Ay’a Yolculuk ciltli ve Harper Lee ciltli baskılar çok uyguna geldi, teşekkürler.
Hayırlı olsun rica ederim
Ben de teşekkür ederim. Kitap için kullanmasam da ev ihtiyacı için harika bir indirim oldu.
İdefix kargo kodu olan var mı acaba ?
0031AB7F (20 karakter)
Kodu kabul etmiyor
Yine de çok teşekkürler
Kod çalışıyor hocam şuan denediğimde.
Girdiğiniz kod bu sipariş için uygun değil yazısı çıkıyor neden acaba
Çok teşekkürler bir çözüm üretirim
Evet bende bu sefer bir hesaptan kitap diğer hesaptan da kahve aldım 129₺ yerine 79₺ geldi
Kendime Sailor Moon bardağı aldım,annem de benim yatağa alez aldı.Bundan daha garip bir kullanım şekli yoktur.
Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda elinize ulaşır
Teşekkür ederim. Ben de bu sefer kitap harici kullandım. Kendi telefonumdan kızıma bez, eşimin telefonundan ıslak mendil aldım. (Bebekli aile problemleri vol 637484) Toplamda 295 liralık ürünü 195 liraya satın almış oldum.
Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda elinize ulaşır
Hem de korsan ayraç Orijinal demiş de bu kadar yamuk basmış olamaz değil mi İthaki?
Yakında, Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri kitabını okurken içtiğim kahvenin kupasını satıyorum (250 Türk Lirası, lütfen indirim istemeyin.) diye ilanlar açılırsa şaşırmayacağım
Kitabı bittiydi zaten ayracı kaldı.
Bendeki kitap orijinal basım ve ayracı tam olarak böyle.
İdefix’te şu an İthaki kitapları %45 indirimde. Sepet indirimi ile birlikte toplamda %52-53 civarı indirime geliyor. Alfa %37, İletişim %35, Karakarga %45.
Cidden böyle mi piyasaya sürmüşler? Yazık