İnternet Üzerinden Kitap Alırken En Çok Hangi Siteyi Kullanıyorsunuz?

Dikkat etmemişim satıcıyı benim hatam. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Konuyu güncelledim;

1 Beğeni

Bir gün önce Odakitap sitesine giremediğimi yazmıştım. Az önce tekrar denedim sadece “OdaKitap E - ticaret hizmetleri askıya alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” yazısı var. ne oldu Odakitap battı mı? Yoksa adını mı değiştirdi? Sanırım Forumda Odakitap sorumlusu veya çalışanlarından birileri yok…

Batmadılar. Ama Kırmızı Kedi, Emek Dağıtım’ı kapattı. Kitap dağıtımı artık yapmayacaklar. Sonrasında da internet sitelerini sadece kirmizikedi.com’la sınırlamaya karar verdiler. Eganba, Odakitap vs. sitelerini askıya aldılar.

Yani Odakitap Odatv’nin değil Kırmızı kedi’nin miydi? Ya da odakitap ve odatv Kırmızı kedi’nin miydi? Üff kafam karıştı. Yıllardır Odakitaptan alışveriş yapardım, şimdi kendimi boşlukta hissediyorum.

Tam olarak emin değilim. İstanbul Kitapçısı’na (İBB’nin kitap satış sitesi) yaptığı gibi geçmişte bir altyapı hizmeti sunuyor da olabilir. Ama artık onu da yapmıyorlar.

kitap yurdu lise arkadaşım tek geçerim.

O zaman kime güveneceğiz ve kimden alışveriş yapacağız…

:man_shrugging:

En çok Kırmızıkedi’yi kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. Bir kere de Malazan için İlknokta’dan sipariş geçmiştim.

Kitapyurdu. Teslimat noktası evime çok yakın olduğu için tek bir kitap dahi alsam kargo parası ödemiyorum. Ayrıca platin üyelik sayesinde kitapyurdu indirimlerine ek olarak ekstra %10 indirim (Üniversite öğrencileri ve akademisyenler için Platin Üyelik %50 indirimli) uygulanıyor.

2 Beğeni

Çok güzel, bakkala gider gibi