Umarım nandalorian kada güzel iş çıkarırlar.
Bende şimdi izledim finali. İzleyicilerin son üçlemedi beklediklerini resmen bu bölümde yapmışlar.Luke’un güce ulaştıktan sonra ışın kılıcıyla dövüşmesini bir türlü görememiştik. Dark Trooperlerı kağıt keser gibi kesmesi çok iyiydi. Bölüm sonunda Boba Fett’in kitabı geleceği yazdı. Onun hikayesi öyle devam edecek gibi. Gelecek sezon Darksaber üzerinden hikaye devam eder sanırım.@Hayalperest0 Sürprizbozan kısımları keşke blurlasanız. Allahtan ben okumadan önce izledim. Gerçekten tat kaçırır böyle bir finalde.
Mandalorian sezon finalini bitirdim şimdi. Normalde spoiler olayına çok takılmam ama bu sefer öğrenmediğim iyi olmuş, tadı kaçardı. Bu sezon benim daha çok hoşuma gitti, filmlerde veremedikleri heyecanın çok daha fazlasını dizide verdiler. Umarım yeni gelecek diziler de aynı kaliteyi korur. Hazır bir ahenk tutmaya başladı, bozmazlar inşallah.
Big Mouth 2. sezonu an itibariyle bitirdim. Bağımlısıyım. Kahkahalarla gülüyorum bu diziye. Başka birşey izlemek istemiyorum. Günlük hayatımda yaşadığım olayları bu diziyle bağdaştırıp, kafamda espriler döndürmeye başladım. Durum vahim… Önümde iki sezon daha var, tadını çıkarmak istiyorum.
Arkadaşlar Expanse ilk çıkışta 3 bölüm sonra her hafta 1 bölüm olarak mı ilerliyor? Prime videonun kalitesi benden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok kötü. Üyeliğim olduğu halde 5. sezonu kaçaktan izledim.
Arkadaşlar gerçekten şu Mandalorian’ın 2. sezonunu sevdiniz mı? Bence ilk sezon çok daha iyiydi. 2. Sezonun son 10 dakikası buna dahil değil tabi. O sahneyi izledikten sonra evde havaya ışın kılıcı salıyordum