Ferid Namık Hansoy çevirileri eksiksiz tam metin
mi Gökselt ?
Tam metin olarak biliyorum. Bir çoğu 2 hatta 3 kitap şeklinde.
Bazılarında kısaltmalar varmış. Kansu Şarman’ın radyo, podcast yayınlarında duymuştum.
Bazilarının kapak resimleri çok tuhaf ama. Özellikle Iki Yıl Okul Tatili. Nasıl bi ruh halindeymiş çizen arkadaş anlamadım.
Verne kitaplarının hepsini bağımsız sanıyordum ama öyle değilmiş anladığım kadarıyla, bazılarını belirli bir sırada okumak gerekiyormuş. Sırayla okunması gereken kitaplar hangileri acaba?
Denizler Altında Yirmi Bin Fersah, Kaptan Grant’ın Çocukları ve Esrarlı ada birbiriyle bağlantılı kitaplar, bu üç kitap içinde en son Esrarlı Ada okunmalı. ikinci olarak Fatih Robur’dan sonra Dünyanın Hakimi kitabı okunmalıdır. benim bildiklerim bunlar.
Dünya’dan Ay’a, Ayın Çevresinde Seyahat ve Ne Altı Var Ne Üstü de bir seri.
Yeni kitap hakkında bilgisi olan var mı? 2021 yılında sadece 3 kitap çıktı baya yavaşladı seri. Yıl bitmeden en az 3 kitap daha çıkarmalı
Ben, Alfa Yayınları ile konuşmuştum yazın ve Verne çevirileri hazır sonbahar ayında peş peşe yeni kitaplar gelecek dediler ama henüz gelmedi. Belki kasım gibi gelebilir.
Teşekkürler umarım öyle olur beklemedeyiz
Kaptan Grant’ı İş basarsa onu eklerim kendi kitaplığıma.
sonbahar bitecek bi türlü çıkmıyor
Merhaba 32 numara çıkalı çok oluyor ama listeye neden eklenmedi? Konuyu açan kişi takibi mi bıraktı gözden mı kaçtı acaba.
Merhaba, yakında eklenir. Çünkü @fortknoxt üstad yanlış yapmaz, yaptıysa da yanlışlıkla olmuştur.
Bilerek eklemedim. Bakayım konuyu takip ediyorlar mı diye.
Ediliyormuş şimdi ekledim.
Yeni kitaplar hakkında bilgisi olan var mı?
Serhat Bey iliklerimize kadar kuruttun yeni kitap haberleriyle almaya yetişemiyorum. Aynı anda bir kaç seri takip edince illa birisi kitap basıyor:D Siteye ve biz okurlara katkın çok büyük. Kendi adıma teşekkür ederim.
Düşüncelerin için teşekkür ederim. Sizlere layık olmaya çalışıyorum
Adamlara defalarca mail yazmama rağmen, dönüş yapmıyorlar. Yeni kitaplar gelecek mi durum ne oldu, yani biz de ona göre hareket edelim.
Alfa’dan geçen hafta gelen cevap.
JV: Neredeyse bütün çevirileri bitti. Editörümüzü başka bir şehre kaptırdık. Biraz yavaşladık o kadar. Verne’i seviyoruz. Bırakmayacağız.