Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ay’a Yolculuk ciltli ve Harper Lee ciltli baskılar çok uyguna geldi, teşekkürler.
:smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Hayırlı olsun rica ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben de teşekkür ederim. Kitap için kullanmasam da ev ihtiyacı için harika bir indirim oldu.

İdefix kargo kodu olan var mı acaba ? :pray: :pray: :pray: :cry:

0031AB7F (20 karakter)

Kodu kabul etmiyor :sob:
Yine de çok teşekkürler :hugs:

Kod çalışıyor hocam şuan denediğimde.

Girdiğiniz kod bu sipariş için uygun değil yazısı çıkıyor neden acaba :sweat_smile:
Çok teşekkürler bir çözüm üretirim

Evet bende bu sefer bir hesaptan kitap diğer hesaptan da kahve aldım 129₺ yerine 79₺ geldi

Kendime Sailor Moon bardağı aldım,annem de benim yatağa alez aldı.Bundan daha garip bir kullanım şekli yoktur.

1 Beğeni

Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda elinize ulaşır :relaxed:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Ben de bu sefer kitap harici kullandım. Kendi telefonumdan kızıma bez, eşimin telefonundan ıslak mendil aldım. (Bebekli aile problemleri vol 637484) :grin: Toplamda 295 liralık ürünü 195 liraya satın almış oldum.

2 Beğeni

Hayırlı olsun umarım en kısa zamanda elinize ulaşır :relaxed:

Böyle fırsat bir daha zor bulunur, hızlı olan kapsın.

30 Beğeni

Hem de korsan ayraç :grinning: Orijinal demiş de bu kadar yamuk basmış olamaz değil mi İthaki?

6 Beğeni

Yakında, Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri kitabını okurken içtiğim kahvenin kupasını satıyorum (250 Türk Lirası, lütfen indirim istemeyin.) diye ilanlar açılırsa şaşırmayacağım :slight_smile:

27 Beğeni

Kitabı bittiydi zaten ayracı kaldı.

3 Beğeni

Bendeki kitap orijinal basım ve ayracı tam olarak böyle.

1 Beğeni

İdefix’te şu an İthaki kitapları %45 indirimde. Sepet indirimi ile birlikte toplamda %52-53 civarı indirime geliyor. Alfa %37, İletişim %35, Karakarga %45.

2 Beğeni

Cidden böyle mi piyasaya sürmüşler? Yazık

2 Beğeni