Jules Verne Kitapları (İthaki ve Alfa Yayınları)

Alfa dan haber yok mu arkadaşlar yeni kitap belli mi ne zaman çıkar?

1 Beğeni

Hadi müjdemi isterim 40. kitap geliyor. 3 ay önce falan Ay’a Yolculuk çeviride demişlerdi. Ama Piyango Bileti geliyor önce.

7 Beğeni

İş Kültür şu Vernelere hız verse öyle sevineceğim ki :smiling_face_with_tear:

5 Beğeni

sonunda geldi :slight_smile: bu sene 3. kitap çıkmış olacak diğer senelere göre yavaş kaldı Alfa

4 Beğeni

Bir iyi bir kötü haberim var. Jules Verne’den yeni bir kitabın bandrolü alınmış. Lakin Piyango Bileti kitabının da 2 ay önce bandrolü alınmıştı ama hâlen piyasada yok. Umarım ikisi aynı anda yakın dönemde çıkar.

3 Beğeni

Yenilmez ile beraber alınmış bandrol. Yenilmez yeni çıktı yakın zamanda çıkar muhtemelen. Aynı anda zor gelmesi

1 Beğeni

THE WAIF OF THE “CYNTHIA.”

By

Jules Verne and André Laurie

176 sayfa ingilizcesi

1 Beğeni

Bu zamanında “Denizde Bulunan Çocuk” diye kırpılmış metni olan kitap bence. İş Bankası Çocuk klasiklerinde vardı.

2 Beğeni

bende serisi var ve bu beklediğim son bir kaç kitaptan biri…iyi oldu.

1 Beğeni

Evet bu Denizde Bulunan Çocuk kitabı. Yalnız İş Bankası tarafından Ferid Namık Hansoy çevirisi ile basılan kitap dediğiniz gibi kısaltılmış değil tam metindir. Kitap orijinal adını Jules Verne bibliyografisi başlığında 41. sırada vermiştim.

3 Beğeni

Bu kitap hakkında bilginiz var mı?
0002087007001-1

Kitap benim listemdeki 64. sıraya denk gelen Le Superbe Orénoque (The Mighty Orinoco) kısatılmış edisyonu gibi duruyor. Tam metininin 450 sayfa civarı olması gerekir.

İngilizce baskısı;

2 Beğeni

Jules Vernenin orjinal adı 'Le Superbe Orenoque" olan 1898 tarihli romanı olması lazım. Bildiğim kadarıyla Türkçe tam basımı yapılmamış. “Muhteşem Orinoco”, “Dönüşü Olmayan Nehir”, “Serüvenler Nehri” adıyla kısaltılmış versiyonları yayınlanmış. Ayrıca Elma Yayınevinin bastığı öykü kitabında da mevcut.

3 Beğeni

Muhtemelen pazartesi satışa açılır.

Erik Hersebom ailesi ve çevresinden hep farklı görünmüştür; bir gün, kasabasını ziyarete gelen bir yabancı, Doktor Schwaryencrona’nın sorgulamasıyla bu farklılığın nedeni ortaya çıkar. Erik Hersebom, ailesi tarafından denizde bulunmuş ve evlat edinilmiştir! Varoluşsal sanrılar, tehlikeli bir yolculuk ve çözüme yaklaştıkça uzaklaşan bir sır… Peki, her şeye rağmen Erik Hersebom gerçek kimliğini ve ailesini bulabilecek midir?

7 Beğeni

Çok bekledik çok… Piyango Bileti de yakındır.

3 Beğeni

Alfa 2023’ü 3 kitapla kapattı yeni yıl umarım hız verir

3 Beğeni

Her an bir değişiklik yapmazlarsa “Piyango Bileti” 40. kitap olacak. :slight_smile:

7 Beğeni

Değişiklik olmaz gibi. Çünkü 41. kitabın arkasında 40. kitap olarak Piyango bileti yazıyor öyle basılmış.

1 Beğeni

Evet. Ben de 41. kitabın arka sayfalarında görüp fotoğrafladım ama Alfa bu ne yapacağı belli olmaz. :slight_smile:

4 Beğeni

40 . kitap: Piyango Bileti

Ekran görüntüsü 2024-01-25 160111

10 Beğeni