İthaki Yayınları

Neredeyse kitap okumaya başladım başlayalı doğal bir boykotçu olarak herkesi siyah göz bandını takmaya davet ediyorum.

Hem İthaki de ayağını denk alır, öyle cepte falan göremez bir daha bizi. O -af edersiniz İth*ki’nin patron bozuntusu bakar der ki “Bu Kayıp Rıhtım zıkkımları bizim kitaplarımızı almadan nasıl inceleme yazabiliyorlar?!” Şok olurlar yani.

Üstüne bir de incelemelerimizde yayınevini yerin dibine sokarsak o zaman görür gününü o hak yemekten şişman olmuş patronlar.

Sözün özü: Öyle kuru kuruya boykot olmaz ne öyle pasif pasif. Eğer biz o eski güzel Kayıp Rıhtım isek analarından emdiğimiz sütü burunlarından getirmemiz lazım onların.

Not: Korsan kötüdür ama bazen de iyidir, hiç olmazsa bedavadır.

3 Beğeni

Daha önce Raymond E. Feist kitaplarını artık basmayacağınızı belirtmiştiniz. Telif hakları hala İthaki yayınlarında mı? Başka bir yayınevi seride eksik kalan, sizin basmadığınız kitapları basabilir mi?

1 Beğeni

Telifi kimsede değildir, 28 kitaplık ve satmayan seriye de kimse girmez maalesef. Tek şansınız İngilizce okumak, ama imkan varsa okumanızı ö eririm, seri güzel gidip güzel bitiyor.

2 Beğeni

Yılda bir soruyorsunuz sanırım :slightly_smiling_face: ama bu serinin devamının gelmesi çok ama çok zor. İngilizce epubını Deepl ile çevirerek okumaya çalışmanızı tavsiye ederim.

1 Beğeni

Pandemi öncesi dizisinin çekileceği haberleri vardı. Öyle olsa popülaritesi artar, yayınevi kâr edebilir, eksik kitaplar basılabilir diye bir hayalim vardı ama hayal olarak kalacak gibi görünüyor.

2 Beğeni

Kitaplığımdaki o eksiklik canımı çok sıkıyor. Takıntı gibi oldu. Gün içinde aklıma gelip gelip dertleniyorum. Neredeyse yayınevine masrafınız neyse ben vereyim, Allah rızası için yayınlayın diyeceğim.

1 Beğeni

https://twitter.com/ithakiyayinlari/status/1773675168562372929?t=v1iCjSc_BY0fp6dFJx6Ozg&s=19

1 Beğeni

tam ben paylaşıyordum senden geldi. geri vites yapmışlar, umarım tüm yayınevlerine emsal olur, künyeden insan silmek en basit ifadeyle ayıp yahu. her hafta bir kamuoyu duyurusu da özeleştiri yapılması gereken bir şey, belli ki sizde bir sorun var ve sürekli açıklama yapmaya mecbur kalıyorsunuz.

1 Beğeni

Şaşırdım geri adım atmalarına :smiley:

10 Beğeni

Sonunda :fist: Olması gereken yapılmış, ders olmuştur artık bunu yapmayı düşünenlere de :slight_smile:

1 Beğeni

Ben hemen altına okurların görüşlerini önemsiyorsanız Drizzt ve Ejderha Mızrağı’nın eksik kitaplarını basarsınız diye yazdım :grinning:. Konuyla direkt ilgisi yok ama olsun :grin:.

7 Beğeni

bunları basmayacaklar galiba, tuhaf bir aksaklık vardı bunlarda detayını hatırlamıyorum. bir nedenden maliyetli mi oluyormuş, satış rakamları onu karşılamıyor muymuş… böyle saçma bir durumdu heralde. yani unutabiliriz shdhsd

3 Beğeni

En son matbaa ile sorunları giderdik basıyoruz dediler sonrası malum. Bundan sonra yayınlayacaklarını ben de sanmıyorum.

@Blackheart İthaki 5-6 sene önce video çekip çok hızlı bir şekilde yayınlayacağız diye söylediklerinde Drizzt serisine en baştan başlayayım, nasılsa bir yerlerde yavaşlarlar dedikten sonra son Türkçe kitaba kadar geldim. Bundan sonra artık İngilizce devam.

3 Beğeni

forumdan çıkmıyorlardır bence, hedef kitlesi burada, kendilerine burada edilen her lafı dikkate alıyorlardır. belki de bu yüzden buradaki tepkiler önemli, boykot boykot dense zaten örf kafayı yerler heralde :smiley:

1 Beğeni

O zaman yazalım.

Mars üçlemesi, Drizzt 14-19, Ejderha Mızrağı devam kitaplarını talep ediyoruz.

Bunları da dikkate alın lütfen.

5 Beğeni

Swamp Thing devam ciltlerini bekliyoruz. :vulcan_salute:

4 Beğeni

istediğiniz kitapları unutun arkadaşlar, telifsiz kitap basıp duruyorlar, kağıt kalitesi de yerlerde. kuşe çizgiroman vs. basacaklarını hiççç sanmıyorum. işleri güçleri skandal, künyeyle oynayıp duruyorlar, insanları kendilerinden nefret ettiriyorlar sürekli.

2 Beğeni

keşke ellerindeki fantastik ve bilim kurgu kitaplarını başka bir yayınevi alsa da şöyle güzel bir çeviri ve düzgün bir baskıyla çıkarsalar piyasaya, bunlardan o kalitesiz edisyonları almak zorunda olmasa kimse.

1 Beğeni

Hukuki durumlara referansla yapılması bir zorunluluk olarak bahsedilen şey nasıl bir anda opsiyonel olarak değiştirilebilen bir şeye döndü de “Yapmayacağız, tamam.” oldu acaba?

2 Beğeni

noldu ya ekran görüntülerini niye kaldırdın?

2 Beğeni