Kadim Kanunlar Serisi

Ben şeytan kanı olduğunu pek sanmıyorum. Ama bunu düşünme sebebim Best Served Cold’daki bir pasaj, dolayısıyla spoiler olmasın diye daha uzatmayacağım.

1 Beğeni

Çok okuyasım geldi, aylar önce okurum belki diye kitaplığa almıştım…

2 Beğeni

Seriyi okuyalı bir süre geçtiği için yanlış hatırlıyor olabilirim ama Beyaz bunu açık açık söylemiyor muydu?

2 Beğeni

Ferro Maljinn’in öyle olduğu açıkça söyleniyor. Logen ile ilgili kesin bir şey yok.

4 Beğeni

İlk kitabı iki günde bitirdim şuan amazon indirimlerini beliyorum ikinci kitabını almak için.

İlk kitap hakkında fazla abartıldığını düşünüyorum bunun haricinde diğer seriler gibi anlatımı abartılı değil sade ve akıcı.

1 Beğeni

Seriyi okuyan birisi önerir mi acaba ? Bende ilk kitap var diğerlerini almadım. Almalı mıyım ?

3 Beğeni

Hakkında hiçbir şey bilmeyip okuduğum bu seri. Tek kelime ile muhteşem. Her arkadaşıma tavsiye ediyorum. Mutlaka okuyun.

4 Beğeni

Fantastik seviyorsanız çok büyük ihtimalle seveceksiniz. Şiddetle öneririm.

4 Beğeni

Ben serinin ilk kitabını okuyorum. Biraz ağır ilerliyor. Umarım hızlanacaktır.

Evet öneririm.

Beş seriden oluşan fantastik listesi yapsam bu serilerden birisi Kadim Kanunlar olurdu.

7 Beğeni

Ilk kitabın normalde önsöz olması gereken kısmında son yazıyor da okumamda sakınca var mı? O bölümün son satırına gözüm kaymıştı da sanki ilk bölüm o bölümün devamıymış gibi hissettim o cümleden.

Son ilk bölümün adıydı yanlış hatırlamıyorsam.

4 Beğeni

İlk bölümün adı son. Okuyunca niye son olduğunu anlayacaksınız. Gönül rahatlığı ile okuyabikirsiniz.

2 Beğeni

Hey gidi kanlı dokuz. Okurken adrenalinimin tavan yaptığı yegane karakter. Emsali yok. :wink:

4 Beğeni

Teşekkür ederim başlıyorum o halde.

1 Beğeni

Kesinlikle. Baba kendini kaybedince gözü hiç bir şeyi görmüyor :joy:

Kanlı Dokuz konusunda size katılıyorum ama bu bir Kanlı Dokuz sahnesi değil bence. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ya şunun filmi dizisi yapılsa keşke!! Çok aşırı CGI gerektiren şeyler de yok aslında orta üstü bir bütçeyle yapılabilir

2 Beğeni

Sizce oyuncular kim olmalı peki? Hiç bütçe sıkıntısı olmadığını varsayıp ilk taşı ben atıyorum.

Bayaz: J. K. Simmons veya John Malkovich

images (40)

images (41)

3 Beğeni

image

Jeff Bridges’in Iron Man’deki haline yakıştırıyorum.

5 Beğeni