İstekleriniz

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu. :smile:

1 Beğeni

Takip etmek istediğiniz başlığa girerek seçimi değiştirebilirsiniz.

Umarım doğru yere yazıyorum. Öykü Seçkisi’nde öyküm yayınlanmasına rağmen “Öykü Seçkisi Yazarı” rozeti alamadım. :roll_eyes:

Edit:

Rozet görünüyor, teşekkür ederim. :bouquet:

Rozetinizi vermiş olmam kazım. Kontrol edin lütfen eğer rozetiniz gözükmüyorsa eve geçince hallederim.

1 Beğeni

Kitap yorumları ve incelemeleri içeren başlıklar daha verimli kullanılamaz mı? Bir kitaba başlamadan önce forumda onun için yazılmış bir şeyler var mı diye bakabilirdik. Şimdi yazılan yorumlar zamanla başlığın içinde kaybolup gidiyor. Başlık içinde belli bir kitap ismi aratabilme olanağı var mı bilmiyorum ama istediğim şeyi anlatabildim sanırım.

4 Beğeni

Arama özelliğinden kitap yorumlarına ulaşılabiliyor ama çoğu kişi yorumun başına yazarın veya kitabın adını yazmadığı için bir kitap hakkındaki tüm yorumlara ulaşamıyoruz.

4 Beğeni

Çalışıyor, teşekkürler. 1k’nın Allah affetsin incelemelerine maruz kalacaktım yoksa xd

Ufak olsa da bir farkındalık yarattık bence şu an xd

@Munzevi mevcut aratma özelliği yeterli bence.

4 Beğeni

Kolay çözümü, genel konular yerine sözlük sitesi gibi her kitap için kendi konusunu açıp yazmak lazım ama bu da uygulanmaz sanırım.

Zor ve yazılımsal bir çözüm, rıhtımın goodreads veya 1000kitap siteleri gibi kendi datası olacak veya yapılabiliyorsa bu iki siteninki kullanılacak ve kitaplar hakkında yazan bu özelliği kullanarak etiketleme gibi belirtecek, arayanlar da aynı özellik sayesinde kolay bulacak.

1 Beğeni

Ben biraz fantazi yapmışım :smile: @Tobizume nin dediğini herkes yaparsa yeter.

2 Beğeni

Aynen aramada yorumun çıkması için kritik nokta bu, bende bunu fark ettiğimden beri kitap isimlerini yazıyorum hep.

Yine de genel aramaya kitap ismi yazıldığında her yorum çıkmayabiliyor o yüzden “Hangi Kitabı Okuyorsunuz? (Detaylı İnceleme)” başlığında başlık içi arama yapıp ulaşıyorum ben genelde.

3 Beğeni

Ben yorum başlığının altına çizgi çekiyordum, sanırım o yüzden aramalarda çıkmayabiliyor.

Kitap ismi - yazar ismi

3 Beğeni

Çizginin aramaya etki etmemesi lazım.

Telefondan denedim yorumladığım bir kitabı mesela ama bulmadı.

1 Beğeni

Yeni menülendirme hoşuma gitti ancak o soldaki hamburger menü sanki (görüntü açısından) olmamış gibi. Acaba daha mı solda olsa yoksa sağdaki simgelerin yanına mı alınsa? :slight_smile:

Şuraya tıkladığınızda eski haline dönüyor.

image

1 Beğeni

Evet biliyorum. Hamburger menünün kendisi görüntü açısından oraya olmamış gibi, demek istiyorum.

Bir bakalım bu dediğiniz yapılabilir bir durum mu. :slight_smile: İsteğinizi ileteceğim.

1 Beğeni

Merhabalar istek değil de soru sormaya geldim.

Öykü seçkisinde belirli bir tarihe kadar göndermemiz gerekiyor ya. Bu katı bir sınır mı yoksa tolerans var mı?

Birkaç saat geciktik diyelim, mesela bu ayın gönderimi dün bitti ama şimdi atsam kabul edilir mi? Ona göre atacağım. :upside_down_face:

1 Beğeni

3 günlük bir gecikme mevcut. :slight_smile: Ama ben bir ileteyim. Hani saatler olsa kabul edilebilirdi.

1 Beğeni

18 Ekim son günüydü, bugün 19’u. :slight_smile: Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

image

1 Beğeni