Az daha beklersem üzerine para bile alacakmışım gibi hissettim.
14.50 kargo parası varmış yalnız.
Not stonks. 20 karakter
İskandinav Mitolojisi 14,19’a düşmüş
İdefix’te Metis ve İletişim kitaplarında %35 + sepette %5 + SEPET15TL indirimi ile aldım. Geçen aydan 150 TL’ye 20 TL indirim kuponum olmasına rağmen kullanamadım maalesef. 5 TL fazla ödemiş oldum. İletişim ve Metis her zaman %35 indirime girmiyor. Sepette %5 ve SEPET15TL indirimi de her zaman birlikte denk gelmiyor. Bu yayınevlerinden takip listenizde kitaplar varsa kaçırmayın derim.
Amazonda da düşer öyleyse
Artık pek bir haber değeri yok sanırım. Biraz daha zam yapıp %60 indirimle gelmelerini bekliyorum.
Evet inşallah bkmkitap’ta Alfa yayınlarının tüm kitapları da %40 indirimde
Gereklişeylerde daha %45 indirim uygulanmamış.
Ekonomi kısmına girmeyelim. Ancak durum ne yazık ki böyle. İndirimin olmadığı günlerde bu fiyatlara ürün alamıyorsanız şayet kesinlikle indirim haberi olarak kabul etmek zorundayız.
Kaçırdığım kampanyalara bakıp kahrolsam mı olmasam mı diye gezinirken indirimli kitap fiyatlarının haline bile kahroldum 0_o
Şikayetvar şikayetlerine göre pek güvenilir değil gibi.
tahmin ettmiştim …
Bu siteden almak istediğim kitapları %60 indirim ile görünce sipariş verdim bir süre önce. Her ihtimale karşı da kapıda ödemeyi seçerek aldım yoksa almazdım.
1 hafta kadar sipariş öylece bekledikten sonra stokta yok denerek iptal edildiğini gördüm, tabii ne bilgilendirme yapıldı ne başka bir şey. ( Ama kitaplar satışta durmaya devam etti hem de indirim oranı artırılarak ). İyi ki kart ile almamışım yoksa şikayetlere göre bir de paramı almakla uğraşacakmışım. Ben tavsiye etmiyorum yani.
D&R mağazalarında 14.90 kampanyası başlatmışlar. Maili geldi hiç mağazalara gidip kitaplara bakan oldu mu?