Okumayı bitirince bu konuda yazar mısın? Ne hatalı çeviriler okuduk sonuçta belki onlar kadar vahim değildir.
Tabi ki öyle. Sadece takılmak istedim Aslında alıp almamakta kararsızdım. Yoksa bir-iki TL’nin önemi yok elbette. Anubis Kapılarını okuyayım, yazar hakkında bir fikrim olsun öyle alırım artık.
Hyperion alan arkadaşlar hangi sitelerden % kaç indirimlerle aldınız? Ben de alacağım ama Pegasus çoğu sitede ya yok ya da indirim oranı düşük.
Ben bkmkitap’tan aldım, yüzde 40’a yakındı indirim. Ücretsiz kargo vardı. Ama biraz yavaşlar, aceleniz yoksa tercih edebilirsiniz.
Kitabın indirimli hali mi 56 TL
Bu arada Pegasus Yayınları pek fazla bir yerde satılmıyor sanırım. Arama motoruna Hyperion Pegasus falan yazdım ama bu kitap çıkmadı hiç.
Buldum kitabı etiket fiyatı 80 TL gibi küçük bir rakammış
https://www.amazon.com/gp/product/1506720994 blade of the immortal %40 indirimli. @Who_Sametto tam senlik hocam.
Tam yeni sipariş verdim, bu mesajı gördüm.
Amazon Us’da 3 al 2 öde kampanyası var.The Walking Dead Omnibus Vol. 4, Thanos: The Infinity Saga Omnibus, Absolute Swamp Thing, Hellboy Library Edition Vol. 5 gibi nadide kitaplarda kampanya kapsamında.Uygun fiyatlı, kaliteli başka çizgi romanlarda aynı şekilde bu kapsamda.Bir göz atın derim.
Hyperion’ın indirimli fiyatını görmüşümdür.
Kitapçılarda satılmıyor doğru.
Daha önce aşağıdaki konuya da yazmıştım, bir çok kitap satışı yapan site Pegasus Yayınları’nın kitaplarını satmıyor.
Arkadaşlar Trendyol hesabıma 100tl üzerine geçerli 40tl indirim kodu gelmiş. Herkese gelmemiş sanırım ama bir bakın derim.
Trendyol’un ithaki sayfasında unutulmuş fantastikler 7 kitap %50 indirimli 120tl idi 40tl indirimle baya güzel oldu yani. Bir de trendyol cüzdan diye bir şey uydurmuşlar bedavadan 20tl geldi. 7 kitabı 60tl ye aldım, şaka gibi.
Bu arada 2 aydır indirim zamanı oradan ithaki ya da pegasus sayfasına göz atıyorum bazen diğer sitelerden daha ucuz oluyor.
Reklam yapar gibi oldu kusura bakmayın ama benim baya işime yarayınca yazmak istedim. Yoksa pek sevdiğim bir site değil
3 gündür fiyatı döviz gibi inip çıkıyor, Amazon çok ilginç bir firma gerçekten. 3 al 2 öde için şunu söyleyeyim: 3 kitabın kargosu 22 dolar gibi bir fiyata geldiği için 20 dolardan ucuz kitaplarda o kadar indirim olmayabilir. Ben bir şeyler almayı düşünüyorum da bitiş tarihini bir türlü bulamadım.
Bu arada Ankaramızın güzide çizgi roman dükkanı Goril’de sevgililer günü indirimi var. 06KALP14 koduyla sitedeki her şeyde yüzde 14 indirim.
Fiyatlar yüksek pek alan olmaz diye düşünüp o yüzden mi satmıyorlar diye aklıma geldi ama ondan değildir herhalde, belki kâr oranlarında anlaşmazlık falan da olmuş olabilir. Bilemedim şimdi.
İstanbul Kitapçısı’nı da ekleyebiliriz. İBB’nin resmi iştirakinin sitesinde niye yok ben ona şaşkınım.
Emek Kitap’ın tedarikçisi olduğu sitelerde satılmıyor. Muhtemelen Emek Kitap ile Pegasus arasında bir sıkıntı var. Alfa grubu da Kitapyurdu’nda satılmıyor mesela, benzer şekilde ticari anlaşmazlık olabilir.
@atakangngor Sitenin adı İstanbul Kitapçısı ama yazılım altyapısı ve kitap tedarikini Emek Kitap yapıyor diye biliyorum. İşletmeci Emek Kitap gibi bir durum var yani o sitede de.
Sissoylu 4.Kitap, amazon da 17 TL ye düşmüş
Bana da gelmiş
Trendyol’dan kitap önerileri alabilirim