Arka kapak yazısı Ray Bradbury’nin Sonbahar Ülkesi’ndeki Tırpan öyküsünü anımsattı.
İthaki ve jaguar yayınlarında %45 ve sepette ek %5 indirim var.
SEPET10TL kuponunu hem hediye kartı hem de sepette kullanarak %58 indirime ulaşabilirsiniz.
Ek olarak idefix’te Alfa %40 indirimde. Sepette %5 ve indirim kuponlarıyla güzel bir indirim yakalanıyor.
Çok teşekkürler, çok ucuza 12 tane John Le Carre romanı aldım.
Arkadaşlar, İdefix için geçmiş tarihli indirim kodlarınızı atmayın. Örneğin 1-30 Temmuz arasında kullanmak için verilen iki adet kodu (daha önce kullanılmamış olmak şartıyla) az önce kullandım, sistem kabul ediyor. Kodların her biri 150/20 indirim sağladı.
@ElijahBaley Teşekkürler. 40-45 + sepette 5 indirimi tam emin değilim ama herhalde iyi alışveriş oldu benim için de.
Kardeşimin hesabından kendi hesabıma TEKNOLOJI25 kodu ile 250 TL çek’i 225 TL’ye aldırdım. Kendi sepetim galiba 289 TL idi. Öncelilkle TEKNOLOJI25 kodunu kulladım sepet 264 TL’ye düştü. Kalanı da 250 TL Çek + 14 TL olarak ödedim. Herhalde iyi alışveriş oldu.
Idefix’ ten kendime 100tl’lik hediye çeki yolladım +10tl, sepette kupon kullandım +10tl, 120tl’lik sepeti 100’e alacağım zannederken ödeme yaptıktan sonra Tosla’ dan böyle sürpriz bildirimler geldi. 120tl’lik sepet 80’e geldi, güzel oldu.
İdefix hediye çekinin avantajı +10 mudur, nasıl yapılır? Biraz bilgi verir misiniz? Yeşilenip aydınlanalım.
100tl’lik hediye çeki yollarken SEPET10TL kodu ile 10tl indirim sağlayıp çeki 90 tl ye satın almış oluyorsunuz.
Teşekkürler (20 karakter)
The Lord of the Rings : Tolkien, J. R. R., Lee, Alan: Amazon.com.tr: Kitap Amazon.com.tr
Günün fırsatlarının yarın programında. Ciddi bir indirim olur mu acaba, takip edelim.
553 TL’ye düşmüş. (20 karakter ne diye merak ederdim, şimdi öğrendim )
Keşke Drizzt serisinin 4, 5 ve 6. kitapları da üçlü olarak %50 indirime girse