Aaa ben 16’sı diye biliyordum. Gönderebilirsiniz öykünüzü. Kabul edilecek.
Çok teşekkür ederim, gönderdim bile.
En’ler konusu tam bir arap saçı ama bilemiyoruz. Özellikle Agape de olmayınca tüm yük birinin omuzlarına binecektir. Kısacası her şey belirsiz.
Ocak bitmesine rağmen öykü seçkisinin aylık sayısı yayınlanmadı. Bir aksilik mi oldu acaba?
Ocak ayını yoğunluktan es geçmek zorunda kaldık evet, şubat ayında gelecek yeni sayı
@magicalbronze abi alt üst her yer reklam ve kapanmıyor daracıkbir aralıktan bakıyorum pc de ekrana bu mesajı bile gönder tuşum yok. çok nadir arada gönder denk geliyor
Şu an düzelmiş olması lazım, alt tarafta reklam çıkmıyor olmalı. Sayfayı yenileyip tekrar kontrol edebilir misin?
Şimdi oldu gibi sanki
Siteye yansıması biraz zaman alabiliyor değişikliklerin, muhtemelen birkaç dakikaya hiçbir şey kalmaz
Sağ üst köşedeki profil fotoğrafımızın olduğu düğmeyle açılan menüde karşımıza ilk çıkacak öğeleri belirleyebilmek güzel olurdu. Örneğin ben düğmeye tıkladığımda karşıma bildirimlerin değil Profil sekmesinin gelmesini isterim. Sadece bildirim geldiğinde bildirim sekmesi aktif olarak gelsin. Olabiliyor mu böyle bir şey?
Bizim yapabileceğimiz bir şey değil bu. Temayı geliştirenler yaparsa olur yapmazsa olmaz.
Rozetlere bakarken “Yazar” rozetini gördüm. Yazar - Kayıp Rıhtım Forum (kayiprihtim.com)
Basılı kitabı olan üyelere veriliyormuş. Ben de alabilir miyim? (Bilgisayar ekranına yansıyan görüntüm aşağıdadır.)
Bildirim geldi mi acaba?
Bunu bilmiyordum ben de isterim
Sohbet kısmındaki yazışma bildirimleri sohbete yazmadığım sürece gitmiyor. Sizde de öyle mi ?
Son mesaja baktığınızda bildirim göstermemesi gerekiyor. Görmediğiniz mesajları bildirim olarak tutmaya devam ediyor ama.