Evet, Türk ismi görünce çok şaşırdım. Vefat ettiğini bilmiyordum üzüldüm. Adamın ciddiye alması sayesinde yakalanmış.
Eşimle izliyoruz, çok beğendim. Birkaç şey var göze batan (Luffy’nin kapkara olması, şortunun kapri olması -neden?- gibi) ama genel olarak çok beğendim.
Rezalet ötesi bir dizi.
Ama bende seriyi yeniden okuma isteği ve heyecanı uyandırıyor. İzledikçe kitabı hatırlıyorum. Yoksa yüzüne bakılmaz bunun. Emeği geçenlerin ABV: ![]()
Bir günde bitirdim. En az Castlevania kadar akıcı ve güzel bir dizi olmuş. Sevenler kaçırmasın. 8/10
The Boys’un spinoffunu izleyen var mı? Yorumlarınızı merak ediyorum.
GenV’i diyorsanız ilk bölümü seyrettim ancak The Boys kadar sarmadı beni açıkçası. Ana karakterin gücü çok saçma buldum. İkinci bölümü de bir ara seyredip devam edip etmemeye karar vericem kendi adıma.
Yıllar önce, hiç hatırlamadığım birisi Chuck dizisini tavsiye etmişti. Ancak başlayabildim. Altıncı bölümdeyim ve aşırı beğendim.
Ayrıca kendisi Jim Halpert karakterini andırıyor ne zaman baksam. Sanki onu alıp, biraz değiştirip buraya koymuşlar ve farklı bir dizi yapmışlar gibi.
Aslında diziye başlamama sebep olan durum Adam Baldwin’in burada oynamasıydı. Kendisi bu tür rollere çok yakışıyor. Firefly ve Full Metal Jacket’de de harikaydı. Sonra bir baktım kendisi bu dizide de oynuyor, izlemeye başladım. Yoksa birkaç yıl daha bekleyebilirdi. ![]()

Sürükleyici bir dizi. İlk iki sezonunu izledim üçüncüsüne de yeni başlıyorum. İlk iki sezonunu beğendim açıkçası. Başlayıp ta izlemekten pişman olmadığım bir dizi oldu.
Pek gündeme gelmeyen ve unutulan harika bir dizi. Daha yolculuğun başındasınız. İyi seyirler tadını çıkarın ![]()
The Fall of the House of Usher
Poe amcanın hikayesini nasıl uyarladılar, merak içindeyim.
Teşekkür ederim. (20 karakter)
Bana da arkadaşım tavsive etmişti. Bende beğenerek izlemiştim. Karakterlerin sürekli Arsen Lupen denmesi ve bazı mantık hataları hariç dizinin pek kötü yanı yok.
Ted Lasso sevenlere Welcome to Wrexham’ı, Good Omens sevenlere de Staged’i öneririm.
Welcome to Wrexham docuseries olarak geçiyor. Tamamen kurgu değil yani. Futbolu da seviyorsanız takibi keyifli.
Staged de kurgu mu değil mi bilemediğiniz, David Tennant ve Michael Sheen sevenleri memnun edebilecek bir dizi.
Geçen seneden beri radarımda, biraz izleyip yoğunlukta devam edememiştim. 2. sezonu ile beraber izleyeni de artmış sanki, epey duydum son 1-2 ayda. Elim boşa çıkınca başa sarıp en baştan izleyeceğim. Bir de Rob ve Ryan salonda karşımda düz otursalar güler eğleniriz ![]()
Wrexham’ın puanı baya iyi, Lasso futbol ekseninden çıkıyor dendiğini duyduğum için izlemiyordum, buna bakmalıyım o zaman.
Ben spoiler olmasın diye Wrexham’ın durumuna hiç bakmadım. Sonucu bilmediğim için de ilk sezonu gerçekten sonucu merak ederek takip ettim. Siz sonucu bildiğiniz için alacağınız keyif etkilenebilir belki.
Haunting of the hill house benzeri kaliteli önerebileceğiniz korku dizisi var mı?
Birinci bölümü izledim, aşağı yukarı 6-6.5 puanlık bir dizi olmuş. İlk bölümüne dahi bol dövüş sahnesi koyma talihsizliğinde bulunmuşlar, bunun peak noktasını filmlerinizde izledik ve burada yaptığınız sahneler kötü duruyor. 5-10 metreden önündeki adamı vuramayan npclerle dolu dizi, o yüzden çatışma sahnelerini atladım açıkçası. Üstelik şu “farklı isimle yapıyoruz o yüzden tekrardan her şeyi anlatalım” karın ağrısından mustarip, 4 filmde anlatılan lore’u bir bölüme sıkıştırmışlar. Tonla karakter yığdılar birde önümüzde 3 bölümde(hadi uzunluklarından kısalım, 5 bölümde diyelim) nasıl anlatacaklarsa. Baya da bir klişe sahne yazılmış. Ancak saydığım kötü yanları dışında atmosferi güzel, dönemi ve gerçekliği konusunda inandırıyor, dizi sizi içine alıyor. Müzik seçimleri enfes, prog rocka ve yakın tarzlara yaslanmışlar. Halihazırda kötü yönlerine hazır olduğum bir dizi olduğu için izlemeye devam edeceğim.
5 bölüm izledim, şimdilik hayatımda yer etmeyecek, bittikten sonra aklıma bile gelmeyecek bir dizi olarak ilerliyor.
Çok karmaşık ve eski bir dizi izleme listem var yavaş izliyorum bakalım ![]()
Gen V. Fena değil ama sanki bölümler biraz uzun filler hissi veren yerler var.
For All Mankind. 2-3 ay önce ilk sezonu izleyip beğenmiştim ama araya başka şeyler girdi. S2 iyi gidiyor.
One Piece dizisini izleyince gaza geldim animeye başladım. Hala diziye yetişemedim ama güzel gidiyor.
The Marvelous Mrs. Maisel.(S5) Diziyi eşimle birlikte keyfile izledik. Farklı tarz bir komedi/dram.
Succession. Fazla bir şey söylemeye gerek yok. İzleme platfromunda olmayınca S3 tıkandı.
Modren Family(S9). Yemek yerken eşimle arada açıp izliyoruz.
Fleabag ve 4.duvar üzerine güzelce yazılmış bir yazı.Akşam akşam denk gelince paylaşmak istedim.Eğer izlemediyseniz dizi izleyin öyle okuyun ,izlemişeniz yazıyı okuyup bu dizi neden bukadar iyi sorusuna cevaplardan birini bulun.