İstekleriniz

Mobil için yok fakat bilgisayar için bu zaten mevcut.

1 Beğeni

Sadece chrome ve türevleri için varsayılan olarak mevcutmuş. Diğerleri için ise eklenti yüklemek gerekiyormuş. Yardım için teşekkürler.

1 Beğeni

Engellediğim bir forum üyesinin mesajlarını görmekten ziyade benim mesajlarımı da görememesini sağlayacak şekilde ayarlamak mümkün mü, yoksa da istek olarak alınabilir mi ? :thinking:

Mümkün olacağını sanmıyorum. Mümkün olsa bile karşı taraf engellemek istemedikten sonra bir şey yapamayız.

Engellemenin mantığına ters değil mi bu? Herhangi bir sosyal medyada birini engellediğinde sana ulaşmasını engelliyor, sen istersen ulaşabiliyorsun. Forumda bu durum tam tersi.

Mantığa göre ters olabilir fakat sistem buna izin vermedikten sonra ne yapılabilir ki?

On yedi (17) bin dolar.

1 Beğeni

Kredi borcu için mi? :joy:

Valla bravo xd (Valla bravo tam bir sedan araba modeli ismi gibi duruyormuş meğer xd)

@Ozgur karikatür paylaşmak yassah kenks xd

2 Beğeni

Valla bravo…

@SJack ne diyeyim ki

1 Beğeni

Ben espiriyi anlamadım valla bravo bana. :joy:

1 Beğeni

Arama özelliği geliştirilmeli. Bazen buluyor, bazen bulmuyor; konu içinde arattığımda bulmuyor ama genel arattığımda konu içinde buluyor. :slight_smile:

4 Beğeni
  1. Mütevazi bir yalı.
  2. Helikopter.
  3. 1 Milyar dolar olur, euro olur, TL olur fark etmez.

Şimdiden teşekkürler forum :rofl:

Bu konu ana ekrana çıkınca tutamıyorum kendimi :joy:

8 Beğeni

Belki yeni ve/veya eğlencesine rozetler güzel olabilir.

Biz bunu istiyoruz projesini bunlar için yapsak? :joy:

2 Beğeni

Aslında rozet güzel olabilir.

1 Beğeni

Ben başlığı görünce yemek isteyecektim. Demek ki daha büyük şeyler istemek lazımmış. :grin:

4 Beğeni

Sanırım tekrar kurbağa rozeti istiyorsunuz? :joy:

4 Beğeni

Cık, cık… Kimse huzur ve barış istememiş. :sweat_smile:

9 Beğeni

Hayırlısı :frog: @anon6571210 Cadıdan rica ederim sizi de benimle birlikte kurbağa yapar :joy:

3 Beğeni

Cadı ile iyi geçiniyorum ben. Bana bir şey yapmaz. :slightly_smiling_face::frog:

3 Beğeni