Hangi Dizileri İzliyorsunuz?

Big Mouth bitti. Ben şimdi ne izleyeceğim? :confused: Bağımlılık yarattı bende. Bu dizinin hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Ergenlik çağına giren çocukların yaşadıklarını çok uçuk seviyede, komik ve edepsiz bir şekilde anlatan, bol bol göndermeleri olan harika bir çizgi dizi. South Park, Rick and Morty sevenler ve benzer şeyler arayanlar saniye kaybetmesinler. Mükemmel karakterler, yaratıklar var. 10/10 gidiyor. Şimdi 5.sezonu bekleyelim bakalım… What are you gonna do, baby?

2 Beğeni

The Watch çıkmış ama ben bulamadım izleyen var mı?

2 Beğeni

NORMAL PEOPLE

Paramparçayım. Bir filmi-diziyi kapattıktan sonra günlerce onun hakkında düşünmekten nefret ediyorum. Çünkü bir ağırlık yapıyor bana çok daralıyorum. O yüzden kötü, mutsuz bir dönemdeyseniz izlemenizi tavsiye etmem kesinlikle. Dizi hakkında da şöyle güzel bir yazı var. Ben de kitabını en kısa sürede okumaya çalışacağım.

Normalde filmlerde-dizilerde mutlu sonla biten aşkları saçma bulurdum. Galiba ilk defa aşıkların mutlu bir sona kavuşmasını istedim. Marianne mutlu olsun istedim. Yaşadığı acıları unutsun mutlu olsun istedim. Marianne’in Connel’la ayrı da olsalar sonunda mutlu olmaya başlaması kendini suçluluk duygusundan arındırmaya başlaması yine de beni mutlu etti. Connel gibilere sesleniyorum, cesaretiniz yoksa sevmeyin cidden.

“-Bunları bana neden daha önce hiç anlatmadın? Birlikte olduğumuz onca sürede neden bunlardan hiç bahsetmedin?
+Bilmiyorum. Sanırım benim kusurlu olduğumu düşünmeni istemedim.”

Marianne sana sarılmak isterdim :frowning:

7 Beğeni

Bir şeyler izlemek istiyordum. Tam da böyle bir şeylermiş. :smiley: Teşekkürler. Sıkıcı olduğunu söyleyenleri görüp vazgeçmiştim.

Edit: Marianne ne kadar tatlı ve Connell’a gıcık oldum bile. Bölümler 30 dkymış. Hoşuma gitti.

3 Beğeni

Ben de yakında bu diziye başlamayı düşünüyordum, tanıdıklarım çok övüyor. Daisy Daisy diye dolaşıyorlar. :sweat_smile:

Birazdan başlayacağım.

3 Beğeni

Diziyi izledikçe Marianne’e gıcık olup Connell’ı tatlı bulabilirsiniz demedi demeyin.

1 Beğeni

Rica ederim. Umarım beğenirsiniz.

Connell’a hepten gıcığız ve nefret doluyuz :smiley: Böyle korkak insanların sevmesine çok sinir oluyorum. Keşke her seven Marianne gibi cesur olabilse…

@Artorias Marianne’i çok seviyoruz ne yapalım :smiley: Yazmayı unutmuşum umarım siz de beğenirsiniz :smiley:

2 Beğeni

Şu anda izliyorum mısır ve içecek almayı unutmuşum… :maple_leaf:

Umarım ben de çok severim. :smiley:

:krs:

2 bölüm izledim. :ok_hand:

1 Beğeni

NORMAL PEOPLE

Dizi bana pek geçmedi, anlatmak istediklerini ve bunu izleyiciye aktarma biçimi güzel. Ancak ben bu tarzda çok şey izlediğim için pek diziden keyif alamadım. Marianne karakterini oynayan kız tatlı ve iyi oynuyor gerçekten. Connell ise yontulmamış odun.

18 yaşından küçüklerin izlemesi önermiyorum. Sakıncalı buluyorum.

1 Beğeni

The Terror (2018)

İlk sezonu bitirmeme iki bölüm kaldı ve kelimenin tam anlamıyla bayıldım. Gerçek bir olaydan esinlenme ve kısaca; 1845’te Kuzey Kutbu’nda, Atlas Okyanusu’ndan Büyük Okyanus’a bir geçit arayan iki İngiliz gemisinin kayboluşunu işliyor. Oyunculuklar Ve görsellik muazzamdı. Özellikle ilk bölümlerde, buz parçalarıyla dolu deniz çok güzel görünüyordu. Soğuk, kasvet, korku dolu havayı rahatsız edici bir şekilde yansıtıyor. Mr. Hickey sayesinde uzun zamandır ilk kez bir şey izlerken gerildim. O ne lanet bir insan öyle. :d

19.yüzyılın İngiliz erkekleri birbirine korkunç derecede benziyor bu arada. Üniforma etkisi de olabilir. :sweat_smile: En son, hayatımda ilk kez bir kpop klibi izlediğimde insanları ayırmakta bu kadar zorlanmıştım.

İkinci sezonu için rezalet diyorlar ama bir antoloji serisi olduğu için o kadar da önemli değil. Muhtemelen izlemem.

1 Beğeni

Ahh, keşke kitabını okuyabilseydiniz diziden önce. Zamanında Artemis basmış. Öyle güzel bir kitap ki okurken aldığım tadı düşündükçe mutlu olurum. Olağanüstü bir kitaptır. Dizisini ise zor bitirdim. Kötü değildi ama kitabın ihtişamının yanında çok sönük kalmıştı. Umarım Pegasus bu kitabı basar.

2 Beğeni

Kitabı sonradan okumayı sorun etmiyorum. Diziyi gerçekten beğendiğime göre kitabı daha bile güzeldir kesin. :slightly_smiling_face: Tekrar basılırsa eğer okurum.

1 Beğeni

Benim de goyla tanışmam şibumi sayesinde olmuştu. Daha sonra hikaru no go animesiyle baya sevmeye başladım, bu arada onu da tavsiye ederim. Oynayıp ögrenme fırsatım ise 11 ay önce oldu. O zamandan beri arada oynuyorum, arada bırakıyorum. Maalesef senin gibi günde yarım saat bir saat değil 5,6 hatta 8 10 saat oynadığım oluyor. En son oyunu bir süreliğine birakabilmek için kitap okumaya başladım​:sweat_smile::sweat_smile:

Ayrica şöyle bi film varmış. İmdb si yüksek değil ama işin içinde go var sonuçta😁
https://www.asyaturk.org/film/the-divine-move-2-the-wrathful-izle/

Outlander

Birinci sezonunu yeni bitirdim ve diyebilirim ki tarihi kurgu ihtiyacımı çok iyi bir şekilde karşıladı. Dizi 1945 yılında yaşayan Claire’in İskoçya’daki büyülü bir noktadan, kazara 1745’e gitmesi ile başlıyor. Fantastik bir şeyler izlemek için başlayan izleyici bu noktada hayal kırıklığına uğruyor. Çünkü dizideki gerçek anlamda fantastik tek unsur Jamie Fraser :d tam bir “too good to be true” erkeği.

Tobias Menzies iki karakter oynuyor ve kelimenin tam anlamıyla oyunculuk şovu yapıyor. Black Jack’i oynamasını biraz daha izlersem kendisinden soğuyabilirim. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hayatımda ilk kez bir şey izlerken rahatsız oldum bu arada. Kan görünce fena olan insanları azıcık da olsa anladım.

Bir Sırp Filmi’nden tut Sodom’un 120 gününe, ben bunları bir elimde döner diğer elimde ayranla izleyen bir insanım. Ama 15. bölümde Jamie’ye yapılan işkenceye gerçekten dayanamadım. Karakterle çok bağ kurduğumdandır muhtemelen. Randall o kadar pure evil bir karakter ki benim bile sınırlarımı aştı. Halbuki önceden kırbaça olan aşkını bir miktar takdir etmiştim. ://

Çok fazla seks ve kan var. Rahatsız olacaklara önermem.

5 Beğeni

Aynen öyle oluyor, fantastik kitap dizisi diye başlayıp aşk dizisine düştüğümü anlayınca ufak çaplı bir şok geçirmiştim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de uzun uzadıya fantastik şeylerden sıkılıyorum. Sizin gibi olan çok kişi görünce başladım izlemeye. :sweat_smile:

Gece gece wandavision’ın son bölümünü izleyip geldim. Adamlar yapıyor cidden…Sonunda marvel ve xmenin birleşmesine şahit olduk. Bu gözler yaşlı 🥲

3 Beğeni

Darısı Deadpool – Wolverine başına.

2 Beğeni

Battlestar Galactica’yı izliyorum. Üçüncü sezon bitmek üzere. Bence overrated bir dizi. Hele The Expanse serisinden iyi olduğunu falan iddia edenleri - fikirlerine saygı duymakla beraber - hiç ciddiye alamıyorum maalesef. Harley Davidson’la mobileti kıyaslamak gibi

P.s. overrated demişken, Boardwalk Empire dizi tarihinin en underrated dizilerinden biridir. IMDB’de 180 küsürüncü sırada ama ben ilk beşime sokarım. Yakın gelecekte tekrar başlayacağım.

1 Beğeni

Battlestar Galactica en fazla 10 bölüm izleyebilmiştim. Yokluktaki birine bile tavsiye etmem. Bilimkurguya ilgin varsa Stargate ve Babylon 5 tavsiye ederim.