Galiba ilk üyelerden biriyim ama Allah bilir en son ne zaman geldim. Forum ortamını, Discourse’u falan özledim tekrar geleyim dedim. Selam ![]()

Merhaba… Aranızda yeniyim… Öykü seçkilerinde yayınlanma süreleri-döngüleri farklı sanırım.yani her ay farklı tarihlerde yayınlanıyorlar ! Bu sistem hakkında bilgi alabilirmiyim?
Merhaba hoş geldiniz. Öykülerin yayınlanma süreleri farklılık gösterebiliyor evet. Ama çok geciktirmemeye gayret ediyoruz.
Hayırlı olsun. Yeni keşfettim burayı bakalım zamanla alışacağız : )
Orçun üzerinden foruma sorayım, yeni çaylak ben acaba forumda fantastik kitap satan arkadaşlar var mı ya da bi sekme var mı ben bulamadım ![]()
Kraliyet Meydanı adlı kategoriye bakabilirsiniz.
çoook teşekkür ettim ![]()
Hoşbulduk, umarım keyifli bir süreç olur benim için.
Hoşgelmedim geri geldim. Tarih öncesi çağlardan beri forumdaydım zaten. Son zamanlarda aşırı derecede bilgisayar ve telefon bağımlısıyım. Bunlardan kurtulup bundan sonraki hayatımı kitap okuyarak geçirmek istiyorum. Bu forumu bugüne kadar hala devam ettirenlere buradan kocaman bir teşekkür ediyorum.
Selamlar,
Ben de yıllar sonra Kayıp Rıhtıma geri dönenlerdenim.
İsmim Onur Gürleyen, yayımlanan bir kaç kitabım da var.
2012’de ilk kitabım Karayılan çıktı; genç yetişkinler için bir masal.
2016’da Gerçeğin Gözleri isimli üç kitaplık serim yayımlandı.
2018’de (tam da pandemiden önce) Hastalık isimli distopik romanım çıktı.
Bu sene de yıllar sonra son kitabım Gölge Hırsızı yayımlandı.
Aslında Kayıp Rıhtım sakinlerine yeni kitabımı nasıl tanıtabileceğimi de sormak istiyordum. Yayımlatmak bir zor, tanıtımını yapmak on kat zor.
merhaba ın ben yeni dahil oldum forum benim adım oktay.
burada olmak heyecan verici. herkese merhaba!
Herkese merhaba,
Yaklaşık 3 yıldır pasif olarak takipte olduğum Kayıp Rıhtım’a sonunda ben de aktif olarak katıldım.
Özellikle polisiye-gizem-gerilim türlerinin sıkı bir okuyucusu olmakla beraber bilim-kurgu, korku ve fantastik de hoşlandığım türler arasında. Harry Potter’ın ise ayrı bir yeri vardır nezdimde. Ayrıca ortalama üstü bir sinema ve dizi izleyicisiyim.
Aranıza katılmaktan mutluluk duyar, herkese iyi forumlar dilerim.
Günün anlam ve önemi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım ![]()
Bir süredir pasif olarak takip ettiğim Kayıp Rıhtım Forum’un gittikçe sessizleştiğini gördüğüm için geldim.
Herkese keyifli okumalar diler, Forum’un tekrar ışıl ışıl parıldadığı zamanları hep birlikte görmek isterim.
Herkese selamlar ben de aranıza az önce katıldım ama haberleri ve foruma üye olmasam da konu içeriklerini okuyordum.
Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Rıhtım Kamarası
Hoş bulduk güzel bir site severek takip ediyorum.
Hoş bulduk. Hayırlı olsun yeni / eski tasarım.
Merhaba kullanıcı adını değiştirmenin bir yolu bulunuyor mu? Yanlış başlığa yazıyorsam kusura bakmayın.
Denetmenlere yazarsanız yardımcı oluyorlar ama kaç kitabınız var 50’den az ise yazmayın,
50’den az kitabı olanların üye isimlerini değiştirmiyorlar.
@SJack