Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Selam arkadaşlar, D&R veya Idefix için indirim kodu var mı? :grinning:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim, sitede görememiştim.

İdefix

Amazon

1 Beğeni

Bioshock: Rapture Şehri https://www.amazon.com.tr/dp/605776272X/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_4T11CMMEX7GNVWE5WETQ?_encoding=UTF8&psc=1

2 Beğeni

image

image

image

image

10 Beğeni

İdefix’de birden fazla indirim indirim çeki kullanılabiliyor mu? İndirim kodu kullanıp üzerine de birden fazla indirimli hediye çeki alıp, kullanayım diyorum.Size sormak istedim, aylardır İdefix alışverişi yapmadım.:sweat_smile:

Her alışverişte tek hediye çeki kullandırıyor. 100 liralık yerine 25 lira indirimle 250 liralık çek alıp kullanabilirsin sanırım. Birden fazla gibi olur o da. :slight_smile:

1 Beğeni

10 Beğeni

300 küsüre alan benim gibi arkadaşlar olur gibi; :cry:

5 Beğeni

Daha da düşer bence. Çok satılmayacağı belliydi. Kapağı değiştirseler, içine bir kaç illüstrasyon ekleseler ve de tekli satış yapsalar çok daha fazla satardı. Bu şekilde koleksiyonerler ve ciltli sevenler dışında alan olmamıştır. En başından beri satış stratejileri yanlıştı.

24 Beğeni

Katılıyorum. En azından 1. cilt için İngilizce Deluxe baskıya benzer bir özel baskı hazırlayabilirlerdi. Kuşe kağıt üzerine çizimler, haritalar, sözlük vs ile içerik zenginleştirilebilirdi.

Acı yanı başka bir kitap için yayınevinden özel baskı veya ciltli baskı talebinde bulunduğumuzda “Dune’u bastık satamadık, elimizde kaldı.” cevabını alacak olmamız.

Tüm seri kaliteli olsa da 1. kitabın yeri çok, çok farklı bence. Sadece 1. kitaba estetik yönü olan özel baskı yapılsaydı Sarmal çevirisini daha çok beğenmeme rağmen satın alırdım muhtemelen. Mevcut haliyle bana pek hitap etmiyor açıkcası.

Film ile oluşacak coşku (hype) ile satış yapmayı da düşünmüş olabilirler. Tabii film ertelince beklenen talep de oluşmamıştır.

8 Beğeni

@Blackheart Bir 150/45 değil ama sepette %5 indirim + 20 tl indirim kuponuyla (SEPET20TL) 250’lik hediye kartı + 50’lik indirim kodu (HOBI50) ile 430/90’lık bir alışveriş yaptım,.1-2 ay boyunca Türkçe çizgi roman hariç kitap almamak adına toplu halde alacağım kitapları alayım dedim.Malum her geçen gün fiyatlar artıyor. :grimacing:

Opera Anlık Görüntü_2021-05-26_161910_www.idefix.com

@isos81 @Blackheart @Erdal_01 Teşekkürler. :relaxed:

@murgul Keşke dediğiniz gibi yapsalardı, ben almayı bir hayli istiyordum.Ama çıktığından beri bekletiyorum.Uygun fiyata yakalarsam kesinlikle almayı düşünüyorum ama keşke baskılar “ciltli olsun diye yaptık” diye değil de şu şekilde özenli, kaliteli özel baskılar şeklinde olsaydı.

10 Beğeni

Bence bu ciltli baskı ile en azından tecrübe kazanmış oldular, Vakıf’a da bir ciltli baskı geleceğini düşünüyorum ve bu baskıdaki hataları yapmayacaklarını düşünüyorum.

@Who_Sametto toplu alım yaptığın için gayet uygun bir alışveriş olmuş. Bunu bir köşeye not aldım, toplu alışverişte lazım olur.

1 Beğeni

Bazı güzel kitaplar 8-9 TL aralığında arkadaşlar. Ücretsiz kargo sınırı 125 TL olmasa ve kargo ücreti 15 TL gibi bir miktar olmasa kaçırmazdım. :sweat_smile:

Şöyle sepetimden bir parça paylaşayım da hangi kitaplarda indirim olduğu hakkında ipucu gibi olsun. :upside_down_face:

1 Beğeni

%50 i aştıklarına göre sık sık 50-65 arası indirimde olacağını düşünüyorum şahsen. Olmaz ise de kesinlikle almam.

Kitap365’ten yaptığım alışverişlerin yarısında hasarlı geldi kitaplar, çünkü kutuya özensizce atılmışlardı. Ayrıca değişim/iade taleplerinizde yasal olarak böyle bir hak olmadığını belirtseler de yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bilginiz olsun.

Ben sadece bir kez İblis Döngüsü serisi için alışveriş yapmıştım, dediğiniz gibi kutuya konulmuştu kitaplar ama şansıma hasar görmemişlerdi. Zaten kargo sınırı çok yüksek, almayı düşünmüyorum ama uyarı için teşekkürler. :slightly_smiling_face:

https://www.amazon.com.tr/Ateş-Kraliçesi-Anthony-Ryan/dp/6053757012

4 Beğeni