Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hangi yayınlarda başlatmışlar?

İşte o yoktu mailde bazı kitaplarda karışık olma ihtimali var bence. Henüz hangileri olduğunu bilemiyorum. :man_shrugging:

Bkm kodu var mıydı acaba? İthaki indiriminde kullanmak için soruyorum.

ANK9 20 karakter

1 Beğeni

3 Beğeni

D&R 14,90 TL kampanyası

18 Beğeni

Zamanın Çocukları için çok iyi fiyat, yolum düşerse onu alırım. Bilgi için teşekkürler. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

1 Beğeni

Benim gittiğim mağazada da bunlar vardı. Yine mağazadan mağazaya farklılık gösterecek anlaşılan.

13 Beğeni

Ben gittiğimde bütün kitapları koymamışlardı. Birkaç gün içerisinde tekrardan bakıcam. Bu arada bende ve sizde görünen her kitap bütün mağazalarda indirimdedir. Çalışanlar ya stok durumuna göre ya da rastgele koyuyorlar kitapları standa.

D&R mağazası 14.90 kampanyası süresi belli mi?

15 Ağustosa kadar devam edecek.

Bunlar da benden olsun belki arasında dikkatinizi çeken olur. Yer İzmir Optimum AVM D&R

10 Beğeni

Ben de saat 14.00 gibi oradaydım :grinning:

Fotoğrafları 13.30 civarı çektim, belki denk bile gelmişizdir :grin:

14.90 indiriminden Zamanın Çocukları, Arife - Evde CAT başına ve Mümin Sekman’ın Şampiyon Sözleri kitaplarını aldım.
Zamanın Çocukları kampanyadaki en iyi kitap bence. 54 Tl’den düşüyor. Çok basıp istedikleri gibi satamadılar sanırım.
Arife’yi daha önce alıp okumuştum. Kedi sahibi bir arkadaşa vermiştim. Tekrar aldım, okurum. 7. baskıyı yapmış.
Genelde kişisel gelişim tarzı pek okumuyorum ama Şampiyonların Sözleri’nin baskısını çok beğendim. Bir ara okurum onu da.

Bu kampanya geçen sene 9.90 dı bu arada. Fiyatlar kampanyaları da etkiliyor

@Marjorie yanlışlıkla size yanıt olmuş, kusura bakmayın.

3 Beğeni

Pasifik Sürgünleri’ni de ben ekleyeyim.

1 Beğeni

Bilseydim dark İstanbul kitaplarını sorardım, neyse bir sonraki gidişime bakarım artık.

İstanbul Maltepe Park

Aldıklarım

13 Beğeni