Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

İyi ki zamanında heves edip toplamaya girmemişim, zaten okunmadan kalırdı kitap yığınında :smiley: Telifsiz kitapların geldiği fiyatlar bile ürkütücü olmaya başladı.

2 Beğeni

bu fiyatlar ne 175 tl olacak neyi var sanki büyük boy ciltli kitap

4 Beğeni

Uzun yıllardır bu seriyi toplamak hayalimdi ve bi 5-10 sene daha böyle kalacak gibi duruyor. Ne bu fiyatlara bu seri toplanır ne de bu kadar kitabı koyacak yerim var.

2 Beğeni

Alfadan jv toplamak için beklemek pusuya yatmış bir avcı olmak gerekir artık.
Mealen :joy: alfa belli bir zaman geçtiğinde aklına estiğinde migroslarda ve büyük marketlerde indirime sokuyor. En son cevahir migros ta 14.90 a görmüştüm
Avcılara selam olsun

3 Beğeni

Fahrettin hocam yoktun uzun zamandır. Her şey yolundadır umarım.

2 Beğeni

Zamanında çok yavaş bastılar. Şimdi de fiyatlar uçtu. Külliyat toplama olarak ne olursa olsun bana en iyi Alfa geliyor.

3 Beğeni

Bir zamanlar aldığım fiyatlar

9 Beğeni

Bir kullanıcı tarafından serideki kitaplar hakkında bilgiler ve kitap değerlendirmeleri var.

2 Beğeni

Son durum bu

1 Beğeni

Tavsiyeniz üzerine devam ettim ve Kürkler Ülkesi’ne gerçekten haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Roman ortalara dogru açılıyor ve gerçekten sıra dışı bir hal alıyor. Bu kitabı daha atraksiyonlu bir eserden sonra okumaya başladım sanırım ondan ilk bölümler biraz sıkıcı geldi. Zaten Verne’in tarzı böyle, ilk bölümler biraz durgun ilerler ve bu evrede yapmak gereken ortamın tadını çıkarmak.

1 Beğeni

Alfadan eksiğim yok 37 kitap tamamlandı. 21 tanesi de okundu.

35 Beğeni

Verne’in 1860’ta yazdığı ve 1989’a kadar yayınlanmayan yarı otobiyografik romanı. Nadirkitap’ta buldum. Iki Fransız’ın, Jacques (Verne’i temsil ediyor) ve Jonathan’ın (Verne’nin arkadaşı) Paris’ten İskoçya’ya yaptığı seyahatleri konu alıyor.

Kendisinin bu seyahat için sözleri: Hayatım boyunca Sir Walter Scott’ın eserlerinden zevk aldım ve asla unutulmayacak bir Britanya Adaları turu sırasında en mutlu günlerim İskoçya’da geçti. Heart of Midlothian ve pek çok büyüleyici hatırasıyla güzel, pitoresk Edinburgh’u hala bir vizyondaymış gibi görüyorum; Yaylalar, dünyanın unuttuğu Iona ve vahşi Hebridler. Elbette, Scott’ın eserlerine aşina olan biri için, memleketinde yazar ve onun ölümsüz eseriyle bir bağlantının olmadığı bir bölge yoktur.

12 Beğeni

Bu kitap bende de var. Paylaştığınız bilgiyi bilmiyordum. Teşekkürler…

1 Beğeni

Uzaktan takibi tercih ediyorum sayılır şimdilik. Jv de cevap vermeden duramadım. Sağol.

1 Beğeni

İthaki diğer Jules Verne kitaplarını da basar mı ?

2 Beğeni

Bence basar ama ne kadar süre sıklığı ile basar bilemem. Çünkü kitaplara Jules Verne Kitaplığı 1-2 gibi dizi sayısı vermişler. Ben yine Alfa’dan yola devam. 38. kitabı bekliyorum.

2 Beğeni

Haddim olmayarak cevap vermek istiyorum. Her iki yayınevi de Jules Verne’nin tüm kitaplarını basmalılar. Bu bir vafa borcudur, hem yazarın kendisine hem de biz okuyuculara.

4 Beğeni

Ya arkadaşlar bu Jule Verne ismi nasıl okunuyor? :grin:

1 Beğeni

Çok emin değilim. :slight_smile:

Jül vernn olması lazım

3 Beğeni

Evet, bildiğim Jül Vern okunuyor.

3 Beğeni