Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

552 TL.

6 Beğeni

Dost Kitabevi müthiş fiyatlar var amazonda

4 Beğeni

Ben de bir an ilk 7 kitabın hepsini 160 liraya veriyorlar sandım. Adet başıymış. :sweat_smile: Yine de iyi fırsat, Ciltli kitaplar. Kitapyurdu 275’e satıyor. Ama ebatları küçüktür, bilmeyen için söyleyeyim. Ben de yıllar önce bir tanesini almıştım.

5 Beğeni

Ben de serinin tamamına sahip olduğum için linke gitmemiştim. Ben de ilk 7 kitap 159 TL sandım ve paylaştım :sweat_smile:

3 Beğeni

Faturana Yansıt ile ilk kez alışveriş yapacaklara 350 lira indirim sağlıyor. Şurada detaylarına değindim.

460 sayfa

4 Beğeni

Bir adet sipariş ettim Bilgilendirme için teşekkür ederim :))

Tamadres 11.11 için 3al 2 öde kampanyası yapmış.

Craig Russell seti, üç kitap: 118 TL

4 Beğeni

Hyde’ın konusunu benim notlardan almış yazar. Böyle bir konusu olan dedektiflik hikayesi yazmayı yıllardır düşünüp yazmamıştım üşengeçlikten. Bunun bir benzerini siberpunk olarak Fletcher reis yazmıştı. O da benden almış fikri. Bu fikirler havada süzülüyor sanırım. Yetenekli ve üşengeç olmayan birisine denk gelince de güzel bir öyküye dönüşüyorlar.

1 Beğeni

Yeri burası değil ama kısaca düşüncelerimi belirteyim: Bence fikir bu işin en kolay kısmı. Mesela, yıllardır King okurum ve kitaplarının konularını hiç yaratıcı bulmam. Asıl mühim olan yazma emeği, yazarken yaratıcı olmak ve istikrar. Bradbury reis haftada 1 öykü yazın demiş. 52 öyküden illa ki 5-6 tanesi iyi olacaktır. Fikir isteyenler onlarca fikir bulabilir:

2 Beğeni

1 Beğeni

10 Beğeni

Bu Malazan 8 yakında geliyor demek.

3 Beğeni

Malazan tahminim Ocak - Şubat arası çıkar.

Not: Şubat dediysem sonuna kadar vakti var :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ne yani Ankara kitap fuarında çıkmadı diye İstanbul kitap fuarında da mı çıkmasın kitap?! :sweat_smile:Bizim suçumuz ne hocam? Bunca ahali kitabı aralık ayında çıkacak diye bekliyor. Ocak - şubat bizi bozar.

3 Beğeni

Diyelim ki Aralık. Yine sonu çıkar :joy:

3 Beğeni

4 Beğeni