Geçen ayki kampanya bu ay da devam ediyormuş. N11’de yeni üyeliklere 25/100 indirim var. Kuponu oransal kullanmak mümkün.
%65 indirim devam ediyor.
ANK9 kodu halen çalışıyor. Çok güzel fiyata geliyor yeni kitaplar.
BKM’den korkanlar için kargolama süresi ve paketleme hususları da son dönemde çok güzel gidiyor bence.
Kesinlikle risk almaya değer
Sipariş verdiğim Churchill elime ulaştı, Jean Jacques Rousseau da kargoda.

BKM’yi Papara kampanyası dönemi her ay kullandım. Müşteri hizmetlerinden de kargolamalarından da çok memnunum. Tabii kişisel oluyor ama bence eskisi gibi değil kesinlikle düzelme var.
geçen cuma aldıklarımı bekliyorum ben hala🤣
Ben 3 ayrı alışveriş yaptım, hepsini teslim aldım. En geç gelen 1 hafta sürdü o da ön sipariş ürünü vardı sepetimde o yüzden.
Stoklu çalışan siteler kadar değil ama eskiden 20 gün üzeri süren teslimat sürelerine göre çok iyi. Fiyat konusunda da Amazonla yarışır, hatta son dönemde daha önde benim için.
Ben hala bekliyorum kukuman kuşu gibi, siz level 2 ye geçip ikinci bir vurguna hazırlanıyorsunuz… Benim Churchill in yanına seçtigim kitabı bekliyorum yoksa benim kargoda gelmişti sonrasında da bahsettiğiniz kitabı almak gibi bir düşüncem vardı…
İnsallah tez vakitte kavuşursunuz
Türk Telekom Prime abonelerine İdefix 125 TL üzeri geçerli 25 TL indirim kodu veriyor. Prime aboneleri TT mobil uygulamadan kod alabiliyor.
Kod kullanınca iyi fiyat oldu gibi.
Üç İstanbul Romanı için kesinlikle iyi fiyat olmuş,tükenmeden almam lazım benim de.
Hediye edildi
İyi günler herkese @alper sana günaydın
Elimde okumadığım, fazla olan vs kitaplar var. Öğrenci bir arkadaş yazarsa ona hediye etmek isterim. Ama yazan arkadaşın pek kitap alacak durumunun olmaması şartım var, ve forumda aktif birisi olması tercihim olacak. Mesaj atın lütfen.
Günaydın.
prime aboneleri ne oluyor tam anlamadım? türk Telekom’un bir servisi mi yoksa Amazon prime kullanıcıları ile bir alakası var mı?
Türk Telekom’un bir abonelik türü.