Haydaaa (20 karakter)
O olayı hatırlıyorum. Orda hatta baska çevirmenlerden infial falan da vardı. Yayınevi adını hatırlamıyorum tek seferde yüz tane farklı kitap basmışlardı🤣
İskele Yayınlarıymış.
Ahaha harika çeviriler . İşte Çeviri Kitaplar Sorunsalı başlığında ara ara sözünü ettiğim çeviri durumlarına güzel birkaç örnek.
Farseer üçlemesi (ciltli) sanırım şu an en uygun Alfa’nın sitesinde, 109 TL. Daha uygun bulduğunuz bir yer var mı acaba? Geçenlerde idefix’de daha uygundu fakat almak için biraz geç kaldım.
Kidega 109 TL artı KdG2107 kodu ile 10 TL daha düşer. Ama Bedava kargo için 100 TL üzeri olmalı.
Teşekkür ederim, olmadı yanına küçük bir kitap daha ekleyebilirim
Ben birinci elden tecrübe ettim. Kum saati ve İskele yayınlarının kitapları vardı evde. Apayrı dillerden klasik eserler. Hepsinin ortak yanı okunamaz rezil çeviriler ve Mustafa Bahar ismiydi. Bu yayınevleri yüzünden bütün klasikleri böyle berbat sanmıştım küçükken.
Enpara 25 de eklenirse…
O durumda 25 TL iade ile 74 TL’ye çok daha uyguna alınabilir. Ama iade için alışveriş sınırını 100 TL’de tutmak lazım yoksa iade yapmıyorlar.
Körlük-Görmek ciltli set %47 indirim:
Pazartesi Cumartesiden Başlar %50 indirim:
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6053754781?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Ursula K. Le Guin Güçler %51 indirim:
Uzayda Piknik %50 indirim:
Tanrı Olmak Zor İş %50 indirim:
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6053756873?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Fiyatlar çok değişken eğer bu gönderiyi gördüğünüz an indirim oranları farklıysa şimdiden özür diliyorum.
Kitap sepetinde geçerli indirim kodu var mı? KİTAPMART kodu hariç.
Sepette %30 indirim varmış. Trendyol’da Pegasus’un kendi mağazasında.
Herhangi bir indirim kodu kullanmaya çalıştığımızda fiyatın düşeceği yerde yükselmesi (çünkü sepetteki indirim iptal oluyor) çok saçma. 🥲
Kampanyalar ile indirim kodları beraber çalışmıyor Trendyol’da. Birini ekleyince ötekini kaldırıyor maalesef.
Trendyol Pegasus mağazasında sepetimde duruyordu kitaplar. %30 ekstra indirime rağmen %10 bile düşmemiş. Normal indirim tutarını azaltmışlar.