Ploutos Servet Ciltli %71
İvan İlyiçin Ölümü Ciltli %70
Bir İdam Mahkumunun Son Günü Ciltli %77
Denemeler ( Ciltli ) %74
Şeytan - Peder Sergi (Ciltli) %73
Conan: Cilt 1 %76 Karton Kapak
Ploutos Servet Ciltli %71
İvan İlyiçin Ölümü Ciltli %70
Bir İdam Mahkumunun Son Günü Ciltli %77
Denemeler ( Ciltli ) %74
Şeytan - Peder Sergi (Ciltli) %73
Conan: Cilt 1 %76 Karton Kapak
Kitap fazla beğenilmemiş 1000kitap’ta. Yine de çok iyi indirim.
Amazon’da bu aralar böyle bir sıkıntı var. Etiket fiyatları ve dolayısıyla indirim oranları yanlış. Benim de dikkatimi çekti birkaç kitapta.
59,90
https://images.kitapsepeti.com/Content/global/images/products/1/1443461/uc-silahsorler-seti.jpg
https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/uc-si̇lahsorler-seti̇/1443461
Çevirmeni Aslı Dağlı’dan biliyordum bunu, merak edip bir türlü alamamıştım nedensizce, güzel denk geldi kaptım bunu teşekkürler .
Ciltli diyor, bir yanlışlık yok değil mi? Kitapsepetinden daha önce bir alışverişim olmamıştı
Yoktur çünkü ilk iki kitabın karton kapak versiyonu henüz çıkmadı.
İlk iki ciltte sırt numarası yazmıyor, yeni ciltlere (3-4-5 ) ise yazdılar. İllaki Alfa bir arıza çıkaracak.
Evet kesinlikle, Alfa’nın kapaklarda özellikle uzun dönem planlamalarında sıkıntı var.
Bu arada not; kitapsepeti’ndeki ekteki görseldeki sırt gerçek sırt değil, bilmeyenler böyle sanmasın. Site kendisi uydurmuş görseli.
Doğrusu;
Kitabın büyüklüğü, içi, puntoları nasıl peki ?
Kitap 14x21,5 cm ebatlarında gayet makul ölçülerde. Aynı yayınevinden çıkan Monte Cristo Kontu ile aynı uzunlukta. Kitaplarda İş Bankası’ndan fazla 4 cilt basılmasından ayrı olarak bir diğer önemli fark orijinal illüstrasyonlara yer verilmesi. Font büyüklüğü ve sayfa tasarımı bana güzel gelmişti. Daha önce aldığımda iç sayfalar paylaştım diye hatırlıyorum, biraz beklerseniz bulup bu mesaja eklerim.
Detaylı paylaşım için çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde kitaba bayıldım, listeme ekledim.
Muhtemelen ikinci baskılarda eklenir herhalde. 1 ve 2 karton kapak baskılarda çıkacak.
Aslında çok önemli değil ama yine de can sıkıyor. Tostoy bütün eserlerde de benzer bir durum var, Savaş ve Barış ile Anna Karenina ciltleri sırt numarası yok diğer ciltlerde var.
Sizce kutulu set olarak satışa çıkarırlar mı Savaş ve Barış gibi?
Evet, çok önemli değil ama forumda genel olarak bi simetri hastalığı olduğu için (bende dahil) bu tür küçük değişiklikler bile can sıkabiliyor.
Yayınevleri bu tür hataları sık yaptığı için teşekkür bile edebilirim. Sayelerinde bu takıntıdan kurtuldum sayılır.
Bu sayı eksikliğini foruma katılmadan önce görsem kitabı almayı bile düşünmezdim ama az önce siparişini verdim. Çokta takılmamak gerekiyor.