Yoldaşlarım ile beraber rotayı Moria madenlerine çevirmiş bulunuyorum.
Dikkatli olmakta fayda var. Uyumakta olan bir gücü uyandırmayın.
Sonsuz kışın hüküm sürdüyü Narniada Pevensie’lerle kunduzların evinde kek yerdim.
Gölgesizler kitabındaki berberin içindeyim. Polisler gelmeden saç sakalı toparlamak için sıra bekliyoru…Ahanda geldiler! Nuri abi sakla beni, sakla sakla!
Türkiyenin dünyanın ve galaksinin en mantıksız şeylerin yaşandığı bir evrendeyim sanırım.Türk Silahlarında Kuvvetlerinde askerlik yapıyorum. TSK’nın mottosu şu sanırım “askeriyede mantık aramayın”
J. J. Rousseau Ile beraber dillerin ortaya çıkışını inceliyoruz
-Dillerin Kökeni Üstüne Deneme, Rousseau
Bir yanımda Hasan bir yanımda George ile Konstantin Karagozis’in bir boadilini elleriyle durdurmasını izliyorum. Garip şeyler dönüyor ortada
-Bu Ölümsüz
Joshua, Sally ve Lonsang ile birlikte Uzun Dünya’da adımlıyor ve ortadan kaybolan trolları arıyoruz. 2-3 kez Elflerin saldırısına uğradık, Henüz Tazılar ve Koboltlar ile karşılaşmadık. Esas’tan bu yana yanlış saymadıysak 2 milyon dünya adımladık.
Sam tanrılara kafa tutuyor. Ben de, reyis sen yaparsın, Buda’sın sen. Hepsini altedersin diye gazlıyorum. Fırsatını bulunca satacağım.
(Işık Tanrısı)
Akira Sendoh ile Alley-Oop.
Slam Dunk evreni.
Yürüyen bir şatonun içerisindeyiz. Kapı çalıyor, çöl cadısı olabilir diye bakmıyoruz kapıya…
Diana Wynne Jones-yürüyen şato
(ilk bölüm hafif ipucu verebilir diye sildim )
Bir kaç saat önce Harry’le Snape’in anılarından çıkmış, Yasak Ormana gidiyordum.
Terrenon Şatosu’ndaki "Taş"ın hizmetkarlarından kaçmak için alaca bir doğana dönüşen Ged ile birilikte Osskil denizinin üzerinden doğuya, kış rüzgarlarının ve gecenin içine yol katediyoruz.
Vize evrenindeyim şu sıralar
Locke ve Jean ile birlikte Stargos’un yanından ayrılıyoruz, centilmen piç serisi
(Konusu baya ilgimi çekti listeye ekledim bu seriyi.)
- yy. sonlarına doğru Wahlheim isimli şirin Alman kasabasındayım… herkesin Lottecik diye seslendiği birine aşık arkadaşımı bu aşktan döndürmeye çalışıyorum zira fena taktı kıza
(Genç Werther’in Acıları)
Yaşlı Adam ve Genç Adam’ın sohbetlerini dinlediğim sıcak bir odadayım. Onlar benim farkımda değiller…
(İnsan Nedir? - Mark Twain)
@Agape sedai ben @Ufuk ve @Erdo 'yu yalıttı. @Agape liderliğinde 13 Aes Sedai bizi Andor yakınlarında yakaladı, zincir kurdular ve kaynakla aramıza kalkan koyarak bizi yalıttılar. @Agape sedai bizi asmaya hazırlanırken kapıyoldan gelen Lord ejder hayatlarımızı kurtardı ama artık yönlendiremiyoruz. ( Zaman Çarkı)
Biz kayınvalidemlere geldik. Evde 3 çocuk var. Evren mevren hak getire.
Bizans’in son dönemleri Rumeli. Yerel theme sahibi memurlar (asil olmayan, devlete bağlı derebeyleri) köylünün iliğini kemiğini kurutmus durumda. Hastalık kırmış geçirmiş memleketi. Hayatta kalmaya çalışıyorum. (The Balkans - Mark Mazower)