Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

İndirimli fiyatı mı bu?

Liste fiyatı, alfakitap com fiyatı muhtemelen 31,85 TL olur.

1 Beğeni

Ohh be sonunda başladılar.

Sonunda çıktı hayırlı olsun :blush:

1 Beğeni

Vernelerin yerini tekrardan değiştirdim. 33 kitap tamamlandı. Ay’a Yolculuk, On Beş Yaşında Bir Kaptan. Alfa’dan bekleniyor…

25 Beğeni

Daha yol yarılanmamış :slight_smile:

1. Aya Yolculuk
  2. Kaptan Hatteras’ın Maceraları
  3. Ayın Çevresinde Seyahat
  4. Üç Rus ve Üç Ingiliz’in Güney Afrika Serüvenleri
  5. Hector Servadac / Güneş Sisteminde Seyahat
  6. Madenin Esrarı / Siyah Hindistan
  7. On Bes Yaşında Bir Kaptan
  8. Buharlı Ev / Hindistan’da Yolculuk
  9. Jangada
  10. Denizde Bulunan Çocuk / Cynthia Yetimi
  11. Piyango Bileti
  12. Güneye Karşı Kuzey
  13. Fransa Yolu
  14. İsimsiz Aile
  15. Ne Altı Var Ne Üstü / Dünyanın Ekseni
  16. Cesar Cascabel
  17. Bayan Branican
  18. Claudius Bombarnac / Bir Gazetecinin Yolculuk Notları
  19. Küçük Oğlan Çocuğu /Küçük İrlandalı
  20. Kaptan Antifer’in Maceraları / Define Peşinde
  21. Uskurlu (Pervaneli) Ada
  22. Clovis Dardentor
  23. Muhteşem Orinoco
  24. Le Testament d’un excentrique
    (The Will of an Eccentric)
  25. Seconde Patrie (The Castaways of the Flag)
  26. Havadaki Köy
  27. Deniz Yılanı /Jean- Marie Cabidoulin’in Hikayeleri
  28. Kip Kardeşler
  29. Antillere Seyahat - Seyahat Bursları
  30. Livonya’da Bir Dram
  31. Denizin Hücumu
  32. Wilhelm Storitz’in Sırrı
  33. Barsac Keşif Heyeti’nin Olağanüstü Macerası /Sahra’daki Gizli Şehir
  34. Robenson Amca
5 Beğeni

Alfa 2023 yani seneye seri tamamlanacak yazdı. bence 1 yılda 34 kitap basamazlar imkansız.

1 Beğeni

Seksen Günde Devrialem kitabı ile 17. Jules Verne videosu da geldi.

5 Beğeni

Kaptan Grant’ın Çocukları elime ulaştı. Alfa yayınlarının serisi güzelmiş toplayayım yavaştan bunları dedim ama çeviri hakkında bir kaç yorum gördüm, acaba Alfa değil başka yayın evinden mi okusam diye düşündürttü. Katılıyor musunuz bu yorumlara? Eserleri ilk kez tecrübe etmek için doğru seçim mi Alfa Yayınları?

image
Edit:
Konuyu biraz karıştırdım aslında Agape cevap vermiş soruya. Eğer benim gibi bu durum aklına takılan varsa Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları) - Agape tarafından #439

2 Beğeni

Merhabalar, ben Jules Verne okumalarını Alfa Yayınlarından takip ediyorum ve toplamda 17 kitabını okudum. Büyük bir sorunla karşılaşmadım fakat yukarıdaki bahsi geçen 3 kitabı okumadım onlar hakkında bir şey söyleyemem.

4 Beğeni
3 Beğeni

Yeni kitap geliyor arkadaşlar ÜÇ RUS VE ÜÇ İNGİLİZ’İN GÜNEY AFRİKA SERÜVENLERİ kitabının bandrolü alınmış

15 Beğeni

Güzel haber, teşekkürler.

Yeni çıkan kürkler ülkesi diğer kitaplardan daha mı uzun yoksa bana mı 3 kere denk geldi ?
Resim yükleyemediğim için gösteremiyorum.
Son kitap ile diğer kitaplardan bir tanesini yan yana fotoğrafını çekebilecek biri varsa memnun olurum.

1 Beğeni

Evet, Kürkler Ülkesi kitabının boyu uzun. Benim rafta çirkin duruyor. Neden uzun basmışlar anlamadım, ayrıca sayfa kalitesi de önceki kitaplara göre daha kötü.

2 Beğeni

Sinir bozucu bir durum. Konu alfa olunca illa bir arıza çıkaracaklar zaten.

Teşekkürler.

4 Beğeni

Alfa bir işi de düzgün yapsa şaşardım. Böyle büyük imkanlara sahip bir yayınevi için öyle amatör hatalar yapıyorlar ki insanın aklı almıyor.

2 Beğeni

Alfa uzunu kısa (Bilim serisi), kısayı uzun (J.Verne) yapmış anlaşılan. Bu nasıl iş yapmak anlamadım.

2 Beğeni

İs yapmak değil bunun adı. İş bilmezlik hatta büyük saygısızlık. Şirketin başına kahveden bir adam koysan (küçümsemek için söylemiyorum, bu örnek kitaplara uzak bir insan olarak seçildi) bunlardan iyi becerirdi işi. En azından hiçbir şey bilmediği için seri nasıl gidiyorsa öyle devam etsin derdi. Bu Alfa’nın kaçıncı vukuatı. Tenten’de de böyle bir durum olmuştu galiba. Bin kere değişen klasik kapaklarını hiç saymıyorum bile.

3 Beğeni

Aslında çok belirgin bir fark yok gibi. Ben kitabı aldığımda dikkat etmemiş, kitaplığa koymuştum. Burada yazılınca baktım.

Alfa bilim serisi küçülen kitap hangisi.

Bilim serisinde normal boylardan daha büyük boy basılan kitaplarda vardı. Bilim serisi veya klasikler vs neyse önemli değil, kitabına göre olabilir ama Jules Verne gibi külliyatlarda olması hoş olmuyor.

3 Beğeni