Kayıp Rıhtım FORUM'a Hoş Geldiniz!

Hiçlik kapıyı çalarken kendimi sarmaladığım hikayeler bana hep güven verdi. En azından içinde bulunduğumuz gerçeklikte her şeyin bir hikayesi olduğuna inanmaya da bu güven vesilesiyle başladım. Başkalarının da bu inanca sahip olması yolunda belki de bir kaldırım taşı olabilirim düşüncesiyle kendi yazılarımı yazıyorum. Ha bir de tanrılarla konuşabilmek ve yazarları ağlatabilmek var tabii. Benim adım Loit. Belki beni duymuşsunuzdur :slight_smile:

5 Beğeni

Herkese merhaba. Yıllardır anonim olarak gezdiğim bu rıhtıma bir heves üye olmaya karar verdim. Temennim aktif olarak kullanma yönünde. Forumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bot hancıya da teşekkürler sıcak karşılaması için. Herkese keyifli forumlar dilerim :blossom:

14 Beğeni

Hoş geldiniz. Umarım güzel vakit geçirirsiniz :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Herkese selam. :heart::heart::heart:

7 Beğeni

Merhaba, hoş geldiniz. :slight_smile:

2 Beğeni

Hoşbulduk. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Hoş geldiniz. :clap:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Hoşbulduk

2 Beğeni

Herkese merhaba,
Bir süredir forumu anonim olarak uzaktan izliyor ve paylaşımlardan yararlanıyordum :see_no_evil:. Belki borcumu ödeyebilirim diye aranıza katılmak istedim :slight_smile: Herkese iyi forumlar :raising_hand_woman:

23 Beğeni

Hoşgeldiniz<3 Çoğumuz uzaktan sevmeye başlıyoruz. Sonra platoniğimize yavaşça açılıp üye oluyoruz. Sizin gibi çok seven mecnunlar da bu konunun altına ilanı aşk ediyor.

7 Beğeni

Teşekkür ederim. Ne güzel anoloji :hibiscus:

2 Beğeni

Hoş geldiniz. :slight_smile: İyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

3 Beğeni

IBAN gönderebilirim? Hoş geldiniz aramıza. :slight_smile:

2 Beğeni

@SJack Teşekkür ederim :blush:

@Okuryorum bu şekilde olmaz mı? :money_with_wings: :money_with_wings: :money_with_wings:
Teşekkür ederim :blush:

2 Beğeni

Ellerinize sağlık. Bu arada, forumda daha önce yayınevlerini sıkboğaz ettiğimiz bir kısım vardı. Pegasus’a Hyperion ile ilgili iki çift lafım olacaktı, edemiyorum. Kaldırdınız mı acaba?
Selamlar ve en içten başarı dileklerimle.
Mareşal-General Davram.

3 Beğeni

Dune’la alakalı bir şey ararken denk geldim foruma. Arayüzü görünce çıkamadım. Kapanan GoT forumundan alışığım. Üye olmasam olmazdı.

16 Beğeni

Hoş geldiniz efenim…

1 Beğeni

Kapanan GoT forumu… Ah güzel hatıralar. Hoşgeldiniz.

1 Beğeni

Malesef o kısım kapandı artık başlık açılıp soru soruluyor sanırım bende tam bilmiyorum ama yanıt alma şansımız bayağı düştü.

2 Beğeni

Yeni gelenler hoş geldi sefa getirdi. :blush:

1 Beğeni