BKM de belli kitaplar 7.90tl
Leibowitz İçin Bir İlahi eski kapak haberiniz ola,yeni kapak gibi gösteriyorlar ama basım tarihi eski kapağın basım tarihi.
125 (5B10A09T: kargo bedava kodu)
Bioshock’ın fiyatı çok iyiymiş. İthakinin 2. Baskıda ilk baskıdaki çeviri hatalarını düzelttiği ender kitaplardan biri Ciltli diye ilk baskısını almayın. Aslında atlas silkindi’yi okuyup sonra bunu okumak lazım.
Edit :
Amazon’da İthaki’nin çoğu ürünü %50 indirimli. Ve bazı kitaplarda sepette 5 kitaba %5, 10 kitaba %10 indirim var.
Sepeti 125 TL üstüne çektim. 15 TL indirim kodu kullanıyorum ve kullandığım anda sepete kargo ücreti ekliyor. Kod kullanmadığımda kargo ücreti yok. D&R’ın nasıl indirim kodu kullandırmama politikası var çözemedim doğrusu.
İndirim sonrası sepet 125 TL olacak şekilde güncelleyin. Idefix alt sınır 125 TL, D&R da öyledir diye tahmin ediyorum.
Kullandırmamadan ziyade kargo limiti olan tüm siteler aynı. Kidega’da 100 lira limit, kuponla 100 lira altına düşünce ķargo bedeli ekleniyor. D&R ve İdefix’te 125 lira limit altına düştüğünüzde ekliyor kargo ücretini. Kupon tutarı kadar 125 liranın üzerine çıkmanız gerekiyor.
Kargo hesaplamasında mantıksal bir hata var.
Örneğin Kidega için 100 lira kargo sınırı var, daha düşük sepet için 10 tl kargo bedeli ekleniyor. Ama 95 liralık sepet için 10 tl kargo ödenmesi saçmalık olduğunu düşünüyorum. 90-100 arasındaki sepetlerde hesaplama yaparken sepeti 100 liraya tamamlaması lazım, çünkü ben zaten 100 liralık bir alışveriş yaptığımda kargo ücretsiz olacaktı.
Bu dediğim diğer tüm siteler için geçerli. Kargo ücreti eklendiğinde tutarın kargo sınırını geçmesi mantıklı gelmiyor bana.
Diğer arkadaşların da dediği gibi kullandığınız kupon sonrası sepetin minimum 125tl olması lazım. Yani 15tl lik kupon kullanıp kargo ücreti ödemek istemiyorsanız en az 140tl lik alışveriş yapmanız gerekiyor.
Şifreyi kullanmayacaksanız paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Amazon’da Vintage Classics olarak geçiyor sanırım bu seri. Birkaç kitapta daha indirim var seriden. Gözüme çarpanları paylaştım.
İdefix hediye kartını kod ile indirimle alıp sonra tekrar sepette kod kullanıyorduk baya hesaplı oluyordu alışveriş, sistem hala çalışıyor mu?
Evet hala çalışıyor.
Sistem çalışıyor ama o eski güzel kodlar yok artık Ne güzel 150/45 kod kullanıyorduk. Şimdi sanırım en fazla 150/25
Prime Day yaklaşıyor Haziran’ın 2. haftası olacak. Umarım güzel indirimler olur kitaplarda. Geçen sene virüsten dolayı Ekim ayında yapılmıştı. Şimdi yeniden asıl tarihine döndü.
Rica ederim, iyi okumalar.