Işıkyaratan Serisi, Brent Weeks

Aaa çok geçmiş olsun :confused:

2 Beğeni

Teşekkür ederim Hazal ablacım. :expressionless:

2 Beğeni

Geçmis olsun canım, hayırdır? Var mı yapabileceğimiz bir şey?

2 Beğeni

Özelden yazayım ablacım. :pray:t2:

2 Beğeni

İyi günler İhsan bey. Kara Prizma’nın devam kitabını da mı siz çevireceksiniz? Ya da çeviriyor musunuz?

2 Beğeni

Evet, ben çevireceğim. Hayır, şu anda onu çevirmiyorum :slight_smile:

Elimde Pegasus için başka bir epik fantastik var. Onu tamamlayıp Işıkyaratan 2’ye geçeceğim inşallah.

Bu aralar annemin sağlık sorunları nedeniyle hızım çok düştü. O yüzden uzun sürebilir. Şimdiden kusura bakmayın. Pegasus ve İthaki’ye de gösterdikleri anlayış için herkesin huzurunda kocaman teşekkürler.

33 Beğeni

Çok geçmiş olsun, annenize acil şifalar dileriz. Çalışmalarınızda da başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

5 Beğeni

Çok geçmiş olsun açil şifalar diliyorum.

3 Beğeni

Cevap için teşekkür ederim. En kısa sürede bitirmeniz temennileri ile, iyi akşamlar

3 Beğeni

Allah acil şifalar versin.

Meraktan soruyorum, fantastik bir seri için epik tanımlaması nasıl veriliyor?

3 Beğeni

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

4 Beğeni

Teşekkürler arkadaşlar, eksik olmayınız.

İçinde insanlardan farklı ırklar, kendi tarihine sahip başka dünyalar ve büyü sistemleri gibi şeyler varsa epik fantastik oluyor.

6 Beğeni

Özür dilerim "allah acil şifalar versin"diyecektim unutmuşum. Tekrar özür dilerim
Ve epik fantastik, fantazya ayrımı nasıl yapılır hiç anlamıyorum :slight_smile: fantazya ne oluyor "şehir fantazyası"gibi bişeyler duydum gibi hatırlıyorum

3 Beğeni

Estağfurullah. Onunla ilgili bir dosyamız vardı, onu paylaşayım:

8 Beğeni

Abi tez şifalar umarım sağlığına hemen kavuşur.

3 Beğeni

Acil şifalar diliyorum @mit

2 Beğeni

@mit geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

4 Beğeni

Işıkyaratan serisinin 2.kitabı the blinding knife türkçeye çevrilip basımı ne zaman olacak bilginiz varmı acaba? Meraktan ölüyorum ya hemen çıksın :pensive::pensive:

Öncelikle foruma hoşgeldiniz.
Sorunuzu aşağıda bağlantısını vereceğim İthaki Yayınları Soru hattına yöneltebilirsiniz. Ki sanırım daha önce cevaplanmıştı, çeviri henüz başlamadı bildiğim kadarıyla.

1 Beğeni