Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bu kitabı nereden almayı önerirsiniz?

1 Beğeni

Şuradan veya burdan alın diyemem ama ben bugüne kadar Amazon’dan yaptığım tüm alışverişlerden memnun kaldım. Bazı kitapları depoda uzun beklediğinden tozlu gelebiliyor ama istemezseniz hiç uğraştırmadan iade alıyorlar. Müşteri hizmetleri, sorunların çözüm odaklı olması vs vs. her konuda iyiler.

2 Beğeni

10 yıldır amazon kullanıyorum hocam, bende sistemi biliyorum ama kitap 2-3 tane falan almışımdır amazondan genel de sahafları gezerim. şu resimli baskılı hp kitaplarını komple tek sefer de alıcam da o sebeple sordum

1 Beğeni

Amazon 500/100 İndirim Kodu : AKC100
Not: Kitap kategorisinde kullanılmıyormuş.

1 Beğeni

Şu an ciltsizinin etiket fiyatı 275 lira.

5 Beğeni

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - 5 (Resimli Özel Baskı-Ciltli) - J.K. Rowling
https://app.hb.biz/3vCZQpQwWKwu

8 Beğeni

Amazon

7 Beğeni

Liste Fiyatı : 300 TL - İndirim Oranı %80

Liste Fiyatı : 295 TL - İndirim Oranı %70,72

4 Beğeni

Umarım Dul kitabını sahaflar almamıştır. Hemen bitmiş.

5 Beğeni

Şok oldum :open_mouth:
Neyse sahaflar görmeden biz şurdan devam edelim :
Kırmızı Kedi Yayınevi seçili kitaplarda 4 Al 3 Öde var + kitaplar tek fiyat 60 TL

Babil kitaplığından eksikleri olanlar tamamlasın :

10 Beğeni

8 Beğeni

Sepete 12 kitap attım. 540 TL olması gerekirken 660 TL gösteriyor. Prime için mi 4 al 3 öde?

1 Beğeni

4 al 3 öde birleştirilmiyor. Yani 4 kitap için de bir kitap indirim alırsınız 8 kitap için de 40 kitap için de. Ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz.

2 Beğeni

Amazon’da güncel herhangi bir indirim kodu bulunuyor mu?

1 Beğeni

Uygulamadaki ilk 450 liralık alışverişe 150 lira indirim veriyor.

1 Beğeni

O vardı bende de ama kayboldu. Sizde şu an görünüyor mu?

2 Beğeni

Bilmiyorum, yeni hesap açıp denemek lazım. En son alışverişimde (cumartesi) ana sayfada öyle bir duyuru olmamasına rağmen 150AMZN kodu çalışmıştı.

1 Beğeni

2 adet kalmış.

5 Beğeni

Amazon

11 Beğeni

Uzun süredir bu başlıkta %50 indirim göremedim İthaki için, ben mi kaçırdım acaba? BKM falan yapardı sık sık onlar da mı bıraktı?

3 Beğeni