Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

bandrolü 3 ay önce alınmıştı, çok şükür.

2 Beğeni

“Kaptan Antifer’in Harikulade Maceraları” kitabı için bandrol alınmış. Çevirmen; Hasan Fehmi NEMLİ.

Jules Verne’nin bu kitabı bildiğim kadarıyla sadece, İnkılap ve Aka Kitabevleri yayınlarından “Define Peşinde” adıyla 2 cilt olarak çıkmıştı.

20 Beğeni

Yeni kitap çıkmış arkadaşlar. Bu arada kitabın konusu oldukça ilgi çekici değil mi?

8 Beğeni

Vay bizi ilgilendiren bir konusu var.

2 Beğeni

“Antifer’in” olarak üstten ayır be Alfa.

4 Beğeni

On Beş Yaşında Bir Kaptan’ı elime aldım ilk sayfasını açtım ve “getir” yerine “etir” yazıldığını gördüm. Bütün okuma şevkim gitti. Artık eminim ki Alfa son okuma yapmıyor. Hatta bazı kitaplarda paragraf yuttuklarına bile şahidim. Sanırım Esrarlı Ada kitabıydı.

4 Beğeni

Evet, sanırım Alfa son okuma yapmıyor. Yoksa bu kadar hata olmazdı. Dediğiniz paragraf yutma olayı daha vahim tabii.

1 Beğeni

Sırtına doğrusunu yazmışlar. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

İyi en azından sırtı kurtarmışız :slight_smile:

5 Beğeni

Sizce İthakinin mi yoksa Alfanın baskısı tercih etmek daha iyi olur ben alfa diye düşünyordum ama son yorumlar çok iyi değil gibi, hangisinde daha fazla kitap var bir de?

1 Beğeni

İthaki seriye devam etmiyor. Kitapları bulmanız zor olabilir.

1 Beğeni

İthaki Verne kitaplarını tekrar basacak diye okuduğumu hatırlıyorum sanki :thinking:

1 Beğeni

Bu söylediğiniz üzerinden 3 sene geçti.
İthaki benim gözümde müşteri kaçmasın diye oyalayan,araya başka işler alan esnaf gibi.

1 Beğeni

Yok, 3 yıl değil, birkaç hafta önce böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Hatta Rıhtım’da okumuş olabilirim. Ama çok emin değilim.
İthaki hakkında belki de çoğumuz sizin gibi düşünüyoruz.

Jules Verne 'i tekrar basma muhabbeti o kadar eski demek istiyorum bende

Çooook seneler önce kapakları güncelleyip tekrar basacaktı. Şuana kadar 1 tane bile basmadılar. Daha da basmazlar.

1 Beğeni

Olabilir, ben üç yıl önce söyleyip söylemediklerini gerçekten hatırlamıyorum. Ama inanırım yani.

@fortknoxt aslında ben çook uzun yıllardan söz etmemiştim, henüz birkaç hafta önce konuşuldu sanki, bilemedim belki de ben yanlış hatırlıyorum :slight_smile:. Tabii konu İthaki olunca her şey mümkün :slight_smile:

1 Beğeni

Ben hatırlıyorum sosyal medya üzerinden şahsen sormuştum daha pandemi bile yoktu. Zaten kafadan 2 sene böyle

1 Beğeni

Hocam beni endişelendiren şey, birkaç hafta önce konuşulduğunu bir tek ben mi hatırlıyorum :slight_smile:

İş Bankası ciltli kitapları :slight_smile: Keşke hepsini bu şekilde bassalar.