Bu lafı söyleyen kim varsa bir bir oldu
Gönderilerinizi imha etmenizi rica ediyorum. Eğer isterseniz isteklerinizi de yerine getiririm.
Yok ya kurbağa olalım hep birlikte daha eğlenceli
Ben kediyim bir kere. Kedi kurbağa yarısıdır derler.
Kurbağa devrimi!
Ben de kedi sayılırım. Bunu birçok kişi biliyordur.
Bir gün herkes olacak arkadaşlar
Birinin mesajına cevap verdikten sonra düzenleme yapınca etiketlesem bile bildirim gitmiyor.
El atılsa güzel olurdu:)
Yahu şu çekilişleri sadece buradan yapamıyorsunuz anladık!
7 kitap verilecekse 2 si 3ü buradan 1 i twiter 1 i facebook 1 i instagram olsun forumu kayırın diyoruz o da yok tamam!
Bari lütfen çekilişleri en az 1 yıldır üye olanlar için yapın da çekiliş sayfası yeni üyelerle dolmasın. Hic degilse bir parçacık forum oluşumuzun bir ağırlığı bir seçkinliği olsun!
Çekiliş konusuna da yazdım aradı kaynadı. Foruma yeni üye kazandırmanın en kolay yolu çekiliş yapmak.
On mesajın dört, beş tanesi xxx adlı üyemizin ilk mesajı.
O yüzden ben katılmıyorum bu tarz çekilişlere, instagram camiasına daha çok kitap vermeye devam etsinler.
@magicalbronze
@danieljackson
@Agape
Forum aplikasyonda gece belli bir saatten sonra ve sabah belli bir saate kadar çöküyor.
Sabah 7 den önce hata veriyordu. Bir haftadır bu şekilde. 1 kez “Bad Gateway” 3 kez de Server yok hatası aldım. Pazar günü aynı şey web sitesi için de olmuştu. Bu sürede diğer tüm bağlantılara ulaşabildiğimden sorunun ben kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Böyle bir durum var bilginiz olsun. Bir sonraki sefer ekran görüntüsü de alırım.
Evet bir sıkıntı var fakat henüz sebebini bulamadım
Ben de gündüzleri böyle hatalar alıyorum.
Ben ise Pazar günü öğle saatlerinde bu hatayı almıştım.
Eğer yardımı olacaksa şöyle bir bilgide bulunayım. Forum ile ilgili şimdiye kadar yapılan hiç bir güncelleme sonrası girişlerde sorun yaşamadım. Nadiren hesabıma girerken beklediğim oluyor sadece, bu durumda ise tarayıcıyı kapatıp açıyorum. Bildiğim kadarıyla her tarayıcı için sitelerin farklı kodlanması gerekiyor. Acaba hata site kaynaklı değil de tarayıcı kaynaklı olabilir mi? Tarayıcı, kapatıp açınca çerezleri silecek şekilde ayarlı. Değişiklik yapıldığında eski çerezler kullanılamaz duruma geldiğinde tarayıcı foruma girmiyor olabilir mi?
- Yeni rozetler.
- Eğlencelik rozetler.
- Rütbe sistemi detaylansa güzel olabilirdi.
Gece 2 de benim de çöktü forum.
Çekilişler yapıldığında yeni eski her üyenin bir katılım hakkı oluyor ya, katılım kısıtlaması olmasa da çekilişe katılmak isteyenlerin çekiliş hakları rütbelerine göre olabilir mi? Yeni kayıt olan için bir hak, yolcu için iki hak, tayfa için üç hak olmasından bahsediyorum. Belki böylece yeni gelen üyelerin çekilişten çekilişe gelmesi yerine sürekli katılımı sağlanabilir diye düşünüyorum. İlk zamanlar üye olmama rağmen hesabıma girmeden foruma girdiğim de oluyordu, böyle çok kişinin olduğunu sanıyorum, bu kişilerin de aktif katılımı sağlanabilir belki.
Uzunca bir süredir ben de bu çekilişlere ‘takılmış’ durumdayım. Bir kaç kere ve farklı konular altında görüşlerimi dile getirdim fakat cevapsız kaldı.
Bana göre çekilişler düzenli kullanıcılar için değil, siteye yeni üye kazandırmak için yapılıyor. Foruma ayrılan ve diğer sosyal medyalara ayrılan kontenjan zaten olayın farklı bir boyutu oraya hiç girmiyorum bile.
Son çekiliş için yazılan 350 mesaj varsa en az 100-150 tanesi ya ilk mesaj ya da son mesajının üzerinden 6-7 ay geçmiş kullanıcıların mesajı.
Ben de kendi çapımda sessiz protesto yaparak çekilişlere katılmıyorum…
Çekilişlerin amacı ortada arkadaşlar. Bunun için yapacak bir şey yok. Diğer yandan @silence arkadaşımızın dediği çok meşakkatli olur. Her üyeye tek tek bakmak ve onları rütbeye göre çekilişe dahil etmek yorucu olacaktır.
Açabilir miyiz biraz?