İstekleriniz

Düzenleme yaparken birini etiketlersen bildirim gidiyor benim bildiğim. Beni etekle mesela mesajını düzenleyip.

1 Beğeni

Öyle olunca gidiyor, ama mesela bu mesajda sonradan sizi etiketlersem bildirim gitmeyecek, siz okuyun bunu deneyelim.
@Shelpe

1 Beğeni

Forumun altyapısından kaynaklanan bir durum bu. Yeni güncellemede düzeltilmedikten sonra pek bir şey yapamıyoruz. :slight_smile:

2 Beğeni

Seçkinin 134 Gölge öyküleri kısmı forumda yok…
@SJack @Agape @danieljackson

Paylaşılmış ama Öyküler kategorisi altında paylaşılmış. Aylık Öykü Seçkisi kategorisine taşıyorum konuyu.

Merhaba,

Trivia yarışmanızı 1-2 yıl önce oynamıştım, çok mantıklı ve keyifli bir yarışma. Sizden istediğim arkadaşıma meydan okurken istemediğim konuları çıkarabilmek. Fantastik konusunu hiç sevmiyorum, iyi günler

Iyi günler.
Trivia’da benim bildiğim meydan okumalarda konuları çıkarmak mümkün olmuyor, ben de az çekmedim mitolojiden :smile:

Trivia bende gözükmüyor. Kaldırıldı sanıyordum.

Trivia’da uzun süredir bir sorun vardı, sayfa açılmıyordu neeense, bununla ilgili olabilir mi acaba?

1 Beğeni

Bunlardan istiyorum. Yönetim bu işe bir el atsın bence :roll_eyes:

15 Beğeni

Biz de istiyoruz. :joy: Yapabilirsek önce kendimize yapacağız.

3 Beğeni

Hiç beklemiyordum. İyi güldüm :joy:

1 Beğeni

Görünce sanırım yanlış konuya attınız sandım.:joy: Yönetim her isteğe el atsa batar vallahi.:joy:

Benim forumdaki 1.yılım olacak. Bende bu 1.yıla özel bir şeyler mi istesem :smiling_imp:

1 Beğeni

Bir günlük susturma yeter mi? :joy:

2 Beğeni

Yok ya pek beğenmedim. Daha başka şeyler yok mu :joy:

Yıldönümlerinde tek seçeneğimiz bu. Doğum günlerinde ise 1 günlük izne çıkarıyoruz üyelerimizi eğer isterlerse. :joy:

2 Beğeni

Kalsın o zaman. İstemiyorum :laughing:

K. R. ’ de her konunun altında ‘‘Sonuçları bizimle ve arkadaşlarınızla Kayıp Rıhtım Forum’ da paylaşmayı unutmayın!’’ şeklinde bir son cümle var. Bu cümledeki bağlantı bizi doğrudan forum ana sayfasına gönderiyor(her konuda öyle mi bilmiyorum). İlgili konuya göndermesi lazım gelir zannımca. :smiley:

3 Beğeni

Konuda göremedim, siteye kelime programlarındaki gibi yanlış kelime yazılınca yanlış olduğunu belirten bir imla kılavuzu eklenebilir mi? Hızlı yazarken harf hatalarını ve imla hatalarını görmek zor oluyor.