Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

Ferid Namık Hansoy çevirileri eksiksiz tam metin
mi Gökselt ?

Tam metin olarak biliyorum. Bir çoğu 2 hatta 3 kitap şeklinde.

1 Beğeni

Bazılarında kısaltmalar varmış. Kansu Şarman’ın radyo, podcast yayınlarında duymuştum.

1 Beğeni

Bazilarının kapak resimleri çok tuhaf ama. Özellikle Iki Yıl Okul Tatili. Nasıl bi ruh halindeymiş çizen arkadaş anlamadım.

1 Beğeni

Verne kitaplarının hepsini bağımsız sanıyordum ama öyle değilmiş anladığım kadarıyla, bazılarını belirli bir sırada okumak gerekiyormuş. Sırayla okunması gereken kitaplar hangileri acaba?

2 Beğeni

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah, Kaptan Grant’ın Çocukları ve Esrarlı ada birbiriyle bağlantılı kitaplar, bu üç kitap içinde en son Esrarlı Ada okunmalı. ikinci olarak Fatih Robur’dan sonra Dünyanın Hakimi kitabı okunmalıdır. benim bildiklerim bunlar.

4 Beğeni

Dünya’dan Ay’a, Ayın Çevresinde Seyahat ve Ne Altı Var Ne Üstü de bir seri.

3 Beğeni

Yeni kitap hakkında bilgisi olan var mı? 2021 yılında sadece 3 kitap çıktı baya yavaşladı seri. Yıl bitmeden en az 3 kitap daha çıkarmalı

1 Beğeni

Ben, Alfa Yayınları ile konuşmuştum yazın ve Verne çevirileri hazır sonbahar ayında peş peşe yeni kitaplar gelecek dediler ama henüz gelmedi. Belki kasım gibi gelebilir.

2 Beğeni

Teşekkürler umarım öyle olur beklemedeyiz

1 Beğeni

Kaptan Grant’ı İş basarsa onu eklerim kendi kitaplığıma.

3 Beğeni

sonbahar bitecek bi türlü çıkmıyor :smile:

Merhaba 32 numara çıkalı çok oluyor ama listeye neden eklenmedi? Konuyu açan kişi takibi mi bıraktı gözden mı kaçtı acaba.

2 Beğeni

Merhaba, yakında eklenir. Çünkü @fortknoxt üstad yanlış yapmaz, yaptıysa da yanlışlıkla olmuştur. :slight_smile:

4 Beğeni

Bilerek eklemedim. Bakayım konuyu takip ediyorlar mı diye. :joy: :joy: :joy: Ediliyormuş şimdi ekledim.

@redrain17 @Srbs

14 Beğeni

Yeni kitaplar hakkında bilgisi olan var mı?

1 Beğeni

Serhat Bey iliklerimize kadar kuruttun yeni kitap haberleriyle almaya yetişemiyorum. Aynı anda bir kaç seri takip edince illa birisi kitap basıyor:D Siteye ve biz okurlara katkın çok büyük. Kendi adıma teşekkür ederim.

3 Beğeni

Düşüncelerin için teşekkür ederim. Sizlere layık olmaya çalışıyorum :blush: :joy:

1 Beğeni

Adamlara defalarca mail yazmama rağmen, dönüş yapmıyorlar. Yeni kitaplar gelecek mi durum ne oldu, yani biz de ona göre hareket edelim.

2 Beğeni

Alfa’dan geçen hafta gelen cevap.

JV: Neredeyse bütün çevirileri bitti. Editörümüzü başka bir şehre kaptırdık. Biraz yavaşladık o kadar. Verne’i seviyoruz. Bırakmayacağız.

5 Beğeni