Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

indirimsiz 30 TL den almıştım cennetin dogusunu yüzde 20 indirimi yüzde 50 diyorlar.Amazon’da Türkleşmiş

Siz çok önceden aldınız sanırım indirimsiz 30 TL’ye, şu anki etiket fiyatı her yerde 50 TL. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Etiket fiyatı ve diğer sitelerdeki fiyatları :relaxed:

1 Beğeni

Odakitaptan 30 liraya almıştım,34 liraya çıkmış

Odakitaptan(arasta) 30 liraya almıştım,34 liraya çıkmış

Orada 34 lirada indirimli ve 50 liradan düşmüş zaten. İndirimsiz değil. :slight_smile:

2 aydır takip listemde 28di, temmuzda 30a çıktı.
Sel baskısı tükenmeden aldım.

Telefon numarası farklı ancak isim soy isim ve adres ayrıca ödeme yapılan kart olarak 2.deneme yapacağım. Bir sorun çıkar mı, fikriniz var mı?

( hepsiburada 100 TL ye 50 TL indirim kampanyası için soruyorum)

Hocam siz söylediğimizi yanlış anlıyorsunuz. Odakitap’ta 50 lira etiket fiyatı, %32 indirimle 34’e satıyor. Zaman zaman indirim oranı değişir ve fiyat iner ya da çıkar. Yani indirimsiz değil oradaki fiyatta. :slight_smile: Amazonda etiket fiyatı üzerinden %50 yapıyor bu durumda…

3 Beğeni

Ben farklı cihaz, farklı numara ve farklı mail ile siparişi girdim. İsmimi önceki siparişle aynı yazdığım anda indirimi iptal etti. Aynı şeyi arkadaşım yaptı kendi telefonunda onda hiçbir sıkıntı olmadı. O yüzden Hepsiburada’nın bu konudaki algoritmasını çözemedim.

2 Beğeni

Anladım, instagramda bahsettiğimiz kampanyayı çok kez kullandığını söyleyen birine daha sordum eş zamanlı yanıt geldi paylaşayım. Telefon numarası ve mail farklı olduğu sürece sorun olmuyor dedi. Demek ki dediğiniz gibi algoritma farklı işliyor. Bende farklı mail, tel ile aynı adres aynı isim şeklinde sipariş vermeyi deneyeceğim olmazsa yarın bir tanıdığın adına alırım. Teşekkürler

Sonradan ekleme :Hiç kirli işlerle uğramadım :rofl: . Tanıdık hesabından alacaklarımı aldım. Hediye ediliyor, yasal olarak bir itiraz olamaz. Tanıdıkların biri babam olunca ürünler ayrıca bedavaya geldi :grin: bugün yine çok şanslıyım :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: paçadan akıyor mübarek.

1 Beğeni

Farklı cihaz, tel no ve mail ile üç kez aldım üçünde de aynı adres isim ve kart ile ödeme yaptım sorun olmadı. Yani yeni bir cihazda tümüyle yeni bir kullanıcı profili oluşturulduğu sürece ödeme kimliği ya da teslimat bilgilerindeki isim soyisim telefon numarası gibi bilgilerin önemi yok. Benim tecrübem bu şekilde gerçekleşti diyebilirim.

2 Beğeni

Ben Cennetin Doğusu’nu 1 Mayıs tarihinde Amazon’dan 32 tl ye almışım.

Ben de bu şekilde yapmıştım sorun yaşamadan.

8 Beğeni

9 Beğeni

Paylaşımı görüp sipariş verdim. Teşekkürler.

Seriyi okumuş arkadaşlar: Vakıf çevirileri sıkıntılı mı? PKD külliyatı ve Vakıf çevirilerini sıkıntılı diye hatırlıyorum. Umarım yanlış hatırlıyorumdur.

2 Beğeni

Çok güzel fiyat.

3 Beğeni

Bu da benden olsun. :upside_down_face:

3 Beğeni