As bayrakları as as.
Bu güzel olmuş. İnstagramda paylaşmam da sakınca var mı?
Bildiğim kadarıyla YZ’nin oluşturduğu resimler teliften muaf, paylaşmakta bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
- kitap göründü, Jangada. Fakat hemen satışa çıkmayabilir Alfa Yayınları bazen bandrolü aldıktan 2-3 ay sonra basıyor.
2025 ortalarına kadar başka JV kitabı gelmezse okumadıklarımı okur günceli yakalarım diyordum ama biraz zor gibi…
Daha okunacak çok JV kitabım var.
Ben de ustanın 25 kitabını okumuşum. Şu an 2. kez Denizler Altında 20.000 Fersah’a başladım.
Ben de 22 kitap okumuş 37 tanesini satın almışım.
Ben İş Bankası ne kadarını bastıysa o kadarını alıp okudum
Ben aslında Ay’a Yolculuk kitabını merak ediyorum. Alfa Yayınları uzun süre önce çeviride demişti ama yakında gelmez gibi.
Devamı da varmış sanırım o kitabın. Bende İş Kültürün devamını basmasını bekliyorum.
İş bankalarını ben de seviyorum ve alıyorum ama sırf cilt ve kağıt nedeniyle alıyorum.
Böyle JV baskıları bir daha göremeyiz diye alıyorum iş kültür baskıları da alıyorum ama karton kapak alacak olsam iş kültür beklemek yerine ALFA alırım, hem ALFA baskılar orjinal baskıları gibi resimli.
En olmadı Alfa toplayacağım.
Bu arada Körlük okuma etkinliği var 15 Şubat’ta başlıyoruz. Seni de bekliyoruz ona göre
‘‘Herkes davetlidir ama @alper daha davetlidir.’’ Melih Orwell
Nasıl yani “en davetli” ben değil miyim?
Sen VIP’sın seni saymıyorum o yüzden
Bende eski basimi var remzi kitabevi galiba…2 cilt mi bilemiyorum kitaplığın tee tepesinde o kadar uzak yani. Neyse 12 13 yaşında okumuştum…ne günlerdi…harçlık alınca dedemden veya babaannemden , doğru kitapçı veya sinema…bir lokma bişi yemezdim o paralarla…
Üç kitap bunlar:
1865 De la terre à la lune (From the Earth to the Moon) (Dünyadan Aya, Aya Yolculuk)
1870 Autour de la lune (Around the Moon) (Ayın Çevresinde Seyahat)
1889 Sans dessus dessous (The Purchase of the North Pole) (Ne Altı Var Ne Üstü, Dünyanın Ekseni)
Eğer İş Bankası hızlı bassaydı kesinlikle tercihim olurdu fakat ben ölünce mi tamamlanacak, ne olacak belli değil. Saçma bulduğum bir şey. Neyse ki son zamanlarda numaralandırmalar sayfa altına alınmış. O da ayrı bir işkenceydi. Alfa’nın kapak konusunda saçmalamadığı tek seri ama imla konusunda aynı özensizliği devam ediyor. Artık yoruldum.