İthaki Yayınları

Poppy War ne zaman çıkacak belli mi?

2 Beğeni

İthaki’nin Poppy War’u basacağı kesin mi acaba? Gözümden kaçmış sanırım haberi. Seriden ilk kitabı okudum ve bayıldım.

1 Beğeni

Bir ara öyle bir durum vardı ama son durum nedir ben de bilmiyorum. Belki daha net bilen biri cevaplar

2 Beğeni

Paylaşılmış mıydı?

1 Beğeni

Ne zaman oldu bu olay? Birde bu arkadaş hangi tür kitaplardan sorumluydu?

Daha 1.30 saat olmamış paylaşalı. Hangi kitaplardan sorumlu olduğunu pek bilmiyorum.

2 Beğeni

Burak Albayrak Pangea editörüydü. Ayrıca bazı ithaki kitaplarında da son okuma ve editör olarak ismi var.

2 Beğeni

Dying Light oyununun kitabı varmış. Steam oyunla birlikte PDF olarak kitabı da veriyor. Kitabı dün gece Google Translate yükleyerek şurasından burasından okudum. Translate çevirisi ile beğendim hikayeyi, İthaki oyun kitapları çeviriyor, umarım bu kitabı da çevirirler.

3 Beğeni

Herkese merhaba, Unutulmuş Diyarlarda şuan yayınlanmış tüm kitapları topladım ve okumaya başladım. 10-20 numara arasındaki kitaplar eğer basılacaksa farklı yayınevinden toplamaya çalışmayıp bekleyeceğim. Bilgisi olan biri var mı acaba?

Arkadaşlar hobbit konu başlığı altında yazdım ama çok dikkat çekmedi.
Açıklamalı notlarıyla hobbit ve hobbit çizgi romanı baskısı düşünülüyor mu? Bilgisi olan varsa cevaplandırırsa veya ithaki ile temas da olup sorabilen varsa sevinirim.

1 Beğeni

En son bir gönderinin altına “Açıklamalı Notlarıyla Hobbit yeniden basılacak.” diye yazmışlardı. Çizgi romandan bir haberim yok maalesef.

Bilgilendirme için teşekkür ederim

1 Beğeni

Arkadaşlar İthaki yayınlarının yan yayınevi olan Yabancı yayınlarının bastığı Simon Beckett adlı yazarın 4 kitaplık David Hunter serisini İlknokta üzerinden satın aldım. Ancak internetten baktığım zaman bu seride 2 kitap daha var. Bu kitapları takip eden veya okuyan birileri varsa 5.6. kitaplar hakkında malumatınız var mıdır ? Yabancı yayınevine Twitter’dan yazdım ancak dönmediler.

1 Beğeni

@Bunn-Y Kılıç ve Büyü Conan dışında kitapları 3 senedir bekliyoruz. Sır değilse tezgahta birşeyler var mı?

6 Beğeni

Valla şimdilik meydanda gözükmüyorlar abi ya. Devam ediyorsa bile editörlerimiz alttan alta devam ettiriyorlardır.

Biz fuar olmayacak gibi devam ediyoruz şu an. Yeni kitaplardan kastınızı da anlamadım zira her hafta deliler gibi yeni kitap duyuruyoruz :smiley:

6 Beğeni

Ankara fuarında olursan güzelce kahvemizi içeriz. :blush: Tabii ki Meelazan’ı da getirin artık. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Gelecek gelecek. Siz sadece Malazan tarafını görüyorsunuz, ben sosyal medyacı olarak beklenen tüm kitapları görüyorum. Ayda otuza yakın kitap çıkarmamıza rağmen isteklere yetişemiyoruz :blush:

5 Beğeni

Bu biraz DC fandome gibi oldu. Sunumda her şey var herkese hitap eden içerik var ve 4 saat sürüyor ama herkes son 2 dakikasında duyurulacak Batman’in fragmanını bekliyor. :blush:

4 Beğeni

Tavşan hocam en çok beklenen/sorulan 3 (mümkünse 5) kitap/seri hangisi acaba? Biz kendi penceremizden bakıyoruz haliyle, merak ettim diğer insanların manzaralarında neler var.

3 Beğeni

Yabancı’dan Serafina’nın devamı gelir mi yoksa artık umudu kesebilir miyiz?

1 Beğeni