Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

5 cilt ortalama 3500 sayfa yapıyor, kutu yapmazlar gibi geliyor bana ama yine de sosyal medyadan sorulabilir. Alfa bu tarz sorulara cevap veriyor.

@gamora Nasıl başladıysa öyle devam etse güzel olur elbette, ben kapaktan çok cilt malzeme kalitesine takılırım genelde. :slight_smile:

4 Beğeni

Bayan Peregrine serisinin ilk birkaç kitabının cilt kalitesi ile 3 ve 4. kitapların cilt kalitesi aynı değil hatta yarısı kadar bile iyi değiller.Malzeme kalitesi gerçekten çok önemli…Bayan P’de önceki yıllardaki baskı bana çok daha iyi gelmişti, yıl geçtikçe gelen baskılar beni pek tatmin etmemişti. :confused:

1 Beğeni

image

image

3 Beğeni

Kidega hafta sonuna özel can yayınlarında %50,Maya kitapta %45 ve iş bankasında seçili kitaplarda %50 indirim yapmış. (Link ekleyemedim kusura bakmayın.)

2 Beğeni

D&R için geçerli. Ben kullanmayacağım. Umarım kullanacak biri çıkar.

Hediye Kodunuz

Tebrikler!.. Sitemizden alışveriş yaparak bir sonraki ay kullanabileceğiniz bir indirim kuponu kazandınız: DC02DA3F Kodunuz, 1-31 Ekim 2021 tarihleri arasındaki siparişinizde geçerlidir. Size özel ürettiğimiz kodunuzu hatırlatmalarınıza not almanızı ve kampanya zamanında kullanmanızı önemle rica ederiz.

Ben bu kod arkadaşımızı kullandım, gelecek aya kadar beklememe gerek kalmadı :sweat_smile: yalnız bu kodların bir sonraki ay faaliyete geçtiğini zannediyordum. Bana alışveriş sonrası verilen kodda sıcağı sıcağına şu an geçerli :thinking:

1 Beğeni

Önceki kodlar da çalışıyor genellikle. Çok çaktırmayın, şşşşş… :shushing_face: :stuck_out_tongue_winking_eye:

İş Bankası Kültür Yayınları’nda net %50 indirim var.

2 Beğeni

Kidegada hafta sonuna özel diyor. Şuan %45deler, muhtemelen gece 00:00 dan sonra %50 kampanyaları başlar. İthaki %50, Can %50,

6 Beğeni

Peşpeşe oluyor ama ayrı atsam daha iyi olacak galiba. Kidega’da sanırım şuan problem var ve tüm yayınevlerinin hemen hemen tüm kitapları %45 indirimli!

JBC Pulse’nin absolute baskıları dahil!!!

1 Beğeni

şimdi düzeldi sanırım :slight_smile: siz söyleyince direkt iletişim yayınlarına baktım %45’ti sonra 25’e düştü hemen :slight_smile:

hepsinde yok sanırım değiştirmişler

Var ama yeni kitapların çoğunda stok yok.

Amazon eli görüp artırır umarım. Pusudayım.

Bir sorum olacak bilenlere. Kidega’da sipariş hazırlanırken hangi kitapların temin edilip edilmediğini takip edebiliyor muyuz ?

Evet. Temin edildi, tedarik sürecinde diye yazıyor her kitap için.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. (20 karakter)

1 Beğeni

2 Beğeni

3 Beğeni

Hepsiburada, haftasonu için yapmış;

Solda 6 tane yayınevinde gözüküyor;