Hangi evrendesiniz? Ne yapıyorsunuz?

Arthur ile otostop çekiyorum, havlum omzumda. (Otostopçunun Galaksi Rehberi)

3 Beğeni

Sand dan Glokta ile sorguya gidiyoruz. Glokta her zamanki gibi bastonla yürüyor ve dilini diş etlerinde gezdiriyor. Ondan hem korkuyorum hem de ona büyük saygı duyuyorum.

3 Beğeni

Kekon’dayım, ortalık çok karışık.

2 Beğeni

Fae, diyarında Felurian ile. :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Ateş başında Fool ile karşılıklı oturmuş, kayısılı brendilerimizi yudumluyoruz.

4 Beğeni

Binbaşıya oğlunu başka bir erkekle öpüştüğünü gördüğümü söylemekle söylememek arasında kararsızım.
Ne güzel waffen ss e katılmayı teklif edecektim adama çok demoralize oldum
Neden yapıyorsunuz bunu evladım :man_facepalming:

4 Beğeni

Medra ile birlikte ilk kitapta çok sevdiğim kapıcı(usta)'nın ve diğerlerinin ve hatta Roke Adası’ndaki büyücü okulunun, ve de El’in Kadınları’nın hikayesini öğrendim :buyucu:

9 Beğeni

Düşlemde Morpheusla yaşıyorum ama büyük ihtimal ona hep sinir oluyorum… Arada Death ile dünyada takılıyoruz. Death’e ne zaman öleceğimi soruyorum ama hiç söylemiyor. (Sandman)

5 Beğeni

Swift evreninde Firebase ve Cocoapods ile macera peşindeyiz.

2 Beğeni

Shevek ile beraber oturmuş Anarres ile Urras dillerini inceliyoruz. İki dilde karşılığı olan ve olmayan , farklı kullanılan ifadeleri konuşuyoruz.
-mülksüzler-

5 Beğeni

Uzun uzun bir şeyler anlatıp Geralt’ın tepkisizliğine maruz kaldıkça çıldırıyorum.

5 Beğeni

T’telir’de bir tane lokantada oturmuş karşı masada saçlarının rengi değişen bir kadını ve iki tane belalı adamı izlerken midyemi hüpletiyorum. Kadın biraz aptal galiba, yanındaki adam ona sürekli basit şeyleri açıklıyor.

2 Beğeni

Paraları dağıtma diye İkiçiçek’e kızıyorum. Aşırı gerginim. Sonra biraz uzaklaşıyorum ondan sonra yavaş yavaş pişmanlıkla doluyorum… (diskdünya)

5 Beğeni

Tar Valon’da küçük bir lokanta açtım. Toptan et getirip köfte ve et ürünleri yapıyorum. Pişmiş ile çiğ arasına %100 e yakın kar koyuyorum ama yine de işlerim iyi.

Tar Valon iş yapmak için mükemmel bir yer. Maddi ve siyasi gücü elinde bulunduran kule, ticaretten bağımsız. Aes Sedai’ler mali konulardan genelde çok anlamıyorlar. Tüccar aileden gelen bir kaç tanesi dışında hepsi bonkörlükte soylularla yarışıyor. Belki kibir olarak da yarışıyorlar ama esnaflıkla uğraşan birinin altından kalkamayacağı kadar değil. Geçenlerde et aldığım toptancılardan biriyle konuşuyordum, bir dönem kuleye toplu et veriyormuş. Kazandığı paraları duyunca dudağım uçukladı.

Siyasi gerilim ve çekişmeler, Işığın Çocukları, Ajah gerilimleri umrumda değil. Ben işime bakarım. Paranı nerede kazanıyorsan oraya aitsindir.

8 Beğeni

Güzel bir handayım hanın adında demirle ilgili bir şey geçiyor. Uyuyamıyorum. Bir şeyler içerim belki diye aşağı iniyorum. Aşağıda sadece biri var. Gördüğüm en iri kişi olabilir. Kıvırcık kahverengi saçları var. Baltasını yanına dayamış, kupasına bakıyor önemli bir şeyler düşünüyor olmalı. Merdiven gıcırdıyor. Gözlerini kaldırmıyor. Karşı masasına geçiyorum. Hiç fark etmiyor beni. Onu izliyorum. Çok tanıdık ama değil biliyorum. İçmek istediğim şeyi istemek için yardımcılara bakınıyorum kimse yok. Oyalanıyorum öyle. Karşımda hareketlenme oluyor. Başımı kaldırmıyorum. Gözlerimin sarısını fark etsin istemiyorum. Ama çok iyi tanıdığım birini uzun zaman sonra görmüşüm gibi bir his içindeyim. Yine de bakmıyorum.

6 Beğeni

Kendi standart reel evrenimdeyim.
Muhtemelen tüm fantastik evrenlere taş çıkartacak orjinallikte bir hikaye örgüsünde gidiyor, gözlerimi kapatınca farklı evrenler hayal edecek kadar normalleşemedi.

2 Beğeni

Spoiler için teşekkürler, bıraktığım kitaba tekrar başlayacağım.

1 Beğeni

:man_facepalming: Özür dilerim (20 karakter)

1 Beğeni

Bilbo Baggins’in evinde gece vakti Thorin’in homurdanmasını dinliyorum.
Soğuk dumanlı dağlar ardına
Derin zindanlara ve yaştı mağaralara
Gitmeli buradan şafak atmadan;
Uzun zaman önce unutulan altınımızı bulmaya

4 Beğeni

Lokiyle dünyada tanıştım. İyi birine benziyor. Daha önce hiç dünyaya gelmemiş. Odinin en sevgili oğluymuş ya da kardeşi orası biraz karışık. Beni bir geziye götürmek istiyor. Yanıma tüm değerli eşyalarımı almamı istedi. Sanırım başkası çalmasın diye kendi çantasına koyacak. Bana ilgi duyduğunu hissediyorum. Neyse biraz daha gözlemleyeceğim. Yine de bana güven vermedi diyemem. :smiley:

2 Beğeni