@Shelpe hala öğrenci olsam bu dediğini yapabilirdim ama o kadar boş vakit bulamıyorum ne yazık ki. Mangaları işe gidip gelirken ve öğle yemeği sırasında falan okuyabiliyorum.
@MustafaYildiz başlamak istiyorum yavaştan aslında ama dediğim gibi internette iyi kalitede bulamadım hep görüntü kalitesi kötüydü. Redditte de fan çevirilerinin iyi olmadığı, Dark Horse’un nispeten daha iyi olduğu yazıyordu. Ben de Dark Horse baskılarını almak istiyordum fakat kur farkı… Siz nereden okudunuz?
Ya da şöyle sorayım Berserk’i en iyi nereden okuyabilirim, nasıl bulabilirim bilen var mı?
The Promised Neverland mangasını bitirdim. Heyecan ve aksiyonu yerindeydi. Sürükleyiciydi bu bakımdan. Emma’nın ‘‘Hiç bir şeytanı öldürmeyelim, kimseye zarar vermeyelim.’’ düşünceleri biraz sıktı diyebilirim. Norman’dan yanaydım hep.
Final hakkında
Finali aceleye gelmiş gibi geldi bana. O kadar okuduktan sonra bu mu yani dedirtti biraz ama olsun
Bu dediğim durumlar haricinde beğendim. Okumanızı öneriyorum.
Reverse Villain şu aralar sevdiğim tek manga. Bölümler geç geldiği için elli defa falan geriye sarıp okudum ama çok sürükleyici. Aksiyon bakımından göz doyurucu ama olaylar hızlıca sonuçlanır ve karakter gelişimleri yok macera olarak okursanız çok iyi. Ana karakterin kazanacağına her zaman emin olabilirsiniz.
Oyasumi Punpun bir büyüme hikayesi. Punpun biziz. Punpun’un düşünceleri ve hareketlerini, hikayenin büyük bir kısmında kendimizle bağdaştırıyoruz. O eski arkadaş ortamlarının güzelliği, arkadaşlarınla atıldığın maceralar, yaşadığın heyecan ve deneyimler… Her duygu durumlarının gittikçe azaldığı bir evreyi; yani “Büyüme” denen olayı Punpun’un gözünden okuyoruz.
Çizimler, hikaye, final… Hepsi 10 numaraydı. Bu kadar hayatın içinden bir manga okumak beni mutlu etti açıkçası. Bitirmek istemediğim için uzun bir zaman dilimi içerisinde okudum. O kadar müthişti yani. Sonuç olarak, okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Feng Shen Ji manhua’dır ama hikayesi olsun çizimleri olsun çok kalitelidir. Drifters bol kanlı, bol savaşlıdır, fantastik ögeleri de bir hayli içerir. Tarihteki önemli şahsiyetlerin fantastik bir dünyadaki güç mücadelelerini konu edinir.
Ha bak valla şimdi aklıma geldi bu sağolasın. Bu arada animeyi izledim ben, mangadan ordan mı devam edeyim dersin yoksa direk baştan mı okuyayım mangayı ? yani kısacası anime mangaya sadık mı ?