ÇIKAN KİTAPLAR
- Destanlar Çağı
- Kılıçlar Çağı
- Savaşlar Çağı
- Efsaneler Çağı
Babil linkleri hata veriyor. Michael Ondaatje de açılmadı
Linkler ben de açılıyor
Sorun yok linkler açılıyor.
Mobilde sorun olabilir.
Merhaba
Serinin orijinal dildeki diğer kitapları hakkında da bilgi ekleyebilir misiniz? Özellikle kaç kitaptan oluşuyor?
Seri 6 kitaptan oluşuyor. Aşağıdaki linkten erişebilirsin.
Sanırım bu seriden önce yazılan kitapların telif hakları Beyaz Balina’da. İthaki’nin yazarın diğer kitapları dururken bu seriyle başlamayı tercih etmesinin bir nedeni bu olabilir. Benim sorum eğer seri tutarsa diğer kitaplar için nasıl bir yol izleneceği?
Eğer seri tutarsa beyaz balşnanın da isene gelir .elini kaldırmadan kitabın reklamı yapılmış olur.
Beyaz Balina yayınlarındaysa eğer uzun uzun kulak çınlatmaya devam. Malazan’ı da rezil ettiler böyle.
Beyaz Balina’nın parası bol sanırım. Piyasayı mı trollüyor anlamadım gerçekten. “Hadi şu adamın kitaplarının telifini alalım da kimse basamasın. Biz de basmayız. E-he!” gibi bir anlayışları mı var nedir?
Malazan’ı mı kastediyorsunuz?
Guzel bir seriye benziyor elimdeki kitaplari okursam elbette almayi düşünüyorum
Birinci kitap hoşuma gitti ve seriye devam etmek istiyorum. Umarım İthaki kitapları hızlı bir şekilde bize ulaştırır
Birinci kitap oldukça güzel. Fantastik sevenlerin begeneceğini düşünüyorum. İdefix fiyati cok uygun. Umarım diğer kitaplar hemen gelir merakla bekliyorum.