Ben de 2-3 gün önce okudum kitabı. Ben belki bu kitaplığın 3-5 kitap hariç çıkan kitapların çoğunu okuduğum için en iyisi demeyeceğim ama Karanlık Kitaplık da olan en iyi kitaplardan diyerek kitapla ilgili fikrinize katılıyorum.
Ben de V for Vendetta’yı görünce direkt ona oy verdim. Watchmen’den sonra okuma listeme almıştım. Ancak kitap birkaç sitede 125 TL’ye satılıyor. Baskısı bu fiyat eder mi? Hiç indirim de yok.
İlk çıktığında 80 liraydı ve 55e filan satılıyordu. Şuanda tükenmiş durumda. Ama bu baskı için bu fiyata değer bence. Halihazırda özel edisyon diye çıkarılan çok daha ince kitaplar benzer veya yüksek fiyatlardan satılıyor maalesef.
11 ay 2 gün oylama için fazla uzun bir süre değil mi sizce :d
Evet çok fazla bir süre tanımışız. Aralık yazacakken Kasım’a gitmişiz.
Etkinliğimizin bu ayki kitabı Robert Bloch’ın Sapık adlı kitabı oldu. Temin ve okuma süresi hayli hayli yetecektir. Kitaba ait konuyu ayın 21’inde açacağım. Orada görüşmek üzere.
Bu ay katılamadık. BKM’nin indirimlerine kanıp yüklü bir alışveriş gerçekleştirdik, tabi ki ürünler gelmedi . Bu sabah da mail geldi para iadesi gerçekleşmiş
.
Hiç sorun değil. Yapacak bir şey yok. Okuduğunuz zaman yorumlarsınız.
Merhaba arkadaşlar, Ocak ayını dinlenerek geçirelim diyorum ben. Siz ne dersiniz?
Benim için fark etmez.
Dinlensek fena olmaz aslında.
Bir aylık dinlenmenin ardından - dinlenebildiysek tabii! Ortalığı okuma etkinliği kasıp kavuruyor - etkinliğimize bu ay ile devam ediyoruz. Oylamamız 3 gün sürecektir. En çok oyu alan kitabı temin etmemiz ve okumamız kalan 26 gün için yeterli diye düşünüyorum.
- Gökteki Göz - Philip K. Dick
- Garibanların Şampiyonu - Erdoğan Küçükçelik
- Ölümün Dostu - Pedro Antonio de Alarcon
- Arsen Lüpen: Kibar Hırsız - Maurice Leblanc
- Empedokles’in Dostları - Amin Maalouf
- Ickabog - J.K. Rowling
- Absentium: Yazarın Dönüşü - Orkun Uçar
0 oylayanlar
Tabii kiiiii Philip K.Dick
Bu ayın kitabı PKD’nin Gökteki Göz adlı eseri oldu. Kitapla ilgili yorumlarınızı ay sonuna doğru açacağım konuya yazabilirsiniz.
Bakıyorum da Kitap Kulübü bir kez daha küllerinden yeniden doğurtulmuş… Hemen gidip kitabı sipariş ediyorum.
Önümüzdeki ay için kitap önerileri istiyorum arkadaşlar. Arada bir sizin önerilerinizle yapalım anketleri. Yine istenen sayıda öneri olmazsa iş başa düşecek.
Yitirilen Cennet
Siyah Tom’un Baladı
Tanrısız Gençlik
Forumda daha çok Bilim Kurgu ve Fantastik kitaplar ilgi görüyor. Bir Asimov, P. K. Dick ya da Heinlein kitabı olabilir. Ama okuması kısa olan novellalardan Siyah Tom’un Baladı ya da İçerinin Haritası da olabilir. Siyah Tom’un Baladı için ilk önce Lovecraft’ın Red Hook’ta Dehşet hikayesini okumakta fayda olur.
Kolera Günlerinde Aşk, Ölüm Saatleri, Mavi Sakal nisan ayında okumayı planladığım kitaplardan bazıları. Bunlardan dilediğiniz birini öneri olarak sunuyorum.
Türk Edebiyatı’ndan eserler olabilir.