Kayıp Rıhtım Kitap Kulübü

Arkadaşlar, şimdi hepiniz buradaysınız gelin biraz konuşalım.

Bu temin edilememe olayını biraz araştırdım. Sorun yayınevinde değil, dağıtımcı firmadaymış. Yani olay April’le alakalı değil sadece, Everest gibi yayınevlerinin de kitapları temin edilemiyor gözüküyor. Çalıştıkları dağıtımcı firma Alfa. Ve sanıyorum Kitapyurdu ile aralarında bir sorun var.

Hemen bilinen birkaç kitapla başlayalım:

Örneğin, Ahmet Ümit. Kitaplarının tükenmiş olma ihtimali olabilir mi sizce her daim satan bir yazarın? Diğer satış sitelerine baktığımızda herhangi bir sorun gözükmüyor. Ama Kitapyurdu’nda Everst’ten çıkan tüm kitaplarında temin sorunu var. Aşağıda bir tanesini koydum, diğerlerine göz atabilirsiniz.

Sis ve Gece: Sis ve Gece (Ahmet Ümit) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - kitapyurdu.com

Murat Menteş’in yeni kitabı Antika Titanik, bildiğim kadarıyla 100 bin basılmıştı. Kitapyurdu’na bakıyoruz, yok: Antika Titanik (Murat Menteş) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - kitapyurdu.com

Aslı Perker’in kitabı Flamingolar Pembedir, daha yeni çıkmıştı, ama yok gözüküyor: Flamingolar Pembedir (Aslı E. Perker) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - kitapyurdu.com

Anlayacağınız sorun Kitapyurdu’nda. Yoksa kitabın baskısı tükenmiş gibi bir durum yok. Idefix, D&R, Kidega ve aklıma gelmeyen diğer kitap sitelerinde sorunsuz şekilde kitabı bulabilirsiniz. Babil stoğunda bulunmayan kitapları hep dedikleri kadar geç gönderiyordu. O yüzden hızlı gelecek bir kitap alışveriş sitesi seçmekte fayda var.

14 Beğeni