Bu kitabı nereden almayı önerirsiniz?
Şuradan veya burdan alın diyemem ama ben bugüne kadar Amazon’dan yaptığım tüm alışverişlerden memnun kaldım. Bazı kitapları depoda uzun beklediğinden tozlu gelebiliyor ama istemezseniz hiç uğraştırmadan iade alıyorlar. Müşteri hizmetleri, sorunların çözüm odaklı olması vs vs. her konuda iyiler.
10 yıldır amazon kullanıyorum hocam, bende sistemi biliyorum ama kitap 2-3 tane falan almışımdır amazondan genel de sahafları gezerim. şu resimli baskılı hp kitaplarını komple tek sefer de alıcam da o sebeple sordum
Amazon 500/100 İndirim Kodu : AKC100
Not: Kitap kategorisinde kullanılmıyormuş.
Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5 (Resimli Özel Baskı-Ciltli) - J.K. Rowling
https://app.hb.biz/3vCZQpQwWKwu
Umarım Dul kitabını sahaflar almamıştır. Hemen bitmiş.
Şok oldum ![]()
Neyse sahaflar görmeden biz şurdan devam edelim :
Kırmızı Kedi Yayınevi seçili kitaplarda 4 Al 3 Öde var + kitaplar tek fiyat 60 TL
Babil kitaplığından eksikleri olanlar tamamlasın :
Sepete 12 kitap attım. 540 TL olması gerekirken 660 TL gösteriyor. Prime için mi 4 al 3 öde?
4 al 3 öde birleştirilmiyor. Yani 4 kitap için de bir kitap indirim alırsınız 8 kitap için de 40 kitap için de. Ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz.
Amazon’da güncel herhangi bir indirim kodu bulunuyor mu?
Uygulamadaki ilk 450 liralık alışverişe 150 lira indirim veriyor.
O vardı bende de ama kayboldu. Sizde şu an görünüyor mu?
Bilmiyorum, yeni hesap açıp denemek lazım. En son alışverişimde (cumartesi) ana sayfada öyle bir duyuru olmamasına rağmen 150AMZN kodu çalışmıştı.
Uzun süredir bu başlıkta %50 indirim göremedim İthaki için, ben mi kaçırdım acaba? BKM falan yapardı sık sık onlar da mı bıraktı?