Bayan Peregrine serisinin ilk birkaç kitabının cilt kalitesi ile 3 ve 4. kitapların cilt kalitesi aynı değil hatta yarısı kadar bile iyi değiller.Malzeme kalitesi gerçekten çok önemli…Bayan P’de önceki yıllardaki baskı bana çok daha iyi gelmişti, yıl geçtikçe gelen baskılar beni pek tatmin etmemişti.
Kidega hafta sonuna özel can yayınlarında %50,Maya kitapta %45 ve iş bankasında seçili kitaplarda %50 indirim yapmış. (Link ekleyemedim kusura bakmayın.)
D&R için geçerli. Ben kullanmayacağım. Umarım kullanacak biri çıkar.
Hediye Kodunuz
Tebrikler!.. Sitemizden alışveriş yaparak bir sonraki ay kullanabileceğiniz bir indirim kuponu kazandınız: DC02DA3F Kodunuz, 1-31 Ekim 2021 tarihleri arasındaki siparişinizde geçerlidir. Size özel ürettiğimiz kodunuzu hatırlatmalarınıza not almanızı ve kampanya zamanında kullanmanızı önemle rica ederiz.
Ben bu kod arkadaşımızı kullandım, gelecek aya kadar beklememe gerek kalmadı yalnız bu kodların bir sonraki ay faaliyete geçtiğini zannediyordum. Bana alışveriş sonrası verilen kodda sıcağı sıcağına şu an geçerli
Peşpeşe oluyor ama ayrı atsam daha iyi olacak galiba. Kidega’da sanırım şuan problem var ve tüm yayınevlerinin hemen hemen tüm kitapları %45 indirimli!