Benim de tam tersi 2. Sezonu daha çok sevdim ama galiba Star Wars dünyasına daha aşina olanlar sizin gibi düşünüyor.
Ben çok büyük bir SW fanı sayılmam ancak bana kalırsa ilk sezon çok daha aksiyon doluydu. Ortalarında kötüleşiyordu ancak başı ve sonu gayet iyiydi. Belkide ilk sezondan sonra ve buradaki okuduğum yorumlar yüzünden beklentim fazla artığı için beğenmemişimdir. Bilemiyorum.
Benim Star Wars filmlerinden dolayı çıtam düşük olduğu için beğenmiş olabilirim.
Diziye dahil olan “yan” karakterler yüzünden eleştirildiğini okudum ama benim için sorun olmadı. Sonuçta evreni tekrar genişletme çabası için şu an en iyi fırsat bu diziydi.
Her bölüm RPG tadında ilerlemesini de sevdim, main ve side Quest dengesi güzeldi.
Sezon finalini saymıyorum, olması gerekeni yapmışlar. Kremalı pastanın üzerine çileği yerleştirmişler.
Ben de aynı durumu ilk sezon için yaşamıştım. Ilk bölümü izlerken beklentim -1000 filandı. Malum Disney var işin içinde…
Dizide dikkatimi çeken bir konu var ama ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum.
Bebek yoda için ustalardan eğitim aldığı için force kullanabildiğini söylediler, rekleks olarak değil isteyerek yönlendiriyordu. Son Star Wars filminin after credit sahnesinde de eğitimsiz bir çocuk süpürgeyi force kullanarak çekmişti. Eğitim kısmı önemsizleştiren bir durumdu. Bunu eskiye döndürmüşler gibi geldi bana.
Hocam ben 9. filmi izlemedim. Şimdi ınterneten aratıyorum hiç bir yerde de after credits sahnesi çıkmıyor. Benim bildigim hiç bir SW filminin sonun da after credits yok.
Eğer dediginiz şey varsa yani haklar Disney’e geçtiği için bir şey diyemiyorum. Adamlar bir orayı bir şurayı istedikleri gibi değiştiriyorlar. Baktılar fanlar çok kızgın o kısmı değiştirmişler. SW fanları karşına alamayacağın kadar büyük bir topluluk.
Gerçekleşeceğine pek inanmasam da böyle bir sey de var. Lucas Arts içinde iç savaş varmış sözde.
İlk sezon daha kendine has bir sezondu. 2. sezon bebek yoda sevildi şebeklikler yapsın, dünyaları yesin, sevilen karakterleri sokalım ayrı dizisini i yaparız tadındaydı. Kötü değildi ama ilk sezon kadar da keyifli değildi.
Belki after credit sahnesi olmayabilir yanlış yönlendirdiysem ve spoiler verdiysem kusura bakma.
Disney’e Disney olduğu için kızmıyorum, elemanların olayı her yaptıkları işte oyuncak bebek sattıracak içerik koymak. Benim 4 yaşındaki çocuk Mandalorian izlerken bebek Yodayı gördü, artık arada bir YouTube dan onun sahnelerini izliyor, bebeğini de istemeye başladı. Bunu tüm dünyaya çapında düşününce para potansiyelini sen düşün.
- sezon diziye giren kendi dizisi olacak yan karakterlerin hangisi kötüydü emin değilim. Hepsi de senaryo içine güzel yedirilmiş, daha öncesinde kendi dizisi çıkacağı söylenmese bu kadar tepki de almazdı.
Edit: George Lucas kadar b.kunu çıkarmadı yine Disney, Jar Jar Binks diye bir lanet var.
Disney’e bende tam olarak kızamıyorum. Aslında bakarsanız yeni üçleme pek çok acıdan 2. üçlemeden daha iyi. Sadece güç dengesi olayını iyi ayarlayamamışlar. Üç günlük jedi yılların jedi’ını yara alamdan savaşıyor onun dışında pek eksiği yok eski filmlerden.
Bebek Yoda hakkında bende sizin gibi düşünüyorum. Jar Jar Binksten kat ve kat daha iyi bir oyuncak hamlesi. Zaten bazı fanlar sırf Jar Jar Binks ve 2. Üçlemenin ilk iki filmi yüzünden Lucas’ı SW’nin başına gelmiş en kötü şey olarak tanımlıyor.
After Creditse gelince Jon Favreau Star Wars’ın köklerine daha sadık. Sanki Disney de hayranların bunu istediğini yavaştan anlamaya başladı gibi.
Edit kısmı dışında katılıyorum. Her ne kadar bakın dizisi gelsin mi ister misiniz diye sokulduğu belli olsa da iyi işlenmişti ve keyif verdi. Jar jar blinks çok kötü bir şey olsa da koskoca üçleme olarak kafamıza atılmadı. Episode 8 ve 9 un kötülüğünü çok az şey geçebilir.
Episode 8 ve 9 hiç çekilmemiş gibi davranılsa daha iyi olur.
Kalite kokan ve oyuncu performansı tavan yapmış bir dizi, iyi olan herşey kısa sürer derler ya bu dizi o tarzda.
neXt 3. bölüm şu an. birkaç gün içinde bitiririz diye düşünüyorum. çok bağladı ve zaten mini dizi tadında bırakmışlar sanırım. devam edilmeyeceği söyleniyor, yine de devam edilirse izletir kendini diye düşünüyorum.
Bu diziye başladım ve Ronald Dowl Moore yine döktürmüş hem içerik,hem oyuncu seçimi hemde müzikler bakımından.Dizi arayanlara 5.sezonluk bir şahaşer.
Netflix’de tesadüf keşfederek daldım. Türkçeye çevirilmemiş çizgi romanları da varmış. Umarım yayınlayacak bir yayınevi çıkar.
9 ciltlik bir seri. Arkabahçe sadece ilk sayıyı çıkardı ama arkası gelmedi. En son 10 lira gibi komik fiyatlara satılıyordu sanırım.
Bu serinin ilk kitabı hiç satmamış o yüzden devamını basmayı düşünmüyorlardı.
@Gelu @Hannibal_Lecter Çizgi romanın başarı ve kalitesi nasıldır bilmiyorum ama dizi vakit geçirmek için fena gelmedi bana. Diyaloglar bazen anlaşılmaz olsa da kendini izlettiriyor. Sanırım şu an sadece 1 sezon var. Devamı için onay almış mıdır merak ediyorum.
Bu arada beklediğim Cobra Kai 3. sezon da nihayet haftaya geliyor.
The Expanse’ın geçenlerde başlayan 5. sezonunu. Gelmiş geçmiş en “sert bilimkurgu” dizisi. Tahtındaki yerini yayınlandığı zaman belki Foundation (Vakıf) alır.
İptal edildi maalesef. Dizi benim de hoşuma gitmişti ama 1. sezon bittikten sonra çok geçmeden iptal edildi. Syfy zaten dizi iptal etme konusunda çok acımasız.