İndirimli fiyatı mı bu?
Liste fiyatı, alfakitap com fiyatı muhtemelen 31,85 TL olur.
Ohh be sonunda başladılar.
Sonunda çıktı hayırlı olsun
Vernelerin yerini tekrardan değiştirdim. 33 kitap tamamlandı. Ay’a Yolculuk, On Beş Yaşında Bir Kaptan. Alfa’dan bekleniyor…
Daha yol yarılanmamış
- Aya Yolculuk
- Kaptan Hatteras’ın Maceraları
- Ayın Çevresinde Seyahat
- Üç Rus ve Üç Ingiliz’in Güney Afrika Serüvenleri
- Hector Servadac / Güneş Sisteminde Seyahat
- Madenin Esrarı / Siyah Hindistan
- On Bes Yaşında Bir Kaptan
- Buharlı Ev / Hindistan’da Yolculuk
- Jangada
- Denizde Bulunan Çocuk / Cynthia Yetimi
- Piyango Bileti
- Güneye Karşı Kuzey
- Fransa Yolu
- İsimsiz Aile
- Ne Altı Var Ne Üstü / Dünyanın Ekseni
- Cesar Cascabel
- Bayan Branican
- Claudius Bombarnac / Bir Gazetecinin Yolculuk Notları
- Küçük Oğlan Çocuğu /Küçük İrlandalı
- Kaptan Antifer’in Maceraları / Define Peşinde
- Uskurlu (Pervaneli) Ada
- Clovis Dardentor
- Muhteşem Orinoco
- Le Testament d’un excentrique
(The Will of an Eccentric) - Seconde Patrie (The Castaways of the Flag)
- Havadaki Köy
- Deniz Yılanı /Jean- Marie Cabidoulin’in Hikayeleri
- Kip Kardeşler
- Antillere Seyahat - Seyahat Bursları
- Livonya’da Bir Dram
- Denizin Hücumu
- Wilhelm Storitz’in Sırrı
- Barsac Keşif Heyeti’nin Olağanüstü Macerası /Sahra’daki Gizli Şehir
- Robenson Amca
Alfa 2023 yani seneye seri tamamlanacak yazdı. bence 1 yılda 34 kitap basamazlar imkansız.
Kaptan Grant’ın Çocukları elime ulaştı. Alfa yayınlarının serisi güzelmiş toplayayım yavaştan bunları dedim ama çeviri hakkında bir kaç yorum gördüm, acaba Alfa değil başka yayın evinden mi okusam diye düşündürttü. Katılıyor musunuz bu yorumlara? Eserleri ilk kez tecrübe etmek için doğru seçim mi Alfa Yayınları?
![image](https://krforum.kayiprihtim.com/original/3X/c/6/c6d0e62f341e71b642e2d5e15765a58187083f44.png)
Edit:
Konuyu biraz karıştırdım aslında Agape cevap vermiş soruya. Eğer benim gibi bu durum aklına takılan varsa Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları) - Agape tarafından #439
Merhabalar, ben Jules Verne okumalarını Alfa Yayınlarından takip ediyorum ve toplamda 17 kitabını okudum. Büyük bir sorunla karşılaşmadım fakat yukarıdaki bahsi geçen 3 kitabı okumadım onlar hakkında bir şey söyleyemem.
Yeni kitap geliyor arkadaşlar ÜÇ RUS VE ÜÇ İNGİLİZ’İN GÜNEY AFRİKA SERÜVENLERİ kitabının bandrolü alınmış
Güzel haber, teşekkürler.
Yeni çıkan kürkler ülkesi diğer kitaplardan daha mı uzun yoksa bana mı 3 kere denk geldi ?
Resim yükleyemediğim için gösteremiyorum.
Son kitap ile diğer kitaplardan bir tanesini yan yana fotoğrafını çekebilecek biri varsa memnun olurum.
Evet, Kürkler Ülkesi kitabının boyu uzun. Benim rafta çirkin duruyor. Neden uzun basmışlar anlamadım, ayrıca sayfa kalitesi de önceki kitaplara göre daha kötü.
Sinir bozucu bir durum. Konu alfa olunca illa bir arıza çıkaracaklar zaten.
Teşekkürler.
Alfa bir işi de düzgün yapsa şaşardım. Böyle büyük imkanlara sahip bir yayınevi için öyle amatör hatalar yapıyorlar ki insanın aklı almıyor.
Alfa uzunu kısa (Bilim serisi), kısayı uzun (J.Verne) yapmış anlaşılan. Bu nasıl iş yapmak anlamadım.
İs yapmak değil bunun adı. İş bilmezlik hatta büyük saygısızlık. Şirketin başına kahveden bir adam koysan (küçümsemek için söylemiyorum, bu örnek kitaplara uzak bir insan olarak seçildi) bunlardan iyi becerirdi işi. En azından hiçbir şey bilmediği için seri nasıl gidiyorsa öyle devam etsin derdi. Bu Alfa’nın kaçıncı vukuatı. Tenten’de de böyle bir durum olmuştu galiba. Bin kere değişen klasik kapaklarını hiç saymıyorum bile.
Aslında çok belirgin bir fark yok gibi. Ben kitabı aldığımda dikkat etmemiş, kitaplığa koymuştum. Burada yazılınca baktım.
Alfa bilim serisi küçülen kitap hangisi.
Bilim serisinde normal boylardan daha büyük boy basılan kitaplarda vardı. Bilim serisi veya klasikler vs neyse önemli değil, kitabına göre olabilir ama Jules Verne gibi külliyatlarda olması hoş olmuyor.