bandrolü 3 ay önce alınmıştı, çok şükür.
“Kaptan Antifer’in Harikulade Maceraları” kitabı için bandrol alınmış. Çevirmen; Hasan Fehmi NEMLİ.
Jules Verne’nin bu kitabı bildiğim kadarıyla sadece, İnkılap ve Aka Kitabevleri yayınlarından “Define Peşinde” adıyla 2 cilt olarak çıkmıştı.
Vay bizi ilgilendiren bir konusu var.
“Antifer’in” olarak üstten ayır be Alfa.
On Beş Yaşında Bir Kaptan’ı elime aldım ilk sayfasını açtım ve “getir” yerine “etir” yazıldığını gördüm. Bütün okuma şevkim gitti. Artık eminim ki Alfa son okuma yapmıyor. Hatta bazı kitaplarda paragraf yuttuklarına bile şahidim. Sanırım Esrarlı Ada kitabıydı.
Evet, sanırım Alfa son okuma yapmıyor. Yoksa bu kadar hata olmazdı. Dediğiniz paragraf yutma olayı daha vahim tabii.
İyi en azından sırtı kurtarmışız
Sizce İthakinin mi yoksa Alfanın baskısı tercih etmek daha iyi olur ben alfa diye düşünyordum ama son yorumlar çok iyi değil gibi, hangisinde daha fazla kitap var bir de?
İthaki seriye devam etmiyor. Kitapları bulmanız zor olabilir.
İthaki Verne kitaplarını tekrar basacak diye okuduğumu hatırlıyorum sanki
Bu söylediğiniz üzerinden 3 sene geçti.
İthaki benim gözümde müşteri kaçmasın diye oyalayan,araya başka işler alan esnaf gibi.
Yok, 3 yıl değil, birkaç hafta önce böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Hatta Rıhtım’da okumuş olabilirim. Ama çok emin değilim.
İthaki hakkında belki de çoğumuz sizin gibi düşünüyoruz.
Jules Verne 'i tekrar basma muhabbeti o kadar eski demek istiyorum bende
Çooook seneler önce kapakları güncelleyip tekrar basacaktı. Şuana kadar 1 tane bile basmadılar. Daha da basmazlar.
Olabilir, ben üç yıl önce söyleyip söylemediklerini gerçekten hatırlamıyorum. Ama inanırım yani.
@fortknoxt aslında ben çook uzun yıllardan söz etmemiştim, henüz birkaç hafta önce konuşuldu sanki, bilemedim belki de ben yanlış hatırlıyorum . Tabii konu İthaki olunca her şey mümkün
Ben hatırlıyorum sosyal medya üzerinden şahsen sormuştum daha pandemi bile yoktu. Zaten kafadan 2 sene böyle
Hocam beni endişelendiren şey, birkaç hafta önce konuşulduğunu bir tek ben mi hatırlıyorum
İş Bankası ciltli kitapları Keşke hepsini bu şekilde bassalar.