Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amma indi bu sherlocklarda ben ucuza aldığımı düşünüyordum :joy::joy:

BKM’de 1 al 1 öde 14.90 kampanyasında sepette toplam tutar 100 TL’yi geçince ANK9 kuponunu denedim, indirim oldu. 15.90 kampanyasından 8 kitap 45 TL’ye geldi. Diğer kampanyalar kodla birlikte kampanyayı kullandırtmıyor. Almak isteyenlerin bilgisine.

5 Beğeni

www.fidankitap.com sitesinde 100 TL üzeri 10 TL indirim var. Yeni üyeliklere sağlanıyor indirim ve 30 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

2 Beğeni

1 Beğeni

Okunmaya değer kitaplar mı? Bir fikrim yok ama belki arayan vardır paylaşmış olayım.

9 Beğeni

Kıyamet Polisi üçleme, ilk 2 kitabı çıktı ama uzun zamandır son kitabından ses yok.

Saptırıcıları beğenmiştim ben.

Amatka listemde daha okumadım. Haberi yapılmıştı forumda.

4 Beğeni

Hayalet Tugay - Yaşlı Adam serisinin 2. kitabı… İyi bir seridir ama 4 kitap dışında uzun zamandır ses yok…

Kıyamet Polisi 3 kitaplık serinin ilk kitabı. 2 kitap çevrildi. 3. kitaptan ses soluk yok… Beklerken soğuduğum serilerden.

Amatka da fena değildi.

Diğerlerini okumadım.

4 Beğeni

BKM’de 10 Tl’ye düştüklerine göre devamı gelmemesi çok olası bence. BKM yarım kalan serilere yada satılmayan kitaplara yapıyor o fiyatı.

Mysteria yarım seri ilk kitabı dışında basılan kitabı yok.

Ben kitap dinlemekten hoşlanmıyorum ama Storytel öğrencilere 14,99₺ olmuş aylık. İlk 14 gün ücretsiz. SheerID ile doğruluyorsunuz öğrenciliğinizi, bu tarz indirimlerden faydalananlar bilir zaten.

https://www.storytel.com/tr/tr/ogrenci-indirimi

3 Beğeni

https://www.babil.com/zulfu-livaneli-seti-5-kitap-kitabi-zulfu-livaneli

5 kitap set %40 indirime girmiş.

Yaşlı Adam bilmem ama Kıyamet Polisi tek kitap var zaten onu da basarlar.

1 Beğeni

İdefix’te

5 Beğeni

Bu söylediğiniz yöntemle ben de sekiz kitabı 45 TL’ye aldım ve çok güzel oldu, çok teşekkürler. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hangi kitapları aldınız, öğrenebilir miyim?

Aslında en çok Hainin Oyunu için yaptım alışverişi. :sweat_smile: Onun yanında Uçurtma Avcısı, Bin Muhteşem Güneş, Ve Dağlar Yankılandı, Elveda Güzel Vatanım ve küçük kuzenim için Yeşilin Kızı Anne (Ren baskısı) serisinin 3-4-5. kitaplarını aldım, çünkü ilk iki kitabı daha önce almıştım ona. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hepsiburada 300 tlye 40 tl indirim olayı hakkında bilgisi olan var mı? Bu indirim bir kod ile mi sağlanıyor, sepette otomatik kendi mi düşüyor? Uygulama üzerinden yapacağınız ilk alışverişe 50 TL indirim ile bunu birleştirmek istiyorum fakat yapamadım. Birleştirmenin bir yolu varsa yardımcı olurmusunuz?

Burada sordum çünkü, hepsi buradayı ilk kez kullanmaya yeltendim ve gördüğüm kadarıyla benim aksime forumda epey hepsi burada kullanıcısı var, alabilirsem siparişim kitaplardan oluşacak.

Sonradan ekleme: Benim gibi bilgisi olmayıp merak eden varsa diye yazayım. Buraya yazarken hepsi burada instagram hesabına da yazdım, gelen cevap kampanyaların birleştirilemeyeceği yönündeydi.

Ben de bunları aldım. Papara ile ödeyince %15 geri verdi. 8 kitabı 37,91 TL’ye almış oldum.

Umarım iptal edilen kitap olmaz.

1 Beğeni

Bence iptal edilmez, güzel kitaplar seçmişsiniz, şimdiden keyifli okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Birleştirileceğini sanmıyorum, öncelikli olarak ilk alışverişten 50 tl indirim uygulanır.

1 Beğeni

Sel Yayıncılık Cennetin Doğusu ve İnci %50 indirimde

1 Beğeni