İthaki Yayınları

Şu anda genel olarak Malazan, Yürüyen Şato, Poppy War, Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları ve Robot serisi bekleniyor.

10 Beğeni

Genç-yetişkin bir seri olmasına rağmen mitleri de dahil ederek kullanması ve dilinin çok dinlendirici olması hoşuma gitti. Bu tarz seriler benim için dinlenmelik eserler. Yorgun günlerde bu tarz kitapları tercih ediyorum.

Seri devam eder mi bilmiyorum ama özellikle 13 yaş üstü okumayı seven kız çocukları/kardeşleri olanlar için bence çok tatlı bir seri.

3 Beğeni

Ben de robot serisini bekleyen kitlenin içindeyim. Kızgın kalabalık da diyebiliriz :slight_smile:

7 Beğeni

Ay Yabancı tarafına hiç hakim değilim ben ya. :frowning:

1 Beğeni

Robot serisi basılsın isterük :slight_smile:

7 Beğeni

Emre Bey’e kaldım yine desenize. 2019’da devam edecek demişti. :sweat_smile:

Çok yakında :blush:

7 Beğeni

Neil Gaiman’ın bütün kitaplarının satışı var ama Yokyer’in baskısı tükenmiş ve yenilenmiyor sanırım, neden acaba? 🥲

Zannediyorum ki özel bir nedeni yok, tekrar baskı için sırasını bekliyor.

1 Beğeni

Bir de 2001in devam kitapları var.

4 Beğeni

Buradan da sorayım, Genel Dilbilim Yazıları yeni baskı gelecek mi? @Bunn-Y

1 Beğeni

Merhaba, sizi yakalamışken ben de John Scalzi serilerinin akibetlerini sormak istiyorum. Yaşlı Adamın Savaşı, Bağlılık ve Sendrom serilerinin devam kitapları basılacak mı acaba?

5 Beğeni

Dune diğer kitapları da basacak mısınız?

Dune Butleryan Cihadı
Dune Makinelerin Seferi
Dune Corrin Savaşı

Basmayı planlıyoruz ama tarih yok henüz.

Bizim kurgu dışı tarafımız şu anda yeniden yapılanma içerisinde. Mutlaka yeniden basılır ama ne zaman olur, bilemiyorum.

Bunu sorayım editörlerime.

Ana serinin devam kitaplarını basmayı planlamıyoruz. Ama Cihad üçlemesini basmayı planlıyoruz. Ama tarih yok :blush:

8 Beğeni

Anladım, teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

Çok başarılı self-published kitaplar var. Hatta belki bilirsin, Mark Lawrence her sene yarışma düzenler. Bunların telif filan da çok tutmaz. Ama ülkedeki potansiyel düşük olduğu için İthaki bu işe girmeyi pek istemez diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? SP kitaplara yaklaşımınız nasıl?

4 Beğeni

İyi haber :+1:t2: .

Ben bandrolü alınmış Dzirrt’ler ile ondan bir sonraki üçlemeyi bekliyorum. İki üçlemeden de alınacak 1’er kitabım var.

2 Beğeni

Cevaplandırırsanız çok sevinirim.
Açıklamalı notlarıyla Hobbit
Hobbit çizgi roman
Ve mevcut baskısı uzun zamandır olmayan diğer Tolkien kitapları için bir takviminiz var mı?

Tolkien kitapları için sürprizlerimiz var dediğinizi anımsıyorum…

Ebeveyn elinde sürpriz hediyesi olan bir çocuğun onların başında beklerken yaşadığı heyacanı,bir an önce vermeleri için yaşadığı sabırsızlıkla bekliyoruz.

1 Beğeni

Mini Dune baskısı diğer 5 kitap içinde yapılacak mı? Yayınevine soran oldu mu?