Jose Saramago - Körlük Kitabı Okuma Etkinliği

Jose Saramago Görmek kitabı etkinliği olursa katılır mısınız arkadaşlar? Ona göre Körlük etkinliği bitince gün belirler, okuruz.

• Katılırım
  • Katılmam
0 oylayan
2 Beğeni

Hayır demem :slight_smile: Onu da çok merak ediyorum çünkü.

2 Beğeni

En az 2 kişiyiz. Yaparız o zaman :smile:

2 Beğeni

Evet. Mart olur mu? 15 Mart mesela? :slight_smile:

2 Beğeni

Bana tarih fark etmez, iş dönüşü akşamları ve hafta sonu okuduğum için hep müsait sayılırım :smile:

2 Beğeni

Teşekkür ediyorum, ben almayayım… iki kitabı birden almıştım ve şu an diğer kitabı “Görmek” okuyorum ve sanki biraz daha iyice. Ama yine de zor bir kitap… Aslında aynı ekolden olan Usta İle Margarita’yı beğenmiştim de… İyi akşamlar

3 Beğeni

Ben de müsaitim de belki biraz ara vermek isteyenler olur diye tarih verdim :slight_smile: Doğrusu şu an Budala’yı okuyorum ve mükemmel gidiyor, yanına kitap alırsam hakaret olur sanki Dostoyevski’ye :sweat_smile:

3 Beğeni

Biz etkinliği başlatana kadar Budala’yı 10 kere bitirirsin sen :joy:

2 Beğeni

Bir aksilik olmazsa öyle görünüyor evet :sunglasses:

2 Beğeni

Hayır oyu verdikten sonra iştahlanırda bir çift kelam etmek isteyen olursa hariçten gazel okumasına izin verilecek midir?

2 Beğeni

Ben sadece etkinlik yapsak kaç kişi katılır, katılım olur mu bunu öğrenmek için anket açtım hocam. Etkinliğin daha konusu bile açılmadı. Konuyu açtıktan sonra etkinliğe katılmasanız bile istediğiniz gibi yorumunuzu tabi ki yazabilirsiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Bunu bitireyim çok ara vermeden ona da başlarım ben. Yoksa unutulur kalır kenarda Görmek :slight_smile:

1-30 mart açalım, o aralıkta okuyup gelen yorum yazsın .

Körlüğü de dün bitiririm diyordum, Ture Detective in final bölümü 75 dk çıkınca son 60-70 sayfaya geçemedim :smile: Yarına bitiririm, atlıyorum şimdilik tüm spoilerlı yorumları.

3 Beğeni

@Vordue 1 Mart iyi gibi aslında ama diğer arkadaşların da fikirleri önemli @sultiderler @Gelu

Yorumunu merak ediyorum, umarım sevmişsindir :smiley:

3 Beğeni

Bana uyar. 20 karakter

2 Beğeni

Ben müsait olunca katılırım Mart içinde. Ara verirsem unuturum gider.

1 Beğeni

Bana da uyar. Malazan 4’ü okuyorum. Ay sonunda biter sanırım. Mart başı etkinliğe katılırım.
Tanrıların Açlığı’nın siparişini de verdim. Ona da bir etkinlik lazım :slight_smile:

4 Beğeni

Aynen Tanrılar’ın Açlığı benim de radarımda @Pyrewrath duy sesimizi :smile:

O zaman Mart’ın 1’i diyoruz Görmek için.

4 Beğeni

@Gelu @J.S @Pyrewrath
1 Mart Görmek
15 Mart Tanrılar’ın Açlığı iyidir :+1:

3 Beğeni

Bu arada arkadaşlar kitap nasıl gidiyor? Başladınız mı okumaya? 2-3 kişi dışında kimsenin sesi çıkmıyor :smiley:

2 Beğeni

15ine ayarlayalım o zaman. :+1:

Ben bugün uyuyakalmazsam başlayacağım. :sweat_smile:

3 Beğeni