İthaki Yayınları

Yok ben durumları biliyorum hocam, yıllardır buradayız :slight_smile: Ama her platformda İthaki’ye bunu yazmaya çalışıyorum, çoğunluk destek verirse belki etkisi olur diye umut etmek istiyorum.

@narpal benim de çok umudum yok ama yine de @Lorien_archers’in de dediği gibi sürekli yazıp hatırlatmak lazım :slight_smile:

3 Beğeni

Hasbro denen firmaya ait Zindanlar ve Ejderhalar markası Amerikan bir matbaa lisansı varmış o lisansa sahip matbaa dışındaki matbaalarda basılmasına izin vermiyorlar ve bu lisansa sahip 2 matbaa var diye biliyordum onlarda lisansı yenilememiş bu yüzden vazgeçtiler diye duydum ben.

1 Beğeni

Burayı okudukları kesinleştiğine göre yıllardır kangrene çevirdikleri Rama serisine de başlayıp hızlıca bitirmelerini beklediğimizi iletelim.

3 Beğeni

burayı okudukları kesinleştiğine göre, ona buna twitterdan yazıp burada paylaşım yaptırmasınlar diyorum ben de, forum ithaki tetikçileriyle dolu biliyoruz ama en azından ifşa olmazlar.

1 Beğeni

Ahahaha inanılmaz, “ortada kalanlara” elden kurumsal açıklama servisi. Neyse bu sefer kendi yapmamış açıklamayı en azından, tebrikler. Valla nedense bana elden bir servis gelmedi. Laf yediydin ama merak etme döndük bu hatadan, diye. :smiley:
Ancak işte bu beee diye kalplerle İthaki’yle eski duygusal bağını geri kurabilecek bilgili, cahille söhbeti kesen, entel okurlara gönderiliyor belli ki. Çok alındım. Keşke gelseydi…

Neyse, çok iyi. Aşırı kalitesiz bir süreç oldu. Tıpki İthaki gibi. Tekrar baskılarınızı takipteyiz.

Not: Bu yorum İthaki Yayınları’nın “yardımsever” editörü Ömer’in forum kullanıcıs sulti’ye elden açıklamayı göndermesi üzerine atılmıştı. O mesajda da arada kaldınız, laf yediniz size göndermek istedim, yazıyordu. Ancak özel konuşmaların ekran görüntülerini KR kullanıcısı hemen bir etkileşim alam edasıyla tweet olarak paylaştığı için kaldırmak zorunda kalmıştı.

1 Beğeni

Siz de ara verdiğiniz dört yıldan sonra benim yorumlarımı mı takip etmeye başladınız, 7/24 hizmet. Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni
  1. kişiyi mağdur etmemek adına görselleri kaldırmayı gözden geçirmeyi düşünür müsünüz hocam? Bir iletişim kanalımız olduğu belli olduğuna göre bence başka bir emekçiyi de zan altında bırakmasak daha iyi olur gibi.
1 Beğeni

Ben bayrakladım, siz de @magicalbronze iletin. Özel nesajlaşma bu, yayınlanmasını iki taraf da istemiyorsa silinmeli.

3 Beğeni

@Arqonquin Müsait olunca sana zahmet konuya bir bakıver.

@magicalbronze Hakan müsaitsen sen de bakabilir misin.

2 Beğeni

Siz benimle “sen diliyle” konuşamazsınız. Sizi tanımıyorum, bilmiyorum. Söylemlerinize dikkat etmenizi şiddetle tavsiye ederim.

1 Beğeni

pekala anlaştık o halde

1 Beğeni

Rama serisi zaten yeniden çeviriye gitti diye biliyorum Denis Villeneuve filmini çekecek Dune Mesihi filminden önce onun için merak etmeyin çok yakın bir zamanda seri bilimkurgu klasiklerini dizisine gelecektir.

4 Beğeni

Konuya bakabildiniz mi yetkililer? Bana kalırsa beni forumdan uçurun, bundan sonra her ithaki trollüğü girişimine karşı tepkim olacak burada.

1 Beğeni

Konuya özel üst üste yazma engeli gelmiş. Daha kısa süreli olarak her başlığa gelmesi lazım bence.

resim

resim

1 Beğeni

Hocam Drizzt ile Ejderha Mızrağının artık bizim gibi birkaç tane dinozor tarafından okunması beklenen serilerini basacaklarına Robin Hobb, Will Wight gibi Türkçeye daha önce çevrilmemiş önemli yazarların eserlerini talep etsek ya.

5 Beğeni

Hocam Mars üçlemesinin kalan 2 kitabı hakkında da duyum almış olabilir misiniz?

2 Beğeni

Onları da talep edelim hocam. İkisinden birini seçmek gibi bir zorunluluğumuz yok nasıl olsa. Bizim talep etmemizdeki sebep serilerin yarım kalması.

3 Beğeni

Çeviriye gönderildiği ve 2 kitabında çevirisinin tamamlanması bekleniyor deniyor bundan başka birşey duymadım.

4 Beğeni

İthaki gibi kurumsal bir yayınevi bu tür serileri tamamlamayı önceliklemelidir.

1 Beğeni