İthaki Yayınları

Ben bandrolü alınmış Dzirrt’ler ile ondan bir sonraki üçlemeyi bekliyorum. İki üçlemeden de alınacak 1’er kitabım var.

2 Beğeni

Cevaplandırırsanız çok sevinirim.
Açıklamalı notlarıyla Hobbit
Hobbit çizgi roman
Ve mevcut baskısı uzun zamandır olmayan diğer Tolkien kitapları için bir takviminiz var mı?

Tolkien kitapları için sürprizlerimiz var dediğinizi anımsıyorum…

Ebeveyn elinde sürpriz hediyesi olan bir çocuğun onların başında beklerken yaşadığı heyacanı,bir an önce vermeleri için yaşadığı sabırsızlıkla bekliyoruz.

1 Beğeni

Mini Dune baskısı diğer 5 kitap içinde yapılacak mı? Yayınevine soran oldu mu?

Burada sadece ilk kitap demişti @Bunn-Y sanırım.

1 Beğeni
10 Beğeni

Seçmeler kısmını insanlar anlar diye düşünmüştük ama yeterince iyi açıklayamamışız demek ki.

Bunlar yeni gelecek fantastik kitaplarımızdan “bazıları.” Çok yakında Malazan için de bu şekilde bir yayın takvimi paylaşacağız. :blush:

35 Beğeni

Bu arada umarım insanların Malazan’a olan ilgisi, kitap çıktıktan sonra da devam eder. :blush:

15 Beğeni

Kitabı çıkartıp, ilginin devam edip etmeyeceğini hep birlikte görmeye ne dersiniz? :slight_smile:

18 Beğeni

Bence çok acele etmeyin zaten. Derman kalmadı bende şahsen.

2 Beğeni

Bu şekilde bir yayın anlayışına dönmesi biz okuyucular açısından çok olumlu bir gelişme. Tabii anlamlı olabilmesi için mümkün mertebe bu takvime uyulması elzem :slight_smile:

12 Beğeni

Belki Kapsül’den gelecek olanı alırım ama bence böyle iyi, alacağım - okuyacağım yok gibi. Böyle devam. :slight_smile:

Bizi bir araya toplasan (fantastik okurları) 100 kişiyiz, bizim ilgimiz devam eder. 200 kişi olmamız için gerisi sizde.(Fiyat, tanıtım vs.)

11 Beğeni

Kapsül ne diye hiç sormak istemiyorum. Sakın anlatmayın sizde. :joy:

1 Beğeni

Benim de durum aynı :sweat_smile:

1 Beğeni

Biz de İthaki’nin, başladığı serileri olabildiğince kısa sürede bitirmesini umarız :slight_smile:

@ali1234512 katılıyorum, hatta 3-4 ayda bir olsa daha iyi olur.

8 Beğeni

Bu bahsedilen kısa süre senede 1 kitap değil. En fazla 6 ayda 1 kitap olacak şekilde.

3 Beğeni

Keşke yeni şu yazarın kitaplığı diye tanıtım olsa Asimov gibi.
Arthur C. Clarke ya da Robert A. Heinlein
Tadından yenmez :sweat_smile:

7 Beğeni

İşte insanlar öyle bir lanse ediyor ki sanki tüm Türkiye nefesini tuttu bu kitabı bekliyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Hocam yeterli bekleyeni olmasa, ne zahmet eder çevirirdiniz ne de zahmet eder basardınız. Bekleyenleri de nefeslerini yıllardır tutmaktan helak olacaklar. :slight_smile:

8 Beğeni

Bu yeni anlayışınızı takdir etmekle birlikte halihazırda başladığınız serilerin devam kitapları için de bir takvim yayınlayacak mısınız? Serilerin devamı gelmeyecekse biz okurlar olarak yenilerine neden başlayalım?

5 Beğeni

Belki birinci kitap değil ama devamı için benim de beklentim çok satmayacağı yönünde umarım Zaman Çarkı gibi yıllara yayılan bir ilgi olur seriye.

4 Beğeni