Listemde olan bir kitaptı. Kendime ve arkadaşıma aldım şuan. 18 Aralık’ta buradayız.
Dün sipariş ettim bu kitabı merak ediyordum. Bu güzel oldu işte.
Daha yeni yapmıştım duyurusunu, hemen almışsın. Hızlısın. Genel olarak ilgi fazla gibi görünüyor. Süper.
Kitabı okudum, Doğu Yücel’in iki söyleşisine katıldım, notlar aldım, hazırım.
Kitapçının önünden geçerken aklıma geldi, alayım dedim. Doğrusu bu ay kulüp tekrar aktif hale geldiği için biraz da sevindim.
Aha ben de alıp kitabı katılayım bari serüvene
Ama fazla hazırsın, bu diğerlerine haksızlık…
Merak edip soracak bir şeyim kalmadı sanırım, ben sadece buradaki tartışmaya katılabilirim. Haksızlık azalır biraz.
Düzeltme: Belki tartışmamızdan sonra yeni sorular gelir aklıma, peşin konuşmayayım.
Ben de aldım az önce. İnşallah, kargo yetiştirirse okumak için çabalayacağım. Kendisini hiç okumadım sanırım. Benim için bir ilk olacak.
Katılmak için ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Yoksa alıp okumak yeterli mi?
Hayır gerekmiyor. Okumak yeterli. Sonrasında kitabın başlığında belirlenen tarihte kitap hakkında sohbete başlayacağız. Ardından yazarı foruma konuk olacak ve kendisiyle soru-cevap etkinliği gerçekleştireceğiz.
Teşekürler.Yetişebilirsem katılacağım.
Kitabı aldım. Geriye, okumak ve beklemek kaldı
Dün bitirdim Doğu Yücel’in kitabını. Umarım buralarda olup, tartışmayı izleyebilirim.
İzlemek dışında katılım da bekliyoruz.
Bir Kitap Kulübü Klasiği; kargom yola bile çıkmadı.
Ohoooo ben daha sipariş vermedim bile. Örnek davranış.
Ya şimdi ya hiç mottosuyla harekete geçtim yoksa unutuyorum ya da geç geliyor, yetişemiyorum. Teslim tarihlerinin aralığın son günlerinde gezdiği bir dönemde riske girmemek lazım.
Elimden geleni yaparım