552 TL.
Ben de bir an ilk 7 kitabın hepsini 160 liraya veriyorlar sandım. Adet başıymış.
Yine de iyi fırsat, Ciltli kitaplar. Kitapyurdu 275’e satıyor. Ama ebatları küçüktür, bilmeyen için söyleyeyim. Ben de yıllar önce bir tanesini almıştım.
Ben de serinin tamamına sahip olduğum için linke gitmemiştim. Ben de ilk 7 kitap 159 TL sandım ve paylaştım ![]()
Faturana Yansıt ile ilk kez alışveriş yapacaklara 350 lira indirim sağlıyor. Şurada detaylarına değindim.
Bir adet sipariş ettim Bilgilendirme için teşekkür ederim :))
Tamadres 11.11 için 3al 2 öde kampanyası yapmış.
Craig Russell seti, üç kitap: 118 TL
Hyde’ın konusunu benim notlardan almış yazar. Böyle bir konusu olan dedektiflik hikayesi yazmayı yıllardır düşünüp yazmamıştım üşengeçlikten. Bunun bir benzerini siberpunk olarak Fletcher reis yazmıştı. O da benden almış fikri. Bu fikirler havada süzülüyor sanırım. Yetenekli ve üşengeç olmayan birisine denk gelince de güzel bir öyküye dönüşüyorlar.
Yeri burası değil ama kısaca düşüncelerimi belirteyim: Bence fikir bu işin en kolay kısmı. Mesela, yıllardır King okurum ve kitaplarının konularını hiç yaratıcı bulmam. Asıl mühim olan yazma emeği, yazarken yaratıcı olmak ve istikrar. Bradbury reis haftada 1 öykü yazın demiş. 52 öyküden illa ki 5-6 tanesi iyi olacaktır. Fikir isteyenler onlarca fikir bulabilir:
Bu Malazan 8 yakında geliyor demek.
Malazan tahminim Ocak - Şubat arası çıkar.
Not: Şubat dediysem sonuna kadar vakti var ![]()
Ne yani Ankara kitap fuarında çıkmadı diye İstanbul kitap fuarında da mı çıkmasın kitap?!
Bizim suçumuz ne hocam? Bunca ahali kitabı aralık ayında çıkacak diye bekliyor. Ocak - şubat bizi bozar.
Diyelim ki Aralık. Yine sonu çıkar ![]()