Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

O dönem Ayn Rand, diziyi yapan yapımcının yayın evinden çıkıyor olması lazım. İyi bir ürün yerleştirme gerçekleştirilmiş.

5 Beğeni

Evet şimdi kontrol ettim öyleymiş gerçekten. Plato Film çıkışlı ikisi de.

3 Beğeni

Yeni zam dalgası pardon fiyatlara güncelleme geliyor.

2 Beğeni

Nadir Kitap kargo fiyatlari ilk gunden artmis. Dakikliklerinden dolayi tebrik eder, yanaciklarindan operim.

4 Beğeni

İnsanlar ucuz diye kitap almak isterken kargo fiyatını görünce gider pahalısını alırım daha iyi diyor. :smiley: Bunlar da ha bire kargo ücretini arttırıyor.

4 Beğeni

Aras ve Kolay Gelsin 99/109, Hepsijet 79/89 olmus. 69/75 ve 59/64’tu saniyorum bunlar. Onceden 79/89 olan MNG 119/129 olmus.

Kargo bedava siniri cogunda olmadigi gibi, iade durumunda kargoyu alici karsilar şartı kosanlar da var. 500 liralik alimda bile (MNG icin 600/650) kargo ile maliyetiniz %20 artiyor. Dolap ve Gardrops da kesintilerle ayni yoldan yurumese guzel alternatif olurlardi oysaki.

6 Beğeni

D&R ücretsiz kargo için alişveriş limitini 1000 TL yapmış :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

1000052081

Tepkim budur.

Resmin orjinalinde bişeyler yazıyordu, ayıp olur diye sildim. Merak edenler googledan bulabilir

9 Beğeni

Senelerdir alışveriş yapmıyorum zaten hiç etkisi olmadı.

1 Beğeni

Yahu bende yanlışlıkla geçenlerde almış bulundum ama yandaşmış kendileri. Kuruş kazandırmak istemem.

4 Beğeni

8 Beğeni

Telegramda 0 TL :joy: 4000 tl etiket koyupta korsan pdf okumayın diyemezler.

5 Beğeni

Yok artık leburoğnceymz :upside_down_face:

1 Beğeni

Eskiden bu kitabın fiyatına konut kredisi taksiti ödeniyordu. :smiley: Artık tuğla yerine tuğla gibi kitap alıyoruz. Hey gidi… Yeni yılda ruh sağlığımı korumak adına hiçbir kitabın etiket fiyatının kabulüne alışmayacağım. Camus bile alışacağımı söylese bile "Okurlara yapılan fiyat işkence politikasını ölünceye dek red edeceğim.

6 Beğeni

Aman tanrım dedim. :rofl:

1 Beğeni

15 yıl önce bu kitaptan 23 tane alacağına ev alabiliyordun, ben öyle yapmıştım :grinning:

1 Beğeni

fiyatların aşırı yükselmesinin, sebebi sadece kitap okumayı değil tüm hayatımızı,umutlarımızı bitirmeye kararlı olan hükümetimizin eseridir.

8 Beğeni

sanat sanat için mi sanat toplum için mi? bu nedir ayıptır günahtır

3 Beğeni

Hepsiburada kendisi dışındaki satıcıların kargo bedava sınırını 200’den 300 TL’ye çıkarmış.

1 Beğeni

Ben bu forumda bu başlığı açalı yaklaşık 7 yıl olmuş. Az önce 7 yıl önce yazdıklarımı bir kez daha okudum. Çok komik geldi. Kitap fiyatlarının 30-40 ₺ aralığına yükselmesinden şikâyet etmişim, başlığı da “kitap fiyatlarındaki aşırı yükseliş” olarak belirlemişim. Meğerse o günler henüz iyi günlerimizmiş. Ondan sonra daha da kötülerini gördük. 7 yıl önce 46 ₺ olduğunu söylediğim Tutunamayanlar 436 ₺ olmuş ki bu da Idefix’teki fiyatı. Kitapçıdaki fiyatı tahmin bile edemiyorum.

17 Beğeni