Aaa çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim Hazal ablacım.
Geçmis olsun canım, hayırdır? Var mı yapabileceğimiz bir şey?
Özelden yazayım ablacım.
İyi günler İhsan bey. Kara Prizma’nın devam kitabını da mı siz çevireceksiniz? Ya da çeviriyor musunuz?
Evet, ben çevireceğim. Hayır, şu anda onu çevirmiyorum
Elimde Pegasus için başka bir epik fantastik var. Onu tamamlayıp Işıkyaratan 2’ye geçeceğim inşallah.
Bu aralar annemin sağlık sorunları nedeniyle hızım çok düştü. O yüzden uzun sürebilir. Şimdiden kusura bakmayın. Pegasus ve İthaki’ye de gösterdikleri anlayış için herkesin huzurunda kocaman teşekkürler.
Çok geçmiş olsun, annenize acil şifalar dileriz. Çalışmalarınızda da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.
Çok geçmiş olsun açil şifalar diliyorum.
Cevap için teşekkür ederim. En kısa sürede bitirmeniz temennileri ile, iyi akşamlar
Allah acil şifalar versin.
Meraktan soruyorum, fantastik bir seri için epik tanımlaması nasıl veriliyor?
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayınız.
İçinde insanlardan farklı ırklar, kendi tarihine sahip başka dünyalar ve büyü sistemleri gibi şeyler varsa epik fantastik oluyor.
Özür dilerim "allah acil şifalar versin"diyecektim unutmuşum. Tekrar özür dilerim
Ve epik fantastik, fantazya ayrımı nasıl yapılır hiç anlamıyorum fantazya ne oluyor "şehir fantazyası"gibi bişeyler duydum gibi hatırlıyorum
Estağfurullah. Onunla ilgili bir dosyamız vardı, onu paylaşayım:
Abi tez şifalar umarım sağlığına hemen kavuşur.
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Işıkyaratan serisinin 2.kitabı the blinding knife türkçeye çevrilip basımı ne zaman olacak bilginiz varmı acaba? Meraktan ölüyorum ya hemen çıksın
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Sorunuzu aşağıda bağlantısını vereceğim İthaki Yayınları Soru hattına yöneltebilirsiniz. Ki sanırım daha önce cevaplanmıştı, çeviri henüz başlamadı bildiğim kadarıyla.