Kidega’ya ekleme yapayım;
YKY Şubelerinde Amin Maalouf kitapları %40 indirimli. Dün gördüm. Maalouf okumayan var ise, iyi bir başlangıç olabilir
Hepsiburada kitaplarda (kişiye özel) 20/75 indirim uyguluyor.
Evet bana da tanımlanmış teşekkürler. İndirimde olan yayınevleri neler bi bakmak lazım. Süresi ne kadar acaba bir bilginiz var mı ?
Süresini bilmiyorum ama genelde aynı gün sonlanıyor.
Peki bu kampanyayı sepette mi hesapta mı görüntülüyoruz? 75/20 nerde görüntülüyoruz?
www.bkmkitap.com üzerinden kullanacağımız şu kampanya kırtasiye adı altında kullanılabilir mi? Kampanya kapsamına dahil midir arkadaşlar?
Ürünleri sepete ekleyince ödeme tutarından düşüyor.
Bana yine hiçbir şey tanımlanmamış.
Teşekkürler, hiçbir şey yok bende de.
Okurken büyük keyif aldığım bir kitaptı. %60 indirimle tekrar alaşım geldi.
Teşekkürler uzun zamandır okumak istediğim kitaplardan, bir türlü sıra gelmemişti. Yüzde 60 indirimle kaçmaz diye düşünüp aldım.
Dün İdefix te yarın alırım diye 106 tl lik sepet yaptım,bugün 129 tl olmuş.Sanırım bir indirim vardı onu kaçırdım.Bir sonraki fiyat tutulması ne zaman olacak acaba?..
İlgili yayınevinin indirimini ve sepette %5’i takip etmenizi öneririm. Bir de kod kullanma imkanınız olursa gerçekten çok hesaplı oluyor alışveriş. Ortalama 10-15 günde bir böyle indirimler denk gelir.
Kidega’da geçerli herhangi bir indirim kodu var mı?
Kitapyurdu’nda haftanın yayınevi Pinhan olmuş. %45 indirimli. Benim hoşuma giden bir yayınevi. Felsefe ve mitoloji ağırlıklı kitapları var. İlgilenenler göz atabilir. Özellikle Apollodoros’un Bibliotheka’sı var, Frazer’ın notlarıyla beraber. Stokta 1 adet kalmış, ilgisini çekenlere duyurayım.